2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filizcim senin için koydum :)))
girdim ve çıkıyorum çok okuyamadım emelcim geçmiş olsun onatı okudum inş çabuk geçer..

selam kızlar,ancak fırsat buldum...
ayşegül maşallah naz a erkenden yürümüş fıstık...bizim kız halen emeklemede:mymeka:filizcim sağolasın canım iyiyim biraz dağaa.s.kız anası olcen demekki hadi hayırlısı,allah gönlüne göre versin anacım.emel geçmiş olsun canım hem babana hem onata...başak ne güzel çıkmışınız ana oğulayy düşünüyorum unuttuğum bişi varmı diye,ama aklıma gelenler bunlar,zaten ilk 4-5 sayfayı okudum diğerlerini üşendim:1rolleyes:bende kaçar,artık yatıyım...

günaydın kızlar

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun Onatın birşeyi yokmuş tahlil sonuçları temiz çıktı idrar olunca renk vermiyor insan telaşlanıyor

başak çok tatlı çıkmışsınız doğum gününüz tekrar kutlu olsun

özlem bende onatın doğumgününde aynı şeyi düşünmüşüm şimdi onat yanıma gelmişti şimid meme emiyordu şimdi ben baygın yatıyordum falan diye ne güzel bir gündü

ayyyyyy
Kızlar,günaydınlar
Ctesi günü doğumgünümüz vardı..Güzeldi,eve gidince foto eklerim inşallah
O gün akşam Zeynep Bade bir ateşlendi kızlarrrr..Veriyorum ateş düşürücü 3 saat düşüyor hoppa bi daha yükseliyor..Geçer diye bekledik yok!!!Pazar akşamı acile götürdük,genelde bişi göremediler kan testi istediler..Tam 5 yerinden deldiler canımın kolunu kanı çok zor aldılar..Halimi anlarsınız hepiniz annesiniz,neye uğradığımı şaşırdım..Çığlık çığlığa tam 1 saat kan için uğraştılar..Güç bela alındı kan..Testte bişi görmediler idrar tahlili istediler..Bu arada ateş tam gaz devam ediyor..Tahlili de bir türlü alamadık mı!!!!ıdrar poşet haricinde heryere gidiyor bir türlü poşeti tutturamıyoruz..Ertesi gün tekrar kendi doktoruna gittik..O da her ihtimale karşı bi antibiyotik yazayım genel hali pek hoş değil dedi..
Dün idrarı da aldık nihayet,yavrumun heryerini bantladım o minik poşet kaymasın diye...Verdik
haydiiii,idrar tahlilinde birşey çıkmadııııı
Bu sefer de idrar kültürü istediler
kültürün sonucu da geç çıkarmış,yavrum hala ateşli
Ya Allah Bismillah dedim verdim antibiyotiği..Dün başladım..2 kez vaerdim..Çok şükür gece ateşi çıkmadı..ıyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama öyle çaresiz kaldımki kızım yerlerde süründükçe
Yani doğumgünümüzün keyfini süremedik,Ama Allah büyük dert vermesin,insan çok telaşlaşlanıyor

geçmiş olsun gamzecim, çok zor haklısın bizde onat ufaktı kan aldırmıştık içim erimişti neyseki tahliller temiz çıkmış antibiyotiğide dr vermiş zaten üzülme bence, doğum günlerinde illa bir şey oluyor işte şans

günaydın hanımlar
ayyy sabah sabah deli etti yaaa sabah 6.30da uyandı normal mamasınıiçtiuyudu sonra 8.30da kalktı ben üstü altı derken 9da kahvaltısını hazırladım bi tepinmekbi bağrınmak bu arada mutfakta kaanozumu kırdı neyse güç belayarısnı yedirdim sonra salladım şimdi uyuyo ne cadı yaaa mutfakta işim var ama kitaba sardım bırakamıyom

