2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bısey dıcem
bu yılbası hedıyesı konusu benı cokk uzdu tarıf edemem yanı o derece (
aysegul bana mesaj atınca hedıyenı gonderemedım gec oldu fılan dıye ayvay dedım bende gondermedım neyse apar topar aksam esım gelınce cıkıp aldık sabah da koşa koşa kargoya gıttım
berguzala da mesaj attım durumu ızah eden sag olsun hıc cevap vermedı ustelık bılmıyorum da elıne ulasıp ulasmadıgını hıc bısey yazmadı (
sımdı nerden cıktı bu konu dıyeceksınız esım aradı aklına gelmıs ya begendılerımı hedıyeyı dıye cok oldu gınderelı 2 hafta olmustur neyse bılmıyorum bısey demedıler dedım keske sen begenseydın belkıde hoslarına gıtmemıstır dedı cok uzuldu ( ay oylede severek aldıkı (((
ben begenmedıgını anlıyorum bu durumdan haksızmıyım

yenı yıl hedıye cekılısı vardı katılmak ısteyenler ısımlerını yazdırdı kım kıme cıktıysa o ona hedıye aldı :)
ne anlattım ama he

heee tamam çaktım köfteyi yaaa onu bi ara farkettim ama ciddi olduğunu anlayamadım ben burda dalgasına sandım sanal zannettim

ilahiii :))))))))

ya yemek yapmadım kaana uyandı uayanacak varmıdır pratık bı yemek ne yapabılırım

ay ne biliim şekerim
kaanamı yapıcan ya şipşak bi tarhana çorbası böle durumlarda defne için kurtarıcımdır

harıkasınnn hıc aklıma gelmemıstı bak bu hemen yapıyorummmm
tesekkur ederım canımcım

hemde çok faydalı ben öle özel bişeyler yapamadıysam acelem varsa falan hemen bunu yapıyorum çok rahat oluyo

ben tavuk göğüsle kıymayı birer porsiyonluk paketleyip dondrucuya attım hergün bi tanesini çıkarıp çorbasının yemeğinin içine atıyorum tarhanasını da hep kıymalı yapıyorum. daha iyi oluyor.

Ben hiç kıymalı tarhana yapmadım bir ara bende deniyeyim...

Küçükken uyumamak için direnirler , büyüyüncede uykudan kaldıramazsın

Küçükken uyumamak için direnirler , büyüyüncede uykudan kaldıramazsın[/QUOTE]

AHH FCANIM
DOĞRU SÖYLÜYOSUN WALLA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…