gecmis olsun balim insallah ilerlemez atesi belki disi cikiyorduriyi akşamlar herkese nasılsınız
cuma akşamı eymen ateşlndi sebebini anlamadık fitil koydum iki defa banyo yaptırdım ama 38.5 altına düşüremedik sabahladık yani.dün akşamda arkadaşımın nişanı vardı eymeni götürmeyelim diye kayınvalideler bize geld evde bıraktık zaten yarımsaat sonra geldik eve ama eymen kucağımdan inmedi..sabaha kadar anne anne diye uyumadı ağladı durdu..tam uyutuyorum üzerini örtüyorum ağlayarak tekrar uyanıyor..ağrı kesci şurup verdim diş jeli sürdüm yine bir faydası olmadı...eziyet gibi ya bugün yine bişey yemedi..iki gündür uykusuzluktan her tarafım ağrıyor...
iyi oldugunuza sevindim aylin girmeyince merak etim sen normalde her gün buraya yazardin ohhhhh sefan olsun canim iyi etmisin gezmekle de :))))iyi geceler kızlar ,ne var ne yok kaç gündür bakamadım..
fazilet geçmiş olsun şimdi nasıl eymen düzeldimi..
ayşecim işte geldim burdayım :)
perşembe cuma işlerim yoğundu giremedim,cumartesi gezmekten giremedim
bugünde minyatürüm naz'ın doğumgününe gittik ,anca fırsat buldum bakmaya..
herkesler iyidir inşallah..
filizcim ayni benim oglanda öyle ayakta salatmiyor ila yanina yatacam sanki benim oglani mi tarif ettin sen :)))))slm kızlar aylin nbr...nasıldı dogum günü ...
afacan meral duygu sagolun accayip özlemiş bizi kuzu....
afacan bakıcam birazdan fotolara
fazilet gecmiş olsun neden hastalandı acaba...
daha ben metiş in birinci yaş asısını yaptırmadım yarım eşim saglık ocagına götürcek yaptırcak yıkadık uyuttuk zor geciyo uykuya ayakta sallanmıyo yanında yatıcan anlatcan da anlatcan dönüp durcak düşme tehlikesi gecircek aglıcakta öyle uyucak ....uyuyunca güzel uyuyo keske ayagımda sallansa zaptedemiyorum o zamanda dönüyo da dönüyo sizlere bir sorum var nasıl uyutuyosunuz herkes cevaplarsa sevinirim....
herkese ii geceler hanımlar..giremiyrm artık ben buraya yahu..ama hepinizi çok özledim
eymene geçmiş olsun inş düzelir..ceylinin testleri temiz çıkmış çok sevindim çok fazla geçmişe dönemedim başka hasta bebiş varsa çok geçmiş olsun..
filizcim inş şeker çıkmaz bu sefer.elvin emerek uyuyo eğer öle de uyumazsa sallıyrm ne zaman öğrenecekler acaba kendi kendilerine uyumayı
Filizcim sende abartma istersen bu hamileliğinde şekeri:))))))Diğerinde yiyemedim diye bunda tatlıcıyı taşıyacaksın gibi görünüyor:)))))slm kızlar aylin nbr...nasıldı dogum günü ...
afacan meral duygu sagolun accayip özlemiş bizi kuzu....
afacan bakıcam birazdan fotolara
fazilet gecmiş olsun neden hastalandı acaba...
daha ben metiş in birinci yaş asısını yaptırmadım yarım eşim saglık ocagına götürcek yaptırcak yıkadık uyuttuk zor geciyo uykuya ayakta sallanmıyo yanında yatıcan anlatcan da anlatcan dönüp durcak düşme tehlikesi gecircek aglıcakta öyle uyucak ....uyuyunca güzel uyuyo keske ayagımda sallansa zaptedemiyorum o zamanda dönüyo da dönüyo sizlere bir sorum var nasıl uyutuyosunuz herkes cevaplarsa sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?