i kan aldırmayamı mahvoldunuz ben geçen ay yaşadıklarımı anlatsam şu böbrek kontrolümüz için gittik damar yolu açıldı sonda takıldı bide ondan önce aşı oldu bizimki ciyak ciyak hemşire diyo niye ağlıyosun bu elindeki katateri gösteriyo :)))) ühühühü diye :)))
sonra film çekilcek uyut dediler odayı kararttılar kucağımda uyuyo masaya bırakıyom uyanıyo bu bikaç kere tekrarladı 1 saat geçti baktık olcak gibi deil ya uyutucaz yada ağlaya ağlaya çekicez dediler bende uyutulsun istemedim tam 45 dakika boyunca ağladı hatta sızar dediler sızmadı damar yolundan ilaç verip işemesini bekliyolar o zamanmakine çekiyo neyse idrar yolunda tıkanıklık falan yokmuş kaçakta yokmuş böbreğe
sonunda kucağımda sızdı kaldı

Ahh yavrum ya yazık neler çekmiş öyle kıyamam çok geçmiş olsun haklısın nazocum ama annelik işte kan alınırken bile insan üzülüyor sen iyi dayanmışsın valla

oooo hastanede süperdim hiç çaktırmıyorum sadece film çekilen odada ara ara gözlerimi sildim karanlıktı zaten hastane çıkışı arkadaşıma gittim hüngürşakırt ağladım :))) sinirlerim bozuldu ilk mesane filminde de ben yanındaydım babamız hiç dayanamaz hatta son olayda duydu sesini falan ne kızdı doktora yok başka doktora gidelim yok mahvettiler çocuğu dedim onun sağlığı için bunlar ilerde tüh tüh vah vah dememk için

Günaydınlar kızlar,
Gamzecim geçmiş olsun.İnsan gerçekten çok üzülüyor onları öyle gördükçe.Allaha şükür bişeyi yokmuş.Canım benim.Bu arada zeynep badenin doğum gününü kutlayayım, kutladım mı kutlamadım mı hatırlayamadım.Uzun sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin inşallah.

Siz neler çekmişsiniz öyle.Canım benim yaaa, çok zor onlar acı çekerken dayanmak, ama dediğin gibi daha sonra ah vah etmemek için dayanıyoruz.
Bizim babamızda aşı yapılırken bile gelmez.Kaçacak delik arar.Anneler daha güçlü, içi yansada onların iyiyliği için deyip dayanıyorlar.

sorma water o anlarda hep böle hastanelerde olan iyilşemke acı çeken çocuk ve annelerini düşündüm dua ettim Allah kimsye yaşatmasın çok zor

Ayy açar açmaz bu iki mesajı görünce içim parçalandı... Yürek dayanmıyor ya.. Bizde bugün aşımızı olduk bizim cadı bukez çok az ağladı...

Ben bacaktan yapavaklar sanıyordum koldan yaptılar

tünaydın hanımlar nasılsınız bakalım...
biz aynı uykusuz bir şekilde karşınızdayız...
şimdi uyuttum da öyle yazıyom sizede....
ahhhh yavrularım benim kıyamam size ben yaa...
şimdi nasıl bebişler kızlar...

Başak çok güzel çıkmışsınız:) Doğum gününüz kutlu olsun:)

tugbaaaaaa gece işin zordelikafadulden

Öyle de oldu

Biz iyiyiz cnm. Şahap beyler nasıl... Uyutmamış seni anlaşılan.. Şu ocak bebeklerinin hepsininde güzel bir uyku çektiğini veya annelerine güzel bir uyku çektirdiklerini nezaman göreceğiz acaba:)

walla tuğbacım benim pek umudum kalmadı ama sizi bilmiyom inşallah sizinkiler düzelir...
ben iyice büyüyene kadar uyutmayacağını düşünür oldum walla...
aman sağlığı iyi olsun da gerisi sorun diil napalım...

neyse kızlar ben kaaçr gelirim yine babanemiz küçük bi endoskopi oldu orraya incez çorba yaptım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…