2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegül naz hanımın doğum günü kutlu kendisi her daim mutlu olsun..
pastanıza bayıldım harika olmuş bizde dün kutladık oğlumun d.gününü ilk fırsatta bende foto koycam
kimseler uğramıyor bu sıralar pek ..,
metin ve anneside çok hoş çıkmış,yakışıklı metin maşallah.aaa pastanızla çekinmeyi nasıl unuttunuz yaa tühh.neyse artık seneye:)

merhabaaaaaaa
kızlar nasılsınız,hemen doğumgünü geçmiş tüm bebişlerin doğumgününü kutlıyayım,onları kocamannnn öpüyorum.filiz ve ayşegül çok güzel çıkmış fotolarınız:))naz hanım yürümeyemi başladı yoksa maşallah diyeyim nazar değmesin:)özlem cim damadımın da doğumgününü buradanda kutlıyayım ,sizide kocaman öpüyorum:)
geçmişe hiç bakmıyorum artık,uzun zamandır girmiyorum kimbilir neler oldu neler bitti,biri kısa bi özet geçse çok makbule geçer valla:)

filizcim metiş ii ki doğmuş doğum günü kutlu olsun..foto süper 3nüz çok güzel çıkmışsınız..

nazın pastasına bayıldım yalnız herşey çok güzel olmuuş ayşegülcüm nice mutlu yıllar nazın olsun inş..ü

herkese ii geceler

sanırım benim bilgisayar yarın botoksa gidecek ama gitmişken başka şeylerde yaptırırsa ne zaman gelir bilemiorumopuyorumnanaktan

Çok tatlısınız filizcim.Maşallah ikinize de:)))))

metin de büyümüş maşallah bakışları cin gibi:))

ah canım nice senelere,maşallah 3'ünüze:roflol:

İyi akşamlar...

Geçmişe bakamıyorum ama filiz resminizi gördüm.. Çok yakuşuklu olacak metin:) Allah hayırlı ömürler versin...

sizlerde cok sekersinizopuyorumnanaktan

maşallah dimi üçakannehirümüze....hala alısmadım 4 kişilik bir ailem oldugunamafoldumbenben tek cocukla pasta önünde foto cektirememişim iki çocukla rüyamda görürümkaydirigubbakcemile3
uykum kactı erken kalktım birazdan gidicem işe pc acık kalmıs bir bakıyım dedim herkese günaydın
duyguuuuuu beni de gönderin o blgisayar tamircisine ben de botoxa girmek istiyoruuuuuuuummmmmmmmmboshayallersmile
talya nbr özledik seni nasıl oldun iyi misin
basak sende at keremini nin fotolarını
ayyyyyy işe de gidesim yok neyse ben kaçar

heheh günaydın:))
filizcim kocam almamış giderken,ben götürebilirsem seni de alırım :))
nil deli gibi nutella yio ve tüm mutfak nutella bi de kaka yaptı leş gibi kokuo ortalık ama çikolata faslı bitsin die bekliorum yıkamak için..ne güsel bi sabahzemuszemus

ay ben mesajı yazdım bi baktım nile buzdolabından tencereyi çeke çeke çıkarmaya çalışıo,sebzeliğin üstüne almış yemeği....neyse yıkadım geldim:)
hadi biz oyuna gidiorussopuyorumnanaktan

naz 25kasımdan beri yürüyo cnm koşmalara başladı:)teşk ederizza.s.

oyy maşaallah bu şekerlere yaaa...bayıldım fotolara..
masa da pastada enfes görnüyor..ne kadarda maharetlisin ayşegül:))
hepsini ben yapmadım cnm süslü çocuk şeylerini ben yaptmbayanssulusmile

bu da bizim dogum günü fotomuz pastasıyla cekilmemişiz (
maşallah sizee buarada ne zaman belli olcak cinsiyet ya inşallah kız olur filizcim
pastamız çok beğenilmiş tadı da çok güzeldi tavsiye ediorum fiyatlar da uygun balpasta oya hanıma teşekkürler
duygu kız verme çikolata alışçak dişleri çürüycek yazık..ben valla hep sebze tutuşturuorum eline, çarliston biber, domates, havuç onlara alışsın

emeeel nabeer ne güzel yazmışsın anı defterimize şimdi okudum ben de yazdım hatta yeni:)
bzmkileri foto eklicem ama hep yandan yundan

onlar mı cüce eşyalar mı çok büyük:)))

nazın oturuşa hastayım

tünaydın hanımlar..

aa Meralcim ne güzel olur gelirsen mutlaka görüşelim,bizede bir gününü ayırısan şahane olur :)

bu da bizim dogum günü fotomuz pastasıyla cekilmemişiz (

oo maşallah size abi metiş çok yakışıklı olmuş,harikasınız :)

ayyy ortalığı düşünemiyorum öyle kolay gelsin sana şekerim :))

Merhaba kızlar

herkes iyidir umarım

Faziletçim eymene çok geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah
bizim oğlanda pek mızmız dünden beri anlamadım gitti gece uyuduktan 1 saat sonra ağlayarak uyandı ama ne ağlamak hıçkıra hıçkıra göüznden yaşlar su gibi aakıyor zor sustu meme emerken yine uyudu sonra gece bir daha öyle ağlamadı ama şimdi az önce uyandı yine ağlıyor altını açtırmıyor dokundurmadı bile sanki kızarıklık var gibiydi ama bazen oluyor öyle amlayamadım acaba bamyamıza bir şeymi oldu daha önce idrar iltihaplanması geçiren oğlan anneleri yardıııım bekliyorum belirtiler nasıl oluyor ?

Nazcığımın doğum gününede gidemedik sormuşsunuz niye yoklar diye ben cuma günü bursaya gitmek zorumda kaldım babamın şekeri var rahatsızlanmış biraz o yüzden alelacele gittik o yüzden doğumgününde yoktuk ama bizde dün dönerken uğradık Onatla Naz oynadılar , Naz oğlumun kafasına vurdu hep şap şap buldu kel kafayı parlak parlak yapıştırdı durdu :) Sağolsun Ayşegül d.günü sofrasının aynısını bize hazırlamış saol arkadaşım elleine sağlık herşey çok güzeldi oturduk biraz çay içtik kahve içtik yedik doyduk ama birbirimize muhabbete doyamadan kalktık geldik

Ayşecim doğumgünü resimlerimiz çok güzel maşallah paşalarında çok tatlı boy boy hepsi Allah bağışlasın

HAticecim sizinde doğumgününüz kutlu olsun

Meral nişan ocaktamı şubattamı anlamadım ocaktaysa bugün burdasın yani

Ayşegül ne güzel çıkmışlar öyle , beğendiğine sevindim yazımızı ama sen ne yazdın ben anlamadım

tiplere bak ne güzel çıkmışlar,
onat'ın parlak keltoşunu görünce canı vurmak istedi herhalde napsın çocuk :))

ayşegül o telaşeden bize yazdırmayı unuttun anı defterini :))

ne haber komşum baban nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…