o kim ki bergüzar mı nicki hiç hatırlamadım az giriyo heralde ama ayıp geldi bana da..eşine pembe bi yalan söyle aradı teşk etti de bence yazık üzülmesin..ya bısey dıcem
bu yılbası hedıyesı konusu benı cokk uzdu tarıf edemem yanı o derece(
aysegul bana mesaj atınca hedıyenı gonderemedım gec oldu fılan dıye ayvay dedım bende gondermedım neyse apar topar aksam esım gelınce cıkıp aldık sabah da koşa koşa kargoya gıttım
berguzala da mesaj attım durumu ızah edensag olsun hıc cevap vermedı ustelık bılmıyorum da elıne ulasıp ulasmadıgını hıc bısey yazmadı (
sımdı nerden cıktı bu konu dıyeceksınız esım aradı aklına gelmıs ya begendılerımı hedıyeyı dıye cok oldu gınderelı 2 hafta olmustur neyse bılmıyorum bısey demedıler dedım keske sen begenseydın belkıde hoslarına gıtmemıstır dedı cok uzuldu( ay oylede severek aldıkı (((
ben begenmedıgını anlıyorum bu durumdan haksızmıyım
geçmiş olsun cnm ya çok üzüldüm 6.hastalık geçirmişmiydniz?geçirmedinizse bence 6. hastalık bu 4gün falan ateşlenir snra döküntü olur biter ilaç kullanmamak lazım die biliorumayyyyyy
Kızlar,günaydınlar
Ctesi günü doğumgünümüz vardı..Güzeldi,eve gidince foto eklerim inşallah
O gün akşam Zeynep Bade bir ateşlendi kızlarrrr..Veriyorum ateş düşürücü 3 saat düşüyor hoppa bi daha yükseliyor..Geçer diye bekledik yok!!!Pazar akşamı acile götürdük,genelde bişi göremediler kan testi istediler..Tam 5 yerinden deldiler canımın kolunu kanı çok zor aldılar..Halimi anlarsınız hepiniz annesiniz,neye uğradığımı şaşırdım..Çığlık çığlığa tam 1 saat kan için uğraştılar..Güç bela alındı kan..Testte bişi görmediler idrar tahlili istediler..Bu arada ateş tam gaz devam ediyor..Tahlili de bir türlü alamadık mı!!!!İdrar poşet haricinde heryere gidiyor bir türlü poşeti tutturamıyoruz..Ertesi gün tekrar kendi doktoruna gittik..O da her ihtimale karşı bi antibiyotik yazayım genel hali pek hoş değil dedi..
Dün idrarı da aldık nihayet,yavrumun heryerini bantladım o minik poşet kaymasın diye...Verdik
haydiiii,idrar tahlilinde birşey çıkmadııııı
Bu sefer de idrar kültürü istediler
kültürün sonucu da geç çıkarmış,yavrum hala ateşli
Ya Allah Bismillah dedim verdim antibiyotiği..Dün başladım..2 kez vaerdim..Çok şükür gece ateşi çıkmadı..İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama öyle çaresiz kaldımki kızım yerlerde süründükçe
Yani doğumgünümüzün keyfini süremedik,Ama Allah büyük dert vermesin,insan çok telaşlaşlanıyor
zaten kızlr geç belli oluyo kızdır büyük ihtimal hayırlısı olsun cnm hemen bize söyle öğrenincebu arada aysegül bizim bebek büyük bir ihtimal kız doktor kıza benziyo dedi aklinialirimsmileben havalanınca yanılma payımda var ısrar ettiğin için söylüyorum dedi:smiley-cool:şimdi 15+2 yim haftaya filan netlik kazanır ama eger kız annesiysem bayram var bizim forumda bayram:roflol:kırk gün kırk gece hemde:içelim:
aleyküm selaam geldi lapim o beselam kızlar
sevindim tahlilerinizin temiz cikmis emelcimgünaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun Onatın birşeyi yokmuş tahlil sonuçları temiz çıktı idrar olunca renk vermiyor insan telaşlanıyor
başak çok tatlı çıkmışsınız doğum gününüz tekrar kutlu olsun
özlem bende onatın doğumgününde aynı şeyi düşünmüşüm şimdi onat yanıma gelmişti şimid meme emiyordu şimdi ben baygın yatıyordum falan diye ne güzel bir gündü
cok gecmis olsun canim ben ce iyi yapmisin antibiyotik vermekle umarim faydasinida görürsünayyyyyy
Kızlar,günaydınlar
Ctesi günü doğumgünümüz vardı..Güzeldi,eve gidince foto eklerim inşallah
O gün akşam Zeynep Bade bir ateşlendi kızlarrrr..Veriyorum ateş düşürücü 3 saat düşüyor hoppa bi daha yükseliyor..Geçer diye bekledik yok!!!Pazar akşamı acile götürdük,genelde bişi göremediler kan testi istediler..Tam 5 yerinden deldiler canımın kolunu kanı çok zor aldılar..Halimi anlarsınız hepiniz annesiniz,neye uğradığımı şaşırdım..Çığlık çığlığa tam 1 saat kan için uğraştılar..Güç bela alındı kan..Testte bişi görmediler idrar tahlili istediler..Bu arada ateş tam gaz devam ediyor..Tahlili de bir türlü alamadık mı!!!!İdrar poşet haricinde heryere gidiyor bir türlü poşeti tutturamıyoruz..Ertesi gün tekrar kendi doktoruna gittik..O da her ihtimale karşı bi antibiyotik yazayım genel hali pek hoş değil dedi..
