2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pişt kıslar gelinde iki sohpet edek yav valla yarın öğleye kadar giremem yine (

hahahaha sana kolay gelsin canim
emelcim onatimizada babanada cok gecmis olsun canim
belki idrar yolari intap olmustur yada pipsinin ucu kizariksa mayasirda olabilir canim
kayradada oluyor bu durumda sünet öneriliyor en iyisi doktora götür sen
tekrar gecmis olsun
resmimiz ede yorumun icin tesekürler canim

nazın oturuşa hastayım
masallah cok tatli cikmislar aysegül´´ cüm
gecmis olsun canim belki mirop kapmistir ates ondan oluyor
yaaa siz ne ara haberleşip toplanıyonuz biz niye yokuz yaaaa ((

valla ben hayranim istanbul hanimlarina

derya resimleri attım kontrol edermisin ?

nazo biz hep toplanıyoruz ki senden gizli gizli bayanssulusmile

kızma kızma bidahki sefere sen de gelirsin :)
ama sen hiç ortalarda görünmüyorsun ki kayboldun,
defne nasıl iyimi yürümeye başladı mı?

ben geldim doktordan kızlar oğluşumun pipişinde bir şey yokmuş kızarıklık değilmiş o bana öyle gelmiş dr muayenede etti ama yinede ben tahlil istedim ama bizim sıpa işemedi işedide az yapmış 3 cc çıktı yetmedi torbayı yenilediler bende eve geldim şimdi uyuyor yapsın diye bekliyoruz yapınca babası hastaneye götürecek çişimizi :) gitmişken kulak burun boğaz ciğerlerinede baktı bir şey yok dedi içim rahatladı 2 tane dişimiz çıkıyor çok büyük ihtimalle ondandır dedi

Sevindim emelcim bişeyi yokmuş onatın.Gözünaydın.:))))Hiç olmazsa için rahat etti.

Nazo sen bide istanbuldasın canım, bir ara çat kapı yapıver şunlara:))))

Meralcim buraya geleceğin kesin mi senin
programına bizi de al görüşmek için :)
birde nereye geleceksin avrupa mı anadolu yakası mı ?

Sanırım avrupa yakasına geleceğim.Ama gelince kesinlikle sizide görmek isterim.O zaman telefonlaşırız zaten.

kadiköy şifaya gittim Aylin orda da doktorumuz var ya bizim :))

az önce uyandı Onat baktık işememiş bizde aldık banyoya götürdük hemen suyu açtık çişşşşşş dedik hemen yaptı hemen bol miktarda, Başağın dediği kitapta öyle diyordu uyanır uyanmaz 5 dk oturtturun yaparsa yapar diye oldu valla bende dedim oturak alalım oğluma artık başlayalım yavaş yavaş eğitime

Emelcim,oturaktan daha çok, klozet üstüne takılan aparatlar hoşlarına gidiyor.Bizi orada otururken gördüğü için oda oturunca kendini büyük adam sayıyor bizim paşa:))))))

hiç rahat vermiyosunuz çocuklara yaa,iyiki işedi hemen alıştırmaya başlayın :)))
çocuğun rahatını bozucaksınız :))

Meralcim tamam telefonlaşalım mutlaka ayarlayıp görüşelim
daha önceden tarihi belirlersek bizlerde ona göre programımızı yaparız..

Tamam canım, emelin teli var bende.Sizinkini de ondan alırım , zaten hergün buradan görüşüyoruz, kesinleşince haber veririrm.Büyük ihtimalle arabayla geleceğim zaten:))Eşim istanbul trafiğinde yapamazsın diyor ama, kaskosunu sağlam yaptır dedim bende:roflol::roflol::roflol:

bende bir yerde okumuştum yapabiliyorsanız direk klozet adaptörü kullanın diyordu , ilk önce oturak sonrada adaptöre alıştırmak zor oluyor 2 iş birden diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…