hahahaha sana kolay gelsin canimheheh günaydın:))
filizcim kocam almamış giderken,ben götürebilirsem seni de alırım :))
nil deli gibi nutella yio ve tüm mutfak nutella bi de kaka yaptı leş gibi kokuo ortalık ama çikolata faslı bitsin die bekliorum yıkamak için..ne güsel bi sabahzemuszemus
emelcim onatimizada babanada cok gecmis olsun canimMerhaba kızlar
herkes iyidir umarım
Faziletçim eymene çok geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah
bizim oğlanda pek mızmız dünden beri anlamadım gitti gece uyuduktan 1 saat sonra ağlayarak uyandı ama ne ağlamak hıçkıra hıçkıra göüznden yaşlar su gibi aakıyor zor sustu meme emerken yine uyudu sonra gece bir daha öyle ağlamadı ama şimdi az önce uyandı yine ağlıyor altını açtırmıyor dokundurmadı bile sanki kızarıklık var gibiydi ama bazen oluyor öyle amlayamadım acaba bamyamıza bir şeymi oldu daha önce idrar iltihaplanması geçiren oğlan anneleri yardıııım bekliyorum belirtiler nasıl oluyor ?
Nazcığımın doğum gününede gidemedik sormuşsunuz niye yoklar diye ben cuma günü bursaya gitmek zorumda kaldım babamın şekeri var rahatsızlanmış biraz o yüzden alelacele gittik o yüzden doğumgününde yoktuk ama bizde dün dönerken uğradık Onatla Naz oynadılar , Naz oğlumun kafasına vurdu hep şap şap buldu kel kafayı parlak parlak yapıştırdı durdu :) Sağolsun Ayşegül d.günü sofrasının aynısını bize hazırlamış saol arkadaşım elleine sağlık herşey çok güzeldi oturduk biraz çay içtik kahve içtik yedik doyduk ama birbirimize muhabbete doyamadan kalktık geldik
Ayşecim doğumgünü resimlerimiz çok güzel maşallah paşalarında çok tatlı boy boy hepsi Allah bağışlasın
HAticecim sizinde doğumgününüz kutlu olsun
Meral nişan ocaktamı şubattamı anlamadım ocaktaysa bugün burdasın yani
masallah cok tatli cikmislar aysegül´´ cüm
gecmis olsun canim belki mirop kapmistir ates ondan oluyormirayın ateşi ara ara çıkıp iniyor( nedir anlayamdım işyerinden gec çıkıyorum ofisde benden başka kimse yok bu yüzden doktorada götüremiyorum. ama bi soğuk algınlığı yok üst dişi çıkıyor ondanmıdır diorum kimide diş ateş yapmas diyor ne yapcam bilmiyorum.
yaaa siz ne ara haberleşip toplanıyonuz biz niye yokuz yaaaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?