Çok tatlısınız filizcim.Maşallah ikinize de:)))))
metin de büyümüş maşallahbakışları cin gibi:))
ah canım nice senelere,maşallah 3'ünüze:roflol:
İyi akşamlar...
Geçmişe bakamıyorum ama filiz resminizi gördüm.. Çok yakuşuklu olacak metin:) Allah hayırlı ömürler versin...
ayşegül naz hanımın doğum günü kutlu kendisi her daim mutlu olsun..
pastanıza bayıldım harika olmuş bizde dün kutladık oğlumun d.gününü ilk fırsatta bende foto koycam
kimseler uğramıyor bu sıralar pek ..,
metin ve anneside çok hoş çıkmış,yakışıklı metin maşallah.aaa pastanızla çekinmeyi nasıl unuttunuz yaa tühh.neyse artık seneye:)
merhabaaaaaaa
kızlar nasılsınız,hemen doğumgünü geçmiş tüm bebişlerin doğumgününü kutlıyayım,onları kocamannnn öpüyorum.filiz ve ayşegül çok güzel çıkmış fotolarınız:))naz hanım yürümeyemi başladı yoksa maşallah diyeyim nazar değmesin:)özlem cim damadımın da doğumgününü buradanda kutlıyayım ,sizide kocaman öpüyorum:)
geçmişe hiç bakmıyorum artık,uzun zamandır girmiyorum kimbilir neler oldu neler bitti,biri kısa bi özet geçse çok makbule geçer valla:)
sizlerde cok sekersinizopuyorumnanaktanfilizcim metiş ii ki doğmuş doğum günü kutlu olsun..foto süper 3nüz çok güzel çıkmışsınız..
nazın pastasına bayıldım yalnız herşey çok güzel olmuuş ayşegülcüm nice mutlu yıllar nazın olsun inş..ü
herkese ii geceler
naz 25kasımdan beri yürüyo cnm koşmalara başladı:)teşk ederizza.s.merhabaaaaaaa
kızlar nasılsınız,hemen doğumgünü geçmiş tüm bebişlerin doğumgününü kutlıyayım,onları kocamannnn öpüyorum.filiz ve ayşegül çok güzel çıkmış fotolarınız:))naz hanım yürümeyemi başladı yoksa maşallah diyeyim nazar değmesin:)özlem cim damadımın da doğumgününü buradanda kutlıyayım ,sizide kocaman öpüyorum:)
geçmişe hiç bakmıyorum artık,uzun zamandır girmiyorum kimbilir neler oldu neler bitti,biri kısa bi özet geçse çok makbule geçer valla:)
hepsini ben yapmadım cnm süslü çocuk şeylerini ben yaptmbayanssulusmileoyy maşaallah bu şekerlere yaaa...bayıldım fotolara..
masa da pastada enfes görnüyor..ne kadarda maharetlisin ayşegül:))
Hafta sonu insan yoruluyor gerçektende di mi aylin:)))İşe gelince dinlenmeye başlıyoruzzemuszemus
D. gününüzün güzel geçmesine sevindim hatice.Maşallah ,hepsi bir yaşına girdiler artık:)))
Benim oğlan kardeşimin de düğünü var 19 ocakta.Eğer buradaki işleri toparlayabilirsem bende istanbula geleceğim sanırım.Geldiğimde sizinle de buluşmak isterim:)))))Ama açıkçası şubatta havanın soğuk olmasından çekiniyorum gelmek için.
heheh günaydın:))
filizcim kocam almamış giderken,ben götürebilirsem seni de alırım :))
nil deli gibi nutella yio ve tüm mutfak nutella bi de kaka yaptı leş gibi kokuo ortalık ama çikolata faslı bitsin die bekliorum yıkamak için..ne güsel bi sabahzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?