dogum günün kutlu olsun canim ´esinle´kizinla ´mutlu senelerHayırlı cumalar herkese...
Görkem Meral abla doğru söylüyor... Geç olsunda güç olmasın inş. Benim kızımda henüz yürümüyor. Bizde kalça çıkığı vardı biz diğer çocuklara göre bir ay geriden gidermişiz, öyle demişti doktor...
Bu arada benim bugün doğum günüm kızlar...
:)))) nereye gidecegiz kiz duygu herbirimiz bi yerde :)))))))valla siz başka bi yere gittiniz de beni almadınızbilmiyorumkismileguclubacismilelmaz::jeyyar:
masallah canim düzene giriyordur uykusu iste ne güzelSelam kızlar... MaşaAllah diyeyeim Aybüke son 3 gündür geceleri çok güzel uyuyor.. Bir veya ikikiez kalkıyor oda sabaha karşı. İlk yattığında 5 saat kesintisiz uyuyorya benim için çok iyi oldu. İnş ilaçlardan değildir de uykusu düzene giriyordur.. Uzun zamandır ilk kez aybüke uyurken ben 2 ye kadar keyf yaptım film izledim:)))
Teşekkürler kızlar:)))
:)) Niye kızıyon duygu kızın dişlerini fırçalıyor:))) Çok hoşsun yaa...
gecmis olsun incicim allah esirgemis yavruyu .... o satte ayakta ne isi vardi yaramazingüzel bir hafta sonu diliyorum herkese
dngece çağan ,2 de hala evin içinde koşarken kafasını beşiğinin kenarına çarptı kocaman bir şişlik ve morluk oldu buz koymaya çalıştım koydurmuyor da gece 3 ekadar ağladı sonra artık uyksu geldi uyurken accık buz koydum yanımda yatırıp kontrol ttim sabaha kadar şişlik gitti ama kuzumun alnı mor şkür başka bişey olmadı ama çok züldülm ya R abbim kimseyi evladıyla sınamasın hiç birimize dermansız dert vermesin
yavrum ya özlemis demekki annesi sizleri ay kiyamam ben ona allah kimseyi ayirmasin evladindanslm kızlar metiş e kavustukhihoyyytdün aksam bizi görünce cok mutlu oldu inmedi hiç kucagımızdan ayyyy cok zormus onu anladım nasıl da özlemiş bizi gece bile birkaç kere kalkıp öptü bizi öyle yattı aman allah ne bizi onsuz ne de onu bizsiz cok zormus ayrılık bende bütün işlerimi bitirdim e okul karne temizlik aklinialirimsmileaz önce yattı
tugba dogum günün kutlu olsun kızınla nice senelere ...
baska da aklımda bişiy kalmadı
heee cagan a cok gecmiş olsun annesi yürüseler dert yürümeseler dert metiş 2-3 adım atıyo yürümesi yakındırgamyoncuiremsucok uykum var hafta sonu ayrı yatıyoruz oglumla beni görünce 6 da babasıyla yatınca 10 da kalkıyo bende 9 a kadar uyusam yeter cok öptüm sizi iyi geceler...
günaydın kızlar
yine 1 haftadır giremedim okul işleri,not işleri,doğumgünü hazırlıkları derken zaman kalmadı
geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir
dün gece doğum günümüzü yaptık 18 kişi filandık arkadaşlarla kutladık sağolsunlar
benim minik meleğim de artık 1 yaşında
dün gelen bebekleri o kadar çok öptü ki ceylin herkes çok şasırdı her bebeği 10-15 kez öptü
tedavisi için de geçen hafta yine götürdük gen testi sonuçlarını aldık hiç bir sey çıkmadı ama doktor belki düşük formda kistik fi
tahlilerin temiz cikmasina sevindim canim ... dogum günüzde kutlu olsun tekrardankusura bakmayın ceylin basıp gönderdi yarım kaldı
belki düşük formda kistik fibroz vadır diye ilaca başladı
kendi doktoruna sordum çok çok küçük ihtimal ama ilacı verin zararı yok dedi
bir tahlil sonucumuz eksik olduğu için bu hafta tekrar gidecez doktor muhakkak birsey bulacam bulamazsam kolonoskopi yapacam diyor deli mi ne?
bizden bu kadar inşallah bu hafta daha sık girerim kursum da yok
İyi pazarlar... Hep böyle oluyor. Aybükenin uykuları düzene giriyor diye seviniyorum o gece uyumuyor bizim cadı...
tekrar ii seneler kuzum:)günaydın kızlar
yine 1 haftadır giremedim okul işleri,not işleri,doğumgünü hazırlıkları derken zaman kalmadı
geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir
dün gece doğum günümüzü yaptık 18 kişi filandık arkadaşlarla kutladık sağolsunlar
benim minik meleğim de artık 1 yaşında
dün gelen bebekleri o kadar çok öptü ki ceylin herkes çok şasırdı her bebeği 10-15 kez öptü
tedavisi için de geçen hafta yine götürdük gen testi sonuçlarını aldık hiç bir sey çıkmadı ama doktor belki düşük formda kistik fi
duygu ahu nasılsınız kızlar....
merhaba guzel anneler
ben 2010 ocak annesıyım
1 hafta once anne oldum
1 oglum oldu
ıyıyız cok sukur
sıze bır sorum olacak
yarın kontrolumuz var
drumu cok sevıyorum memnunda kaldım
acaba hedıye olarak ne gotursem bılemedım
fazla pahalı olmayan makul bırsey onerırmısınız?
sızler ne goturdunuz yada goturdunuz mu?
cevaplarsanız cok mutlu olurum
merhaba guzel anneler
ben 2010 ocak annesıyım
1 hafta once anne oldum
1 oglum oldu
ıyıyız cok sukur
sıze bır sorum olacak
yarın kontrolumuz var
drumu cok sevıyorum memnunda kaldım
acaba hedıye olarak ne gotursem bılemedım
fazla pahalı olmayan makul bırsey onerırmısınız?
sızler ne goturdunuz yada goturdunuz mu?
cevaplarsanız cok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?