2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meralcİm saol ya dedİm ya denemedİİm kalmadı
nerdeyse ama yaptıım Şeyler anlık oluyo o gÜn yapıyosa ertesİ gÜn gene aynı
anlayacaĞın dÜzene gİrmedİ....

elma puresi cok iyi geliyor gorkem de kabizlik cekiyordu ama elma ve armut pureleri guzel yaptiriyor arkadasim insallah duzene girer:lepi:

gamze geçmiş olsun inş düzelir..
dünürüm hasta mı oldu damadım uzak kaldım szden çok takip edimyrm geçmiş olsun çok öp benim için onu
herkese sevgiler ii geceler

yok canım hasta olmadı ben acaba idrar yolu iltihaplanmasımı oldu diye şüphelendim doktora götürdüm temiz çıktı bir şey yokmuş
sen nasılsın artık bende çok fazla giremiyorum onat yürümeye başladı sürekli peşindeyim
sende gelinimi öp benim için

gunlerdır gıremıyordum kulube bazen de sadece okuyup cıkıyorum sımdı ısyerımde bır actımkı ozlemcim bana sitem etmısın hedıyenı aldım cokta begendım cok tesekkurler gonderdıgınden 2 gun sonra aldım hatta aynı gun sıteye fotosunu ekledım hatta hıc vaktım yoktu esıme rıca ettım o ekledı ama nıye boyle yanlıs anlasıldım anlamadım dogrusu cok üzüldüm ev iş ve cocuk arasında kendımı parcalıyorum yanlıs anlasılmak benı kırdı acıkcası ama dedıgım gıbı cok begendım esınede tesekkurler

günaydın kızlar
nasılsınız ben nedense güne sinirli başladım sanırım uykumu alamadım yine her zamanki gibi yat kalk yapmaktan ardından bizim oğlan kahvaltısınıda etmedi banada yedirmedi o kadar sofrayı boşuna hazırladım yemeden de toplamak insanın sinirini bozuyor

bengüzar senin kızda kabak galiba benim oğlan gibi isimleriniz neydi bu arada hiç sormamışım denk gelemiyoruz sen çok az giriyorsun çalışıyorsun herhalde

günaydın kızlar
offf aynen ekinsu yaaa yine yarısını yedi kahvaltının başka bişey yemese iştahı yok dicem çok şükür herşeyi güzel yiyo ama kahvaltıda sık yapıyo bunu annede kimi çocuk kahvaltı sevmez diyo inş. öle bi çocuk olmaz gece geç yattı sabah 8de kalktı şimdi yine sallıyrum uykusu geldi hanımın buna siniroluyorumkalkıyo daha 2 saat geçmeden tekrar uyumak istiyo sanırım kahvaltıyıda bundan yapmıyo bizimkinin uykusu geldiyse gözü bişey görmez ne oyun ne yemek

bengüzarcım bu arada ben resmini ekleyemedim hediyenin. hurçları çıkarmıştım onuda kaldırıverdim. vaktim olmadı. bizde teşekkür ederiz. eşlerimiz görüşmüş aldığımdan haberdarsın diye ayrıca aramadım aslında arasam iyi olurdu dimi. kusura bakma canım..
ayrıca çok teşekkür ederiz tekrar..

Günaydın... Uykusuz bir geceden sonra birde numaradan ağlamaları yok mu(( Ne güzel 200 ml mamasını yiyip 12 de uyumuştu. Sanırım bir sıkıntısı vardı gece bende ağrı kesici verdim

Neyse bırakmıyooor....

GÜnaydın arakadaŞalr ınŞ herkes ıyıdır.
DÜn ıŞe eglemedım mıray yıne ateŞlendı ama bÜgÜn ıyıydı, gecelerı horluyor nefes alıŞı Çok farklı oda benım morelımı bozuyor burnu tıkanık ama neden onuda bılmıyorum damla kullanıyorum ınŞ ıŞe yarar

GÜnaydın hanımlar
haydı kanal d ızlemeye ben ızlıyorum...
DÜnden berı beklıyodum...

Günaydınlar kızlar hepinize,
Gamzecim iyi atlatmışsınız 6. hastalığı.3-4 gün ateş olunca tahlillerdede bişey çıkmayınca bende olabilir demiştim.İyi döküntülerde olmuş, bugün geçer artık.
Bu akşam ocak bebişleri yine uyutmamış anlaşılan.Bizim sıpada akşam ben eve gittiğimde anneannesi çorbasını yedirmeye çalışıyordu, 2-3 kaşık almış yememiş.Ben yatırmadan önce muhallebi tarzında bişey yaptım, onu da yemedi,2-3 kaşık aldı.Yatarken bir biberon sütünü içti.Ama gece sürekli neredeyse saat başı uyandı, ağladı.Sanki burnu tıkalı gibi, ama hemen ilaç vermekte istemiyorum.Buralarda havalar soğudu, biz alışkın değiliz bu havalara:)))Bir de oralarda olsak ne olacak bilmiyorum.
Sabahta kahvaltısını etmedi , yine 2-3 kaşık aldı, ne yumurta yedi ne başka birşey.Canım sıkıldı.Ateşi filan yok, bakalım gün içinde nasıl olacak.Anneannesi ben birazdan tekrar bişeyler denerim yemesi için dedi ama...

meralcim valla ocak bebişlerimi tek böyle anlayamadım...
hala düzene girmedi uykuları...

bengüzar senin kızda kabak galiba benim oğlan gibi isimleriniz neydi bu arada hiç sormamışım denk gelemiyoruz sen çok az giriyorsun çalışıyorsun herhalde

evet canım ya saçlarımız cıkmadı bır turlu kel kızım benımbenım adım hanıfe kızımn adı elıf calıstıgım ıcın hıc vakıtbulamıyorum bazen sadece okuyabılıyorum o kadar

umarım begenmıssındır gülegüle kullan

cok sevındım begendıgınıze kımseyı asla kırmak istemem sakın yanlıs anlama hanıfecım...

ben mesaj gonderdıgımde en azından yanıtla seklınde bıseyler yazardı dıye dusundum
dun ptt aradım yoksa elınemı ulasmadı ki oyle olsa yıne yazardı dedım neyse ptt gorevlısı elınıze ulastırdıklarını soyledı e halıyle bu kez de tamam begenmedıler dedım benden cok esım yedı bıtırdı kendını dun sehır dısındaydı aksam uzerı aradı aklıma bısey geldı dıyor bence bı hedıye de sen al gonder :))) ayıp oldu zaten gecde gonderdık dedı durdu

neyse bıraz da benım hatam o sayfaya bakmayı hıc akıl etmedım gercı baktımda o zaman da denk gelmemısım demekkı :))

sana esıne ve yavruna guzellıkler dılıyorum

merhabalar güzel annislerrrrrrr
bugün bebislerimiz fazla uyumamis anlasilan belkide dis sikintisi labilir
benim oglanda iki gecedir fazla uyumuyor 4 tane köpek disleri geliyor
gündüzleri cok sükür sorunumz yok sadece geceleri o da normal nasil dayansinlar
yoksa masallah normal uykusu cok güzel 10bucuk 11 gibi kalkar
annasina cekmis uykuculugu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…