2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum günün kutlu olsun ayşecim yaş kaç oldu nice mutlu senelere, demek senin annende ocak annesi sende ocak bebişiymişin :))

selamlar güzel b,ir gün geçirmenizi diliyorum geçmişi şöle bir okudum hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum işallah br an önce iyileş,rler ayşe doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür geçir
bu sabah ocak bebişleri işathsız galiba kıslar bizimkiler hep iştahsız siz bir gün yemeyince sinirleniyorsunuz ya benim gibi olsanız bu sabah kahvaltı faslımız tam 1.5 saat sürdü ve yediği toplamda 8 kaşık falan kendi kaşığı ile tabi bu az öncede bir okadar çorba içti uyudu ben okadar yemseine bile şükrediyorum bazı günler 100 cc süt ile akşamı yapıyor anlamıyorum valla neyse yinede bebişlerimize bol iştahlı bir öğleden sonra diliyorum