2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Egehanda korkuyor saç kurutma mak.dan.Ama küçükten beri kullanılırsa alışır çocuk, ben hiç kullanmadığım için alışamadı.

aylincim bizim ilk 3ayımız fön makinesiyle aynı odada geçtiği için naz hiç korkumuyo.ay çok fenaydı ya bütün gün vın vın açardık uyusun die demek ordan alışmış ben uyumynca arada açıyım:)

Kızlar hepinize iyi akşamlar şimdilik.Akşam bizim paşayı uyuttuktan sonra girebilirsem girerim.Öpüyorum sizi ve bebişleri.

herkese merhabaa
emel gesmıs olsun onata umarım sonuclar ıyı gelır
valla ıstanbul takımı sıze ozenıyorum ne guzel bulusuyorsunuz ben herkese uzagım ankarada elıfle bulusucaz yakında subat annelerınden bı kaç bayan daha varmıs onlarla gorusucez :))
seydayla da bulusalım dıyoruz 2 haftada bır en azından da bakalım ne olacak
bugun bızım dogum gunumuzdu :)) su saatlerde hemşireler memişlerime yapışmıs kaanın agzına vermeye calısıyorlardı :))))))))) amanınn ne kabuss dakkada bır hemsırenın bırı gelıp dıgerı gıdıyordu hadı kaan meme emme zamanıı hadı kaan meme emme zamanıı
ıyıkı ogluşumu bana vermıs rabbım bınlerce sukurler olsun

doğum gününüz kutlu olsun özlemcim Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna onu sizden sizi ondan ayırmasın Allah
bu arada hep sorcam unutuyoum sen kaç kilo aldınki böle 25 kg vercen

saol canım amınnn hapimizinkini inşallah
ah be canım benım aldıgım kılonun sayısı bellı degıl
kaan bey için yuttukca yuttum hormon haplarını yanı anlayacagın kaandan sonrası kadar oncesı de var :)))

valla hıc parti vs ile ugrasacak halde degılım kendı dagınıklıgımızı guc bela topluyorum
pazar gunu babannede toplandık pasta aldık mum ufledık falan fılan işte
bugun de babanne geldı alısverıse gıttık hedıyeler aldık eve geldık bı kaç komsu geldı cay pasta muhabbet ettık oyle gecıp gıttı işte :)))

aslında en iyisi bende hiç havamda deildim ama ısrarlar sonucu yaptık bide benimkinin tarafı kalabalık hemde sadece abi ablaları 35 kişi olduk

offff canım sıkıldı babmız daha gelmedi yemekler pişti onu bekliyoruz ama ben yiyemiycem herhal midem bulanıyo yaaa defneyi doyurdum şimdi sallıyorum uyumak üzere

öğlen aşağıya indik kayınvaldemler sofradaydı yede ye mecbur yedim ama şimdi midem berbat bigün sorcam ne yağğ kullanıyolar her defasında mecbur yiyip eve gelip ilaç içiyorum yaaa

huu millet selam opuyorumnanaktannasılsınız canolarnaniknanikayyyyyy bir tatil yapmadılar okulları yaaaaaaaaa kar var vali yok gidilir okula demiş yarın 5 cocuk anca gelir ama biz tıpış tıpış okula önceden ne güzeldi ben cocukken hep kar yagar hep tatil olurdu:jeyyarrdan istekliydim ögretmen olmaya tüüüüüüü küresel ısınma bizim meslegi de vurdukaydirigubbakcemile3buzlanma vardır diye arabaylayla da gitmicen sabahın köründe yollardayım turkbayragi
naz onat ne güzel cıkmıs bacaksızlar :roflol:biz metiş i hobit diye seviyoruz:icecream:
duygu yarın mı götürcen beni botoxa:roflol:
özlem dogum gününüz kutlu olsun:içelim:
emeeeeeeeel babana da onat a da kocam bir gecmiş olsuna.s.
tugbaaaaaa gece işin zordelikafadulden

bu arada aysegül bizim bebek büyük bir ihtimal kız doktor kıza benziyo dedi aklinialirimsmileben havalanınca yanılma payımda var ısrar ettiğin için söylüyorum dedi:smiley-cool:şimdi 15+2 yim haftaya filan netlik kazanır ama eger kız annesiysem bayram var bizim forumda bayram:roflol:kırk gün kırk gece hemde:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…