hiç yorulmadım ki:)) kaynanamın kız vardı ya bütün bulaşıkları yıkadı yerleştirdi saolsun ay dün siz gidince annem seni çok genç bulmuş inanamadım kocaman kızı varmış dedi kaynanam tutturdu kızı 7yaşındaymış diye, yok 17diorum inanmıyo:))imkanı yok o kadının o kadar kızı olamaz siz yanlış biliosunuzdur diyo dedik dedik anlamadı bigün al gülcanı gel inandırcam onu
Ayliiiin, bak kız senin 17 yaşında kızın olduğuna inanmamışlar, kandırıyon biziiiii:)))))hiç yorulmadım ki:)) kaynanamın kız vardı ya bütün bulaşıkları yıkadı yerleştirdi saolsun ay dün siz gidince annem seni çok genç bulmuş inanamadım kocaman kızı varmış dedi kaynanam tutturdu kızı 7yaşındaymış diye, yok 17diorum inanmıyo:))imkanı yok o kadının o kadar kızı olamaz siz yanlış biliosunuzdur diyo dedik dedik anlamadı bigün al gülcanı gel inandırcam onu
Hepiniz çok tatlısınız yaaa, 2 kızın arasında kalmış benim zavallı kuzum:))))
çok alem ya taktı balonlara o kadar göbeğim patladı şişirirken bunları kaldır diyo camlardakileri sökmeye uğraşıyo:)))neyse yaşlılık hali bakalım biz nasıl olucaz, kayınpederim çok hasta buaralar ya korkuorum bişey olcak die onu çok seviormhaa haa kayınvaliden çok alem kadın ama yaa valla dediğin kadar var
elini sıkarken tırstım çok titiz demiştin ya acaba elini tutsammı tutmasammı
terettüt ettim :) tamam getirim bir gün :)
annen çok tatlı çok hoşuma gitti sevimli bir insan..
deseydin aylin millatan önce evlendiği için kocaman kızı var bayanssulusmile
aaa onatı göremedim ben...
off kuzum 4 diş onu çook rahatsız ediodur:gitme:kizlar iki gündür kayra ishal olmustu bugün yatmadan bi baktim
4disi daha geliyor hepside köpek disi biri cikmis digerleride iki güne cikar baya beyaz görüküyor
aylin görmemisin beni canim 33 sayfada gerci sende haklisin baya resim koymusum kusura bakmayin :))))))
canım diş o kadar ateş yapmazmış,sen bi tahlil falan yaptır istersen,geçmiş olsun:çok üzgünüm:slm arakadşalr, herkese güzel haftaalr dilerim.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
ceylinin annesi gözün aydın tahlilleriniz temiz çıkmış.
mirayda hafta sonu hep ateşlendi bugün sabaha karşı 5 de uyandım ki kızım yanıyordu babasıyla azcık serinlettik fitil koydum rahatladı 2 gündür böyle üşütme falanda değil sanırım dişlerden oluyor canımı evde bırakdım çıkdım oyüzden çok üzgünüm arkadaşımla konuşdum ateşi çıkıyormuş yine ama ben bişey yapamıyorum ofide benden başka kismede olmadığından çıkamıyorum neyse işde böyle allahdan bakan arkadaş tecrübelide aklım okdara kalmıyor.
bizim de azılar geldi canım,hayırlı olsungünaydın herkese
şimdiye kadar eymenin kahvaltı faslını ancak bitirdik...yediğide 50 cc kadardır ancak emzirdim uyudu kaldı...tamda yemeye başladı derken yine başa döndük...
semra sizede ggeçmiş olsun.cuma günü gece eymenin ateşini bizde düşüremedik iki defa banyo yaptı fitil koydum düşmedi...sabah parol diye bir şurup verdim ateşi hemen düştü...
bu arada eymenin köpek dişi değilde yanındaki azı dişi patlamış tabi yanlış görmediysem...önce köpek dişinin gelmesi gerekmiyormu_?
anam anammm herşey çok güzel gözüküo,bebeklerimiz,arkadaşlarımız,ikramlar(ayşegül senden de o papatyalardan isterim gelincezemuszemuszemuszemus)
çok alem ya taktı balonlara o kadar göbeğim patladı şişirirken bunları kaldır diyo camlardakileri sökmeye uğraşıyo:)))neyse yaşlılık hali bakalım biz nasıl olucaz, kayınpederim çok hasta buaralar ya korkuorum bişey olcak die onu çok seviorm
annem gitti bu sabah naz çok ağladı yavrum, böyle çok zor ya keşke yakınımda olsalardı..ben kızımı uzağa vermiycem:)
onatlarda birazdan gelicek onları da koyarım akşama:)
kızlar ben öteki topiği anlayamadım hergün kutlamak mı gerekiyo:))burdan yazıyım bütüün ocak bebekleri benim kader arkadaşlarımın çocuklarının bahtları açık olsun Allah sağlık uzun ömür güzel yazılar yazsın inşşşaaallaaah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?