kizlar bugün benim dogum günüm bir yas daha gitti((
arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
geçmiş olsun canım , benim hiç bilgim yok bu konuda hiiç yaşamadım bilemiycem inşallah hemen iyilşeirsin canım
hanife vana gelirsen beklerim. burda da eviniz varmış herhalde..
inş canım çok zor durumdayım
sagolsan canim hahaha söylesmi hadi söylüm 35:kedi:doğum günün kutlu olsun ayşecim yaş kaç oldu nice mutlu senelere, demek senin annende ocak annesi sende ocak bebişiymişin :))
tesekürler caimayşecim
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
tesekürler incicimselamlar güzel b,ir gün geçirmenizi diliyorum geçmişi şöle bir okudum hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum işallah br an önce iyileş,rler ayşe doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür geçir
bu sabah ocak bebişleri işathsız galiba kıslar bizimkiler hep iştahsız siz bir gün yemeyince sinirleniyorsunuz ya benim gibi olsanız bu sabah kahvaltı faslımız tam 1.5 saat sürdü ve yediği toplamda 8 kaşık falan kendi kaşığı ile tabi bu az öncede bir okadar çorba içti uyudu ben okadar yemseine bile şükrediyorum bazı günler 100 cc süt ile akşamı yapıyor anlamıyorum valla neyse yinede bebişlerimize bol iştahlı bir öğleden sonra diliyorum
tesekürler canimkızlar merhaba,
çok hastayımmm,işlerimi bitirip şimdi eve gideceğim..
eguşu da anneme gönderdim,kafayı vurup yatıcam şimdi..
ayşe doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara..
amin canimdogum gunun kutlu olsun ayşe (ben yenı ogrendım adını ) :)) aılenle nıce nıce guzel yıllara saglıkla mutlulukla
tesekürlerbayanssulusmilecanım inşallah tanışmak nasip olur ayda bır falan gelırız vana eger ahlata yolun duserse beklerım
ayse dogum gunun kutlu olsun nıce yaslara
hasta olanlara gecmıs olsun ınsallah cabuk atlatırlar
arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.
yaşıtmışız ayşecim bende 4 ay sonra 35 olucam :)sagolsan canim hahaha söylesmi hadi söylüm 35:kedi:
Ayyy eşimi burdan tebrik etmek istiyorum. Okumaz ama olsun ben yine de yazayım... içimden geldi
Değerli eşim ilk radyo programında gösterdiğin bu başarı için seni tebrik ediyorum... Diğer programlarında da başarılarının devamını diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?