2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rahatı bozlurmuymuş hiç daha rahat edicek götişi hava alıcak ferah ferah pişmicek daha ne

bizde azılarımı çıkarcaz ne parmak hep ağızda geride bide çok kakaya çııyo buda pişik yapıo pişiği tam geçiyo yine tekrarlıyo nası geçircem bilmem

OO aşağısı ne kadar kalabalık böyle :)

komşum benim için de seyret karı ben dışarıyı göremiyorum maalesef..

Meralcim bravo valla iyi cesaret istanbul trafiğine girmek :)

nazo canı ne zaman isterse yürür hepsinin zamanı vakti var onlar biliyorlar herşeyi..

Ben hafif kızardığını görür görmez hemen hametan krem sürüyorum.Anında geçiyor.Bir dahaki açışımda kızarıklık geçmiş oluyor.

Açıkçası aylin, istanbul trafiği gözümde büyüyor, ama çocukla ist. da gezmek istiyorsam eğer araba şart diye düşünüyorum.

öyle canım 18 aya kadar müddeti varmış bakalım yaaa geçende de anlattım ya ben çok takmıyorum ama saolsun etraf en baştada babanemiz...
bide hamean deniyim bakalım popolin çok iyi geliyodu hemen geçiriyodu zeytinyağıda çok favoriydi ama işe yaramıyo günde 3-4 posta kaka yapıyo

nazı yıkadım saçını makneyle kuruturken kucağmda uyuyakaldı büyümesin yaa böle çok mutluyum ben

maşallah benimki bi uyudu ayılamıyo iki saat oldu tabi ayağımda ya bıraksaydım kesin yarım saate kalkardı

çooook bence en tatlı halleri bu 1yaş halleri, hafif akıllanmaya başladılar komik komik konuşmaya çalışıyolar taklit ediolar tam yemelik oldular 1buçuk yaş gibi sanırım konuşmaya başlıolar o zaman inatçı oluolar zorlaşıyolar böle bi alıklık var şimdi hem bebek hem çocuk gibiler bana da beklerim meralcim gelnce buarada

evet yaaa bizimkine şimdi bişeyi ver diyosun a a a diye uzatıyo sonra ne varsa getirmeye başlıyo terliğin çıktıysa giydirmeye çalışıyo biz aaa yada ayyy diyince oda tekrar ediyo bide bişey istiuosa hanne hanne hanne diyo heycanlı heycanlı eğer ağlıyosa annanneeee

İnşallah nazocum.Gelmeden önce haber veririm zaten bir program yapmaya çalışırız.Uygun olan herkesle görüşmek istiyorum.

ahha kıyamam cadı yaa iyi makinanın sesinden korkmuyor naz
eguş çok korkuyor hiç kurutturmuyor saçını,

nazo sen nerde oturuyorsun ?
biz hepimiz anadolu yakasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…