2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim deryacım ben teşek ederim taa nerelerden geldiniz bizim için.atıyorum şimdi.aylin sen de atsana ya da buraya koy

ay unttum yaparım cnm ayıcık civciv papatya ne istersen:)

slm geçmiş olsun allah şifanızı versin:ecrin_bebek:

oyy maşaallah bu şekerlere yaaa...bayıldım fotolara..
masa da pastada enfes görnüyor..ne kadarda maharetlisin ayşegül:))

mrhblar 19 dogum günümüz ama biz dün ailemle kutladık çok güzel geçti kızım oyuncakları görünceki sevinci görmek lazımdı kızlar resimler çok güzel çıkmış iyiki dogmuş ben hala resim koymasını ögrenemedim bilgisayarı yeni ögreniyorum:ecrin_bebek:

Hafta sonu insan yoruluyor gerçektende di mi aylin:)))İşe gelince dinlenmeye başlıyoruzzemuszemus
D. gününüzün güzel geçmesine sevindim hatice.Maşallah ,hepsi bir yaşına girdiler artık:)))

Benim oğlan kardeşimin de düğünü var 19 ocakta.Eğer buradaki işleri toparlayabilirsem bende istanbula geleceğim sanırım.Geldiğimde sizinle de buluşmak isterim:)))))Ama açıkçası şubatta havanın soğuk olmasından çekiniyorum gelmek için.

ya ben bayildim bunlara masallah bütün yavrularima aysegülcüm her sey cok güzel görüküyor tabi sizde fistik gibisiniz masallah ocak aayinin güzel anneleriiii

tekrar dogum günü kutlu olsun naz imizin opuyorumnanaktan
sizinde dogum günüz kutlu olsun canim

iyiyiz canim rahat geldik yoktu trafik

işallah meralcim ya ben çok yorgunum hiç dinlenemiyorum sanki dün gece çağanı 10. 30da yatırdım 12de kalktı vede gece 3 ekadar naptıysak uyumadı tabi onu tekrar yatırıp ben uyuyuncaya kadar sbah oluyor neden böle oldu anlamıyorum şimdi uyuyor sıpa ama ben yemek yapıyorum dolayısıyla yatamıyorum hiç dinlenmemiş hissediyorum kendimi yaa masaja ihtiyacım var benim yada şöle bir sauna keyfine ((

slm kızlar fotolar harika naz a nice seneler annesi....
hava ne kadar soguk yaaaaaa egitimi de astım bugun 12 de evdeydim sanki günlerden pazar:)))
sedaaaaaaaaaaaa nbr bebiş nasıl

Gece uykusunu alamadığın için gündüz kendini sarhoş gibi hissediyorsun canım, normal tabii.

Aslında bence çağanın gündüz uyumasını engellemeye çalış, gece uykusunu alsın.Bir kaç gün zorluk çekersin ama sanırım sonra alışır o da gece uyumaya.

ıyi akşamlar...

Geçmişe bakamıyorum ama filiz resminizi gördüm.. Çok yakuşuklu olacak metin:) Allah hayırlı ömürler versin...

Ayşegül resimler çok güzel... Hepiniz çook güzel çıkmışsınız.. Naz hanımında doğum gününün tekrardan kutluyorum:)

Ben kaçayım. Aybükeye muhallebi pişireyim::) Faziletin eklediği konudan sonra en azında bir saat sindirmesini bekliyorum...
Dün gece 3:30 da uyandı 5 e kadar bizi uyutmadı. Oyun istiyır cadı.. Bugün eğer dayanabilirse biraz daha geç yatıracağım...

Neyse size iyi sohbetler... Tabi sohbet etmeye gelirseniz:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…