Dün idrarı da aldık nihayet,yavrumun heryerini bantladım o minik poşet kaymasın diye...Verdik
haydiiii,idrar tahlilinde birşey çıkmadııııı
Bu sefer de idrar kültürü istediler
kültürün sonucu da geç çıkarmış,yavrum hala ateşli
Ya Allah Bismillah dedim verdim antibiyotiği..Dün başladım..2 kez vaerdim..Çok şükür gece ateşi çıkmadı..İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama öyle çaresiz kaldımki kızım yerlerde süründükçe
Yani doğumgünümüzün keyfini süremedik,Ama Allah büyük dert vermesin,insan çok telaşlaşlanıyor
ay yavrum kiyamam ben ...icim bir tuaf oldu resmen .i kan aldırmayamı mahvoldunuz ben geçen ay yaşadıklarımı anlatsam şu böbrek kontrolümüz için gittik damar yolu açıldı sonda takıldı bide ondan önce aşı oldu bizimki ciyak ciyak hemşire diyo niye ağlıyosun bu elindeki katateri gösteriyo :)))) ühühühü diye :)))
sonra film çekilcek uyut dediler odayı kararttılar kucağımda uyuyo masaya bırakıyom uyanıyo bu bikaç kere tekrarladı 1 saat geçti baktık olcak gibi deil ya uyutucaz yada ağlaya ağlaya çekicez dediler bende uyutulsun istemedim tam 45 dakika boyunca ağladı hatta sızar dediler sızmadı damar yolundan ilaç verip işemesini bekliyolar o zamanmakine çekiyo neyse idrar yolunda tıkanıklık falan yokmuş kaçakta yokmuş böbreğe
sonunda kucağımda sızdı kaldı
yazik esine .. sen genede bence sevmisler de yazik üzülmesin tatli yalan söylemek te ne sakincasi var en azindan esin icinya bısey dıcem
bu yılbası hedıyesı konusu benı cokk uzdu tarıf edemem yanı o derece(
aysegul bana mesaj atınca hedıyenı gonderemedım gec oldu fılan dıye ayvay dedım bende gondermedım neyse apar topar aksam esım gelınce cıkıp aldık sabah da koşa koşa kargoya gıttım
berguzala da mesaj attım durumu ızah edensag olsun hıc cevap vermedı ustelık bılmıyorum da elıne ulasıp ulasmadıgını hıc bısey yazmadı (
sımdı nerden cıktı bu konu dıyeceksınız esım aradı aklına gelmıs ya begendılerımı hedıyeyı dıye cok oldu gınderelı 2 hafta olmustur neyse bılmıyorum bısey demedıler dedım keske sen begenseydın belkıde hoslarına gıtmemıstır dedı cok uzuldu( ay oylede severek aldıkı (((
ben begenmedıgını anlıyorum bu durumdan haksızmıyım
özlem teyzemize çok teşekkür ederiz http://[URL=http://img697.imageshack.us/i/p1110253.jpg/][IMG=[/URL]
özlem teyzemize çok teşekkür ederiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?