2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne biliyim inci bunda cıkmazsa 30 kg ile bitiririm hamişliği artık metiş de 8 kg almıstım

serpil kıs küştünmü yoksa sen bize canım sakın küsme yazılmamış orda listeye urdanda oğlumun adaşının doğum gününü kutluyorum canım nice senelere işallah
kıslar buarada zeynepi görüyom ara ara ama buraya yazmıyor galiba

filiz yemene dikkat et sen yine de ,şekerin çıkar çıkmaz
ilk hamileliğinde almadığın kiloyu bunda alma bari, benim gibi tombiş tombiş olursun sonra :)))

serpil kızmadın dimi..

herkese ii geceler hanımlar..giremiyrm artık ben buraya yahu..ama hepinizi çok özledim
eymene geçmiş olsun inş düzelir..ceylinin testleri temiz çıkmış çok sevindim çok fazla geçmişe dönemedim başka hasta bebiş varsa çok geçmiş olsun..
filizcim inş şeker çıkmaz bu sefer.elvin emerek uyuyo eğer öle de uyumazsa sallıyrm ne zaman öğrenecekler acaba kendi kendilerine uyumayı

teşekkür ederiz teyzeleri...bugün ii ateşi 1 gece oldu ama dün gecede bırakıp gittim diyemi nedense çok huysuzdu hiç uyumadı...bu ara iyice bana düşkün oldu birde sürekli kucak istiyor...

gecmis olsun balim insallah ilerlemez atesi belki disi cikiyordur
iyi oldugunuza sevindim aylin girmeyince merak etim sen normalde her gün buraya yazardin ohhhhh sefan olsun canim iyi etmisin gezmekle de :))))
filizcim ayni benim oglanda öyle ayakta salatmiyor ila yanina yatacam sanki benim oglani mi tarif ettin sen :)))))

gelin anacim arada ugrayin ben üc velletle geliyorum da sizin elinizde bir tane :)))) bekleriz kaydirigubbakcemile5

kizlar iki gündür kayra ishal olmustu bugün yatmadan bi baktim
4disi daha geliyor hepside köpek disi biri cikmis digerleride iki güne cikar baya beyaz görüküyor

aylin görmemisin beni canim 33 sayfada gerci sende haklisin baya resim koymusum kusura bakmayin :))))))

Günaydın hanımlar,
hepimize güzel bir hafta olsun..

geçmiş olsun ayşe zor dişleri çıkarıyor yavrum allah yardım etsin..
ayşe resimleri gördüm ,eltin sandım herhalde seni onun için sordum :)

ceylin'in tahlilleri temiz çıkmış gözünüzaydın çok sevindim Ahucum..

Burcu biz de sizi özledik canım arada sırada selam ver :)

slm arakadşalr, herkese güzel haftaalr dilerim.

hasta bebişlere geçmiş olsun.
ceylinin annesi gözün aydın tahlilleriniz temiz çıkmış.

mirayda hafta sonu hep ateşlendi bugün sabaha karşı 5 de uyandım ki kızım yanıyordu babasıyla azcık serinlettik fitil koydum rahatladı 2 gündür böyle üşütme falanda değil sanırım dişlerden oluyor canımı evde bırakdım çıkdım oyüzden çok üzgünüm arkadaşımla konuşdum ateşi çıkıyormuş yine ama ben bişey yapamıyorum ofide benden başka kismede olmadığından çıkamıyorum neyse işde böyle allahdan bakan arkadaş tecrübelide aklım okdara kalmıyor.

Günaydın kızlar hepinize,
Semracım geçmiş olsun canım, inşallah atlatırlar kuzular bu sorunları bir an önce.

Faziletçim, senin işinde zor canım, bu aylarda çok bağlanıyorlar zaten anneye.Birde hastalık oldu mu hepsi üstüste geliyor.Geçmiş olsun eymenime.Çabucak atlatsın inşallah.Ateşi nasıl şimdi._?

Oooh aylincim hafta sonu gezmişsin.Gez gez, yaraşır arkadaşıma:))))Fıstık nazın d. günü nasıl geçti_?Çok tatlı olmuştur oda.

Filizcim sende abartma istersen bu hamileliğinde şekeri:))))))Diğerinde yiyemedim diye bunda tatlıcıyı taşıyacaksın gibi görünüyor:)))))

Egehanda gündüz ayağında sallatırıyor anneannesine.Ama akşam ayakta sallanmak istemiyor, emerken önce emiyordu, ondan sonra da bütün yatağı turlayarak dönerek uykuya geçiyordu.Uykusu varsa, 10-15 dk da uyurdu, yoksa 45dk 1 saat sürerdi.Bu alışkanlığını devam ettiriyor şimdide.Benim yatağa yatırıyorum, yatağın bütün çevresi yastıklarla , yorganla kapatılmış bir şekilde biberonu veriyorum, onu bitirdikten sonra kendini sağa sola atarak aynı zmanalarda uyuyor.Bazen o uyuma çalışmaları içindeyken odada yapacağım işler varsa yapmaya çalışıyorum sessizce, işim yoksa yatağın ayakucunda oturup onun uykuya geçmesiini bekliyorum.Bırakır çıkarsam beni ararken düşer diye korkuyorum.

ii haftalar kızlar biz de geçirdik doğumgünümüzü teşk ediorum kutlayan arkadaşlarma öteki topikleri pek takip edemiorum ben buraya ekliycem foto

günaydın herkese

şimdiye kadar eymenin kahvaltı faslını ancak bitirdik...yediğide 50 cc kadardır ancak emzirdim uyudu kaldı...tamda yemeye başladı derken yine başa döndük...

semra sizede ggeçmiş olsun.cuma günü gece eymenin ateşini bizde düşüremedik iki defa banyo yaptı fitil koydum düşmedi...sabah parol diye bir şurup verdim ateşi hemen düştü...

bu arada eymenin köpek dişi değilde yanındaki azı dişi patlamış tabi yanlış görmediysem...önce köpek dişinin gelmesi gerekmiyormu_?

Ayşegülcüm, pastanızda sizde çok tatlı görünüyorsunuz.Allah hayatının sonuna kadar mutluluk getirsin naz hanıma.

pasta gerçekten çok güzel gözüküyor:)) sizlerde öylesiniz tabiki...

eguş kızlarlamı konuşuyon:)) bakıyorumda partide bile kulağından atmamış telefonu aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…