2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Walla kaÇ gÜndÜr bı selam verıp kaÇıyorum ama
pek duramıyom pc baŞında oĞlum bıraz huysuz
oturtmuyo benı buraya oturunca gelıp yanıma avazı
Çıktıı kadar baĞırıyo...
Selam fılızcım nasıılsın???

merhabalar hanimlar nasilsiniz bugün

bügün anca girebildim yorgunluktan öldüm remen her yeri sil süpür koca ev bitmiyor -tatlicadiarzu-

neyseki bitirdim de bende rahatladim

gecmise baka bilirsem bakmaya calisacam

o kim ki bergüzar mı nicki hiç hatırlamadım az giriyo heralde ama ayıp geldi bana da..eşine pembe bi yalan söyle aradı teşk etti de bence yazık üzülmesin..
geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm 6.hastalık geçirmişmiydniz?geçirmedinizse bence 6. hastalık bu 4gün falan ateşlenir snra döküntü olur biter ilaç kullanmamak lazım die biliorum

zaten kızlr geç belli oluyo kızdır büyük ihtimal hayırlısı olsun cnm hemen bize söyle öğrenince
nice mutlu yıllara..
aleyküm selaam geldi lapim o be

yok canım nıck oyle neyse kuzucukların canı sag olsun ne dıyeyım oyle degılmı

sevindim tahlilerinizin temiz cikmis emelcim
cok gecmis olsun canim ben ce iyi yapmisin antibiyotik vermekle umarim faydasinida görürsün
ay yavrum kiyamam ben ...icim bir tuaf oldu resmen .
allaha sükür temizde cikmis tahlileri
yazik esine .. sen genede bence sevmisler de yazik üzülmesin tatli yalan söylemek te ne sakincasi var en azindan esin icin

tabi can sağlığı olsun cnm

Son düzenleme:
biraz kayınvaldem de oturdum bide çorba götürdüm (iyi gelinim ya) :))))))))))
ordan da eltime uğradım birazçene çaldım benimki bu hafta geç geliyo defneninde uykusu geldi ama uyutmuyorum yoksa gece kalkar çorbasını ısıtim bare
n sorcam siz bebişlerin çorbalarını falan mikro dalgada ısıtıyomusunuz

bide şimdi haberde gördüm bebek mamalrında GDO varmış

water
Ekin
Tuba
Afacan
Özlem
Çok çok teşekkür ederim kızlar
Nazobülo sana da çok geçmişolsun canım benim
Ayşegül çok haklısın hayatım,6.Hastalık..Bugün çoraplarını değiştirirken döküntüleri gördüm,ben de 6.hastalıktan şüphelendim..Ama acaba antibiyotiğin yan etkisi olabilir mi diye de ikilemde kaldım..Hemen gittik doktorumuza 6.hastalık dedi..Antibiyotiği kestik,ama epey yordu...Bugüne çok şükür kızlar,rahatladım en azından
ıyi dilekleriniz için tekrardan çok teşekkür ediyorum

Özlemcim bence de çok önemseme..Elinden geleni yapmışsın hediyeni yollamışsın,belki de kötü günler geçiriyodur ,fırsatı olmamıştır..Sonuçta sen hediyeni yolladın...

tahlillerde bişey çıkmadı diince kesin 6. hastalıktır dedim cnm ne güzel atlatmışsınız bütün bebekler geçiriomuş mutlaka geç geçrenler daha ağır geçiriomuş, döküntü olduysa son gün demek tekrardan geçmiş olsun

Ayşegülcüm çok teşekkürler canım,evet tüm bebekler geçiriyomuş..Allah hepimizin evladını korusun,hafif seyirle atlatmak nasip etsin tüm hastalıkları

çok ciciymiş elbise özlem çok zevkliymiş eşin:)
ii geceler annişler:X

gamze geçmiş olsun canım, bu hastalıkta döküntüler yüzde de oluyor mu acaba?

özlemcim belkide berguzara gitmemiştir hediyen canım oda sormaya çekinmiştir o yüzden ses çıkmamıştır karışıklık olmuş olabilir , üzülme canım , benim hediyemde kargoya verdikten 10 gün sonra eline geçti ahunun,gecikme kargo şirketinden kaynaklandı belki sizdede öyle bir şey oldu arkasını aramayıncada kaldı kargo şubesinde falan olabilir yani

Aybüke daha yeni uyudu eşimin yarın radyo programı var ona hazırlanıyor... Bende koltukları silsem mi silmesem mi karar veremedim...

Bu parçayı dinledikçe çok duygulanıyorum.Sizinle de paylaşmak istedim çıkmadan..
ıyi geceler hepinize
... Bütün şehit annelerine gelsin

Murat Başaran-- Gülümse anne
Akşam olur hasret büyür dağ olur
Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur
Sen oğlunu geri dönmez say annem
Ben ölünce belki vatan sağ olur

Belki dağlar duman duman savrulur
Belki sesim çığlık çığlık duyulur
Belki yavrun bir tabuta koyulur
Üzülme annem

Bir yangın ki ciğer ciğer kavrulur
Bir yangın ki kardeş kardeş vurulur
Belki kalbim bir bayrağa kan olur
Gülümse annem

Yine yağmur ince ince çiselenir
Yine toprak yaz gelince çiçeklenir
Sen beni hep rüyalarda gör annem
Gör ki kalbim bir mezarda dinlenir

gamze geçmiş olsun inş düzelir..
dünürüm hasta mı oldu damadım uzak kaldım szden çok takip edimyrm geçmiş olsun çok öp benim için onu
herkese sevgiler ii geceler

. Bu parçayı dinledikçe çok duygulanıyorum.Sizinle de paylaşmak istedim çıkmadan..
İyi geceler hepinize
... Bütün şehit annelerine gelsin

Murat Başaran-- Gülümse anne
Akşam olur hasret büyür dağ olur
Bu dağlarda kurşun atsan çığ olur
Sen oğlunu geri dönmez say annem
Ben ölünce belki vatan sağ olur

Belki dağlar duman duman savrulur
Belki sesim çığlık çığlık duyulur
Belki yavrun bir tabuta koyulur
Üzülme annem

Bir yangın ki ciğer ciğer kavrulur
Bir yangın ki kardeş kardeş vurulur
Belki kalbim bir bayrağa kan olur
Gülümse annem

Yine yağmur ince ince çiselenir
Yine toprak yaz gelince çiçeklenir
Sen beni hep rüyalarda gör annem
Gör ki kalbim bir mezarda dinlenir[/B][/QUOTE]

evet çok güzel bende şehit ailelerinin duygularını paylaşıyorum sanki onlardan birisi oluyorum ALLAH U TEALA onlara sabır versin bizlere göstermesin inşallah:sinifsinif::sinifsinif:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…