2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben da unutmuşum yazmayı aylin bugün yazabildim ancak:) bidahaki buluşmamızda yazdırıcam hepinize o gün unutuldu neyse o günmüş gibi yazın çaktırmayın naza:)

gunaydin herkese emelcim hosgeldin tekrar gecmis olsun

Aysegul fotolar gelmedi masada cekilmistikya butun bebisler ondan istitorum

Karr yagiiyor burda

hiçbirimi gelmedi cnm aynılarını mı yollıyım vardı masa başında aylininkilere baktm şimdi çok güzel:)onlar geldimi

Deryacım ayşegülün gönderdiği mail bana geldi
ben de gönderdim ikinize benimkide gelmedimi?

Tuğbacım günaydın,aybüke nasıl iyileştimi artık ?

Tünaydınlar herkeseeee,
Duygucum çok güzel bir sabah olmuş sana anlaşılan:))))
Yanlış yazmışım canım, 19 şubat:)))))

Çok tatlılar maşallah.Naz hanım bu sefer ayıcığın üzerine mi yattı öyle:)))))

Emelcim baban nasıl oldu_?İnşallah şekeri düşmüştür.Geçmiş olsun.
Onatada geçmiş olsun.İnşallah bişeyi yoktur.

Günaydın Aylün abla... Aybüke çok şükür iyileşti. Arada tıkanıklık oluyor, ateş olmasın yeter... Yarında aşısı var.. Gitmeden yarım ölçek ateş düşürücü verip gideceğim çıkmaz inş..

mirayın ateşi ara ara çıkıp iniyor ( nedir anlayamdım işyerinden gec çıkıyorum ofisde benden başka kimse yok bu yüzden doktorada götüremiyorum. ama bi soğuk algınlığı yok üst dişi çıkıyor ondanmıdır diorum kimide diş ateş yapmas diyor ne yapcam bilmiyorum.

Aybükede geçen hafta 3 gün ara ara ateşlendi. 38 i geçmedi ama.. Bir kaç gün sonra da öksürük ve burun akıntısı başladı.. Ama iki tanede diş geliyor...

Semoşcum geçmiş olsun sizede

Meral babam iyi çok şükür, Onatıda şimdi hastaneye götürüp bi idrar tahlili yaptırcam merak ediceğime içim rahat etsin, şubatta geldiğinde mutlaka görüşelim

ınş...

Sizde hasta olmazsınız inş...

Neyse ben bilgisayarıda uyutup mutfağa doğru yol alayım...

Aybükede geçen hafta 3 gün ara ara ateşlendi. 38 i geçmedi ama.. Bir kaç gün sonra da öksürük ve burun akıntısı başladı.. Ama iki tanede diş geliyor...
geçmiş olsun canım,diş ateşi 38 dereceyi geçmez die hatırlatayım dedim hepimize..

Semoşcum geçmiş olsun sizede

Meral babam iyi çok şükür, Onatıda şimdi hastaneye götürüp bi idrar tahlili yaptırcam merak ediceğime içim rahat etsin, şubatta geldiğinde mutlaka görüşelim

babanın durumuna sevindim canım..
onatın da bişi yoktur işallah..
yeni fotolar da süper gerçekten özellikle tv önündeki açıklama da bitirdi beni:))maşallah kuzulara:))
nil de tepindi bağırdı çağırdı ,uyudu..10.dişimiz geldi bugün..:teytey:

Aylincim hotmaile mi attiniz benim msn coktuu
Ozelden mesaj atiyorum Yeni mailimi oraya atarsiniz bir ara

merhabalar hanimlar .... umarim herkesler iyidirler

bu gece benim yaramaz yatirmadi desem yeridir dakaya bi kalkti sanirim köpek dislerinden ama
gündüzleri masallah hic biseyi yok atesimiz de olmadi huysuzluguda yok bu gece haric
resmen gözlerimden uyku akiyor

gecmise bakip geliyorum

aa ben kahvemi aldım geldim kimselr yok yinede herkese güzel bir gün diliyorum umarım herkesler iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…