2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba guzel anneler
ben 2010 ocak annesıyım
1 hafta once anne oldum
1 oglum oldu
ıyıyız cok sukur

sıze bır sorum olacak
yarın kontrolumuz var
drumu cok sevıyorum memnunda kaldım
acaba hedıye olarak ne gotursem bılemedım
fazla pahalı olmayan makul bırsey onerırmısınız?

sızler ne goturdunuz yada goturdunuz mu?
cevaplarsanız cok mutlu olurum

dogum günün kutlu olsun canim ´esinle´kizinla ´mutlu seneler
valla siz başka bi yere gittiniz de beni almadınızbilmiyorumkismileguclubacismilelmaz::jeyyar:
:)))) nereye gidecegiz kiz duygu herbirimiz bi yerde :)))))))
masallah canim düzene giriyordur uykusu iste ne güzel
gecmis olsun incicim allah esirgemis yavruyu .... o satte ayakta ne isi vardi yaramazin
yavrum ya özlemis demekki annesi sizleri ay kiyamam ben ona allah kimseyi ayirmasin evladindan

tahlilerin temiz cikmasina sevindim canim ... dogum günüzde kutlu olsun tekrardan
İyi pazarlar... Hep böyle oluyor. Aybükenin uykuları düzene giriyor diye seviniyorum o gece uyumuyor bizim cadı...

tugba kendi nazarinmi degdi yoksa kiza aman insallah düzelir uykulari geri

kizlar diger tarafa resim ekledim dogum günü panosuna bir resim cok büyük oldu kusura bakmayin

ay kizlar nerdesiniz tam isiz topik olmus burasi coktandir aylin ,,,,, emeli ,,,, göremiyorum nerdeler acaba ,, aysegülünde bugun dogumum günü kutlamasi vardi hadi onu anladik ama digerleri nerde alloooooooooooooo geri dönünnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrr

tekrar ii seneler kuzum:)
çok sevindim testin negatif olmasına canımsırnaşık şey
duygu ahu nasılsınız kızlar....

analı babalı büyüsün canım oğlun
biz saat almıştık ama tabi çok da ucuz olmadıkaydirigubbakcemile

gene kimsecikler yok,benim de arkadaşım geldi ii oldu bugünü de devirmeye az kaldı:teytey:

iyi akşamlar herkese nasılsınız

cuma akşamı eymen ateşlndi sebebini anlamadık fitil koydum iki defa banyo yaptırdım ama 38.5 altına düşüremedik sabahladık yani.dün akşamda arkadaşımın nişanı vardı eymeni götürmeyelim diye kayınvalideler bize geld evde bıraktık zaten yarımsaat sonra geldik eve ama eymen kucağımdan inmedi..sabaha kadar anne anne diye uyumadı ağladı durdu..tam uyutuyorum üzerini örtüyorum ağlayarak tekrar uyanıyor..ağrı kesci şurup verdim diş jeli sürdüm yine bir faydası olmadı...eziyet gibi ya bugün yine bişey yemedi..iki gündür uykusuzluktan her tarafım ağrıyor...

inci sizede çok geçmiş olsun...

bu arada eymen düşünce çarptığı yere zeytinyağı sürüyorum morarma şişlik olmuyor..sadece hafif kızarıklıkla atlatıyor...bir doktor söylemişti düşünce zeytinyağı sürün diye...

canım geçmiş olsun ama ben dişten olduğunu sanmıorum ,diş o kadar ateş yapmaz,başka bişi olmasın

teşekürler duygu...bilmiyorum sanırım hafif bir boğaz ağrısıda olabilir...sabah şurup verince düştü ateşi...

sevindim canım geçtiğine,tekrar geçmiş olsun..
gene yalnızım buralarda..valla ceza sistemi getireceğim haaaazemuszemusaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar ,ne var ne yok kaç gündür bakamadım..

fazilet geçmiş olsun şimdi nasıl eymen düzeldimi..

ayşecim işte geldim burdayım :)
perşembe cuma işlerim yoğundu giremedim,cumartesi gezmekten giremedim
bugünde minyatürüm naz'ın doğumgününe gittik ,anca fırsat buldum bakmaya..

herkesler iyidir inşallah..

güzel kokan bir parfüm, saat, giyebilecek birşeyler alınabilir..

iyi geceler hanımlar
faziletçim gemiş olsun eymene işallah çıkmaz ateşi bu gecede sende dinlenirsin canım
aylin oh ne güzel gezmiş eğlenmişssin canım
montiş serpil nasılsınız kıslar

slm kızlar aylin nbr...nasıldı dogum günü ...
afacan meral duygu sagolun accayip özlemiş bizi kuzu....
afacan bakıcam birazdan fotolara
fazilet gecmiş olsun neden hastalandı acaba...
daha ben metiş in birinci yaş asısını yaptırmadım yarım eşim saglık ocagına götürcek yaptırcak yıkadık uyuttuk zor geciyo uykuya ayakta sallanmıyo yanında yatıcan anlatcan da anlatcan dönüp durcak düşme tehlikesi gecircek aglıcakta öyle uyucak ....uyuyunca güzel uyuyo keske ayagımda sallansa zaptedemiyorum o zamanda dönüyo da dönüyo sizlere bir sorum var nasıl uyutuyosunuz herkes cevaplarsa sevinirim....

montecim ben ayağımda sallıyorum ama bazen 1saat sallatıyor sıpa kendini bıraktuırmaya çalışıyorum başka türlüde uyumuyor bakalım ben işe başlayınca belki babası beşiğinde uyutmayı başarabilir

iyilik inci senden nbr....sekerim cıkarda bişiy yiyemem diye tıkındıkca tıkınıyorum ayyy benimki ayakta sallansa razıyım bir saate ama resmen 3. dünya savası....sen işe baslayınca babasına yapmaz bunları merak etme bunlar anne düşmanı kız:))
huuuuuuuu bir topik actım yazın tamam mı ....
soruları atlamayın
kopya cekmeyin
arkadasımın düşüncesine katılıyorum demek yok
amaaaaaaaaa bu kızda cok sormu yazamam öööööööfffff demek hiç yok :)))))))

ınci ne haber , geçen kusur bakma msn de konuşurken benim pc arıza yaptı
kendi kendine kapandı bilgi işlemci arkadaş yapana kadar da bayağı zaman geçti
sonra da sen yoktun , yanlış anlama sakın şekerim :)

iyidir Filiz'cim sen nasılsın,benim ki de bana ayağımda sallatmıyor ,yanına yatıcam meme emerek uyuyacak,uykusu varsa hemen uyuyor zaten yoksa da 45 dk uğraştırıyor beni aynı metinin yaptıklarını yapıyor..

bendende iyilik kıslar çağanı uyuttum takılıyorum işte yatıp uyusam olcak ama uykumda yok çay içeken bakimdedim aylincim bende çıkmıştım canım msn den zaten çağan uyanmıtı sorun değil canım sen iştesin herdaim cevap yazamssın bacım
aman filiz bence abartma yerken çıkıcak diyede düşünme ilkinde çıkıp ikincide çıkmayan çok oluyormuş şekerde aldığın kilolar yanına kalır valla ye ama abartma şekerim çıkıcak diye buarada nereye açtın topik anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…