2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tebrik ederim öncelikle ...ben medela nın LAN PURE adlı saf lanolinli lremini kullandım her emzirme sonrası saf olduğu için silmeden emzirebiliyorsunuz..göğüs kalkanı da rahatlatıcı olur kıyaetlerin temasını önler..münkün oldukça açık bırkan kendi sütünüzü de sürebilirsinz bu şekilde kurumasını sağlayın sütünüzü sürüp ..en iyi süt geliyor aslında anne sütü her derde deva işte:) piişik popoya sürülünce hemen iyileştirdiğinide duymuştumkaydirigubbakcemile3
çapaklı gözlere de..ilk altı 6 sadece anne sütü dedikleri bu olsa gerekkaydirigubbakcemile3 kısa sürede alışıyor vucud 10 güne kadar düzelir sanırım benimki öle olmuştu
geçmiş olsun kolay gelsin

ıkınızede cooook tesekkur ederm. mtlka deneyecegm. öpyrummm kocmn szı ve bebışlrnızı..sevglerra.s.a.s.a.s.a.s.

öncelikle hayırlı olsun :) benim göğüslerim çok kötüydü...resmen kan geiyordu....lansinoh krem en iisiii....emzirmeden önce silmene de gerek yok...başlarda da göğüs pedi yerine göğüs kalkanı tavsiye ediyorum...kıyafete teması engelliyır böylece daha fazla tahriş olmuyor...sonra geçiiyor ama...yakında düzelir yani merak etme

iyi ki doğdun tuğba...nice güzel yaşlara eşinle kıznla ve sevdiklerinde

tubacım doğum günün kutlu olsun ..kızınla nice mutlu sağlıklı seneler dilerim kızınla eşinle ve tüm sevdiklerinle...

herkese slm iyiki doğdun tuğbacım nice mutlu huzurlu sevdiklerinle geçirmen dilegiyle:teytey:

Teşekkürler arkadaşlar... İyiki varsınız...

tuğbacım ben kutladım die hatırlıorum ama bak emin olamadım şimdik:))

Cnm bir önceki mesajında kutlamışsın.. Çoook teşekkürler...

tubacım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara...
herkesi öpyrm...ii geceler

selamlar arkadaşlar,
hiç giremiyorum artık siteye, aklım sizde..
bu aralar bilgisayar problemi de yaşıyoruz

berat'ın doğumgününü kutluyoruz yarın ve pazar günü kısmet olursa, aslında 18 ocak ama çalışınca böylesi daha uygun oldu..
çok heyecanlıyım..
herkese ayrı davetiye ve minik şeker sepetleri yaptım..
bugün de mutfağa girip börek çörek pişirdim..
son iki haftamın geceleri daha bir uzun oluyor..
hayırlısıyla bir atlatsam, analizini yapmak fotoğraflara bakmak kalsa..

tuğba, nice nice yıllara.
son sayfadan bu tüyoyu alabildim, inşallah herkes iyidir.

amaaaan hadi ben sadece günaydın deyip çıkmak zorunda kaldım,peki siz nerdesiniz???
artık meraklanmaya başladım valla!!

hadi size sinir bişi anlatayım,demin eşimle kavga ettik,sebep:nile diş macunu vermiş kapağı açık ben de görüp kızdım..neym,ş efendim ne varmış kızacak!!!
had,i buyrun???

Selam kızlar... MaşaAllah diyeyeim Aybüke son 3 gündür geceleri çok güzel uyuyor.. Bir veya ikikiez kalkıyor oda sabaha karşı. İlk yattığında 5 saat kesintisiz uyuyorya benim için çok iyi oldu. İnş ilaçlardan değildir de uykusu düzene giriyordur.. Uzun zamandır ilk kez aybüke uyurken ben 2 ye kadar keyf yaptım film izledim:)))

tubacım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara...
herkesi öpyrm...ii geceler

tuğba, nice nice yıllara.
son sayfadan bu tüyoyu alabildim, inşallah herkes iyidir.

Teşekkürler kızlar:)))

:)) Niye kızıyon duygu kızın dişlerini fırçalıyor:))) Çok hoşsun yaa...

tünaydın hanımlar nasılsınız bakalım
kızma duygucum ya bırak bi zara vermez kendine....
tuğbacım nasılsın...
maşallah aybükeye
darısı bize inşallahh.....

Ay inş kızlar...

Umarım içtiği antibiyotiklerden değildir...
Sanırım emmeyide bırakıyor. Neredeyse iki aydır günzüleri emmiyodu, uyanınca uyusun diye emzirirsem emiyordu yoksa yok.. Hasta olduğundan beri geceleri ememiyor. ıstiyor ama tıkanıp nefessiz kalınca bidaha da emmiyor.. Kendiliğinden bıraksa keşke.. Yani toplasam günde en fazla üç kez emiyor oda geceleri...

canım saol iyi gibiyim şükür ağrılarım biraz daha dindi
ağır iş yapmadıım sürece iyiyim...
ağrıkesicilerle ayakta duruyom işte...

güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
dngece çağan ,2 de hala evin içinde koşarken kafasını beşiğinin kenarına çarptı kocaman bir şişlik ve morluk oldu buz koymaya çalıştım koydurmuyor da gece 3 ekadar ağladı sonra artık uyksu geldi uyurken accık buz koydum yanımda yatırıp kontrol ttim sabaha kadar şişlik gitti ama kuzumun alnı mor şkür başka bişey olmadı ama çok züldülm ya R abbim kimseyi evladıyla sınamasın hiç birimize dermansız dert vermesin

ah canım çok çok geçmiş olsun neyseki daha kötü bişi yok,eşşek sıpası gece 2 de ne işi var ayaktagamyoncuiremsu

gene az kişi uğramış..öpüorumopuyorumnanaktan

ınci çok geçmiş olsun... Allah kazalardan korusun yavrularımızı...

Kızlar birşey soracağım.. Aybüke günlük dört öğün yiyor..
sabah: 150 ml kahvaltı maması bazen tabi arada kahvaltılıklar değişiyor ama miktar çoğunlukla aynı.
öğle: portakal suyunda bebe bisküvisi... Bu sıralar öğlen çorba felan içmiyor . Bunu severek yiyor.
bu arada 2-2,5 saat uyuyor kalkınca yani 4 gibi çorba içiyor ama böyle muhallebi kıvamında. Uzun zamandır yemek yemiyor...
Saat sekizde de 150 ml pirinç unuyla muhallabi yiyor...

bunlazr az değil mi.. Ara öğün yedirmeyi deniyorum ama ozaman diğerlerini yemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…