2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimseler yok galiba ama yinede slm
bugün günüm vardı yoruldum sanırım kızımyakında yürüycek bugün iki üç adım attı tutunmadan

canı ya ben gerçekten anlamıorum bu yemek işinden bana göre gayet ii ama:uhm:

kimseler yok galiba ama yinede slm
bugün günüm vardı yoruldum sanırım kızımyakında yürüycek bugün iki üç adım attı tutunmadan

maşallah annesi senin kızına ,az kalmış o da yürüyenler kervanına girecek

benden bugünlük bu kadaropuyorumnanaktan
bekledim de gelmedin,
hiç mi beniii sevmedin
gözyaşımııı silmedinn..
hiç mi beniii sevmediinnn..
sööööyle sööööyle hiç mi beni sevmedinalsanaalsanasmile

Ayy hakkatten bugün buraya az kişi geldi gelende bir slm verip gitti...

Benimde keyfim kaçık... Gidipte biraz meyve yiyeyim bari

ıyi geceler, tatlı rüyalar...

güzelim lasonil al bir daha en ufak darbede sür ne şişmesine ne morarması olmuyor agrısınıda aldıgını duymuştum ben kullanıyorum dün benimkisi çekyat çarptı hiç birşey yok :hooray:

slm kızlar metiş e kavustukhihoyyytdün aksam bizi görünce cok mutlu oldu inmedi hiç kucagımızdan ayyyy cok zormus onu anladım nasıl da özlemiş bizi gece bile birkaç kere kalkıp öptü bizi öyle yattı aman allah ne bizi onsuz ne de onu bizsiz cok zormus ayrılık bende bütün işlerimi bitirdim e okul karne temizlik aklinialirimsmileaz önce yattı
tugba dogum günün kutlu olsun kızınla nice senelere ...
baska da aklımda bişiy kalmadı
heee cagan a cok gecmiş olsun annesi yürüseler dert yürümeseler dert metiş 2-3 adım atıyo yürümesi yakındırgamyoncuiremsucok uykum var hafta sonu ayrı yatıyoruz oglumla beni görünce 6 da babasıyla yatınca 10 da kalkıyo bende 9 a kadar uyusam yeter cok öptüm sizi iyi geceler...

tuğbacım maşallah iyi aybükenin yemesi.
şahap bile okadar yemiyo....
bebek büyüdükçe yemeside azalırmış.. miğdesi ne ki onun daha annesi....

ay bebeğim gece kalkıp öptü mü sizi:a015:
Allah gerçekten kimseyi ayırmasın bebeğinden:Saruboceq:
gelmeyeceğim dedim gene dayanamadım,uyumaya çalıştım ama artık korkuorum evde yalnız uyumayaeyvahedigeldismile
opuyorumnanaktan

günaydın millet birazdan egitime gidicem bir bakıyım dedim ....koltukta yattım bizimki hala uyuyokötükedihüsoduygu eşin nerde bende tırsarım evde kalmaya bütün ısıkları tv yi acıp yatınca korkmuyorum ama lülülülülülü
nazo öglen burda yogunluk oluyo o zaman gel hayatım....
beline de dikkat et deniz
cok soguk yaaa sıcak evde oturmak varken
neyse ben kactım

günaydın güzel hanımlar nasılsınız bakalım....
filizcim kıyamam ben metişe çok çok özlemiş demekki seni yavrum ya:)))
elimden geldiince dikkat etmeye çalışıyorum filizciim
ama olacağın önüne geçilmiyo malesef...
bizim ev aşırı sıcak biz hala kolsuzlarla oturuyoruz....

günaydınopuyorumnanaktan
filizcim gece geç gelio dün o geldi ben attım kendimi yatağa:))
sana ii eğitimler bu güsel pazar günündezemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar
yine 1 haftadır giremedim okul işleri,not işleri,doğumgünü hazırlıkları derken zaman kalmadı
geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir
dün gece doğum günümüzü yaptık 18 kişi filandık arkadaşlarla kutladık sağolsunlar
benim minik meleğim de artık 1 yaşında
dün gelen bebekleri o kadar çok öptü ki ceylin herkes çok şasırdı her bebeği 10-15 kez öptü
tedavisi için de geçen hafta yine götürdük gen testi sonuçlarını aldık hiç bir sey çıkmadı ama doktor belki düşük formda kistik fi

kusura bakmayın ceylin basıp gönderdi yarım kaldı
belki düşük formda kistik fibroz vadır diye ilaca başladı
kendi doktoruna sordum çok çok küçük ihtimal ama ilacı verin zararı yok dedi
bir tahlil sonucumuz eksik olduğu için bu hafta tekrar gidecez doktor muhakkak birsey bulacam bulamazsam kolonoskopi yapacam diyor deli mi ne?
bizden bu kadar inşallah bu hafta daha sık girerim kursum da yok

iyiyiz denizcim sen nasılsın
dünkü yorgunluğumu atmaya çalışıyorum

Boşver canım yaaa, takma kafana:))))

Çokı hoşsun deryacım yaaa, demek homur homur söylenerek gitt.Kimisi çekemiyor, kimisi kendi çocuğunu torunu övmeye çalışıyor.Hiç birisini bende kafama takmıyorum.Bizede çok kilolu doğmuş, şimdide yaşıtlarından büyük gösteriyor, şeker hast. filan olmasın, tahlillerini yaptırın filan bir sürü şey söylüyorlar.Ammmmaaaaaan takamam hiç birini, ben bişey olmadığını biliyorum nasıl olsa:)))))

Şimdiden kutlu olsun doğum gününüz:))))

Hah hah haha babası kızı dişlerini fırçalasın istemiş hayatım:)))))

Geçmiş olsun canım, ne işi var o saatlerde sıpanın ayakta.Allaha şükür birşeyi kalmamış. tam d. gününde bizimkide düşmüştü.Hala morluğu devam ediyor çocuğumun.

Gözünüz aydın, bu hafta da bırakacak mısın_?Çok özlemiş annesi sizi, bebişim benim.

Maşallah ceyline:)))Canım benim, hoş geldiniz arkadaşlarım diye öpmüştür.

Bu arada iyi pazarlar kızlar hepinize.Nasılsınız_?Bir fırsat buldum girdim, ama kimseler yok:)))

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar güzel pazarlar hepinize

ıyi pazarlar... Hep böyle oluyor. Aybükenin uykuları düzene giriyor diye seviniyorum o gece uyumuyor bizim cadı...

merhabalar hanim lar nasilsiniz gerci kimseler yok ama olsun .... gecmisede bi göz atayim tabi bakabildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…