2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol meralcim amin inşallah.fazilet eguş saf masum bi erkek naz kendini öptürmeye çalıştı umrunda olmadı kızıma hiç yüz vermedi öldük gülmekten naz gidiyo düşürüyo üstne çıkıyo eguş kaçıyo ağlıyo:))

Semracım geçmiş olsun sizede, annen bakmıyormuydu miraya ?

Naz'ın doğumgünü çok güzel geçti keyifliydi,çay faslı başlayınca biz odaya kaçtık zaten :)
ama bu sefer çok daha tatlıydılar hepsi yürümeye başladığı için pıtır pıtır dolanıyorlardı :))
Ayşegülcüm sen de ,naz da masanda menünde herşey çok güzeldi canım..

ahh benim sıpam gene telle konuşuyor yaa :))

evet bu sefer naz'ın tacizine maruz kaldı benim oğluşum :)

ayşegül ne haber dinlenebildinmi ?

hiç yorulmadım ki:)) kaynanamın kız vardı ya bütün bulaşıkları yıkadı yerleştirdi saolsun ay dün siz gidince annem seni çok genç bulmuş inanamadım kocaman kızı varmış dedi kaynanam tutturdu kızı 7yaşındaymış diye, yok 17diorum inanmıyo:))imkanı yok o kadının o kadar kızı olamaz siz yanlış biliosunuzdur diyo dedik dedik anlamadı bigün al gülcanı gel inandırcam onu

geçmiş olsun dilekleri için tşk ler.

aylin abla arkadaşım bakıyor.

nazın d.günüde güzel geçmiş nice nice senelere sağlıkla inş.

haa haa kayınvaliden çok alem kadın ama yaa valla dediğin kadar var
elini sıkarken tırstım çok titiz demiştin ya acaba elini tutsammı tutmasammı
terettüt ettim :) tamam getirim bir gün :)
annen çok tatlı çok hoşuma gitti sevimli bir insan..
deseydin aylin millatan önce evlendiği için kocaman kızı var bayanssulusmile

Ayliiiin, bak kız senin 17 yaşında kızın olduğuna inanmamışlar, kandırıyon biziiiii:)))))

Hepiniz çok tatlısınız yaaa, 2 kızın arasında kalmış benim zavallı kuzum:))))
Naza bak sen , ayşegül daha şimdiden böyle, ilerde erkekler kaçacaklar nazdan haberin olsun.Bak eguşun üstüne çıkmış ağlatmış çocuğu, zilli noolcak:)))))
Onatta gelseydi iyi olurmuş, tek erkek olunca zavallım arada kalmış:)))

çok alem ya taktı balonlara o kadar göbeğim patladı şişirirken bunları kaldır diyo camlardakileri sökmeye uğraşıyo:)))neyse yaşlılık hali bakalım biz nasıl olucaz, kayınpederim çok hasta buaralar ya korkuorum bişey olcak die onu çok seviorm
annem gitti bu sabah naz çok ağladı yavrum, böyle çok zor ya keşke yakınımda olsalardı..ben kızımı uzağa vermiycem:)
aaa onatı göremedim ben...

onatlarda birazdan gelicek onları da koyarım akşama:)
kızlar ben öteki topiği anlayamadım hergün kutlamak mı gerekiyo:))burdan yazıyım bütüün ocak bebekleri benim kader arkadaşlarımın çocuklarının bahtları açık olsun Allah sağlık uzun ömür güzel yazılar yazsın inşşşaaallaaah:Saruboceq:

merhaba:))
ya bi gelmişsiniz pir gelmişsinizdelikafadulden
off kuzum 4 diş onu çook rahatsız ediodur:gitme:
canım diş o kadar ateş yapmazmış,sen bi tahlil falan yaptır istersen,geçmiş olsun:çok üzgünüm:
bizim de azılar geldi canım,hayırlı olsun
anam anammm herşey çok güzel gözüküo,bebeklerimiz,arkadaşlarımız,ikramlar(ayşegül senden de o papatyalardan isterim gelincezemuszemuszemuszemus)
ii seneler naz'cımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kayınpederine Allah sağlık versin canım:Saruboceq:
bu duana ben de katılıorum ve amin diorum:Saruboceqlumunekankayizsmile

Son düzenleme:
slm hanimlar atesli bebeklere gecmis olsun
Aysegulcum hersey cok guzeldi dogum gununde guzel evsahipligin icin ayrica tesekkur ederiz fotograflardan bana Mail atarmisiniz ltf

allah hepsine sağlık ,uzun ömür versin..iyileşir inşallah dedinizde..

duygu ne haber..

deryacım ne haber rahat gidebildiniz mi trafik varmıydı?

meralcim kızlar gördüler kızımı vallahi ben doğurdum :)))

saol canım iiyim nası olsun,sen nasılsın?gezmişsiniz habire çatladım sıkıntıdan burdazemuszemus
eşime gösterdim şimdi fotoları bak bi dahaki sefere gitçem taam mı dieaklinialirimsmile

evet bidaha ki sefere bekliyoruz elimizden kaçamıcaksın bidaha :))
hatta bize gelmek için bir istanbul seyehati düzenleyebilirsin :)
ben de iyiyim işte iş güç devam ediyor ,haftasonu yoruldumda biraz dinleniyorum işe gelince bayanssulusmile

işallah canım:))
ben de işe gitmek istiorum ya,tatlie ihtiyacım var:))
şimdi 3.mesaime gitmeliyim:1,nil
2.kk
3.kocişopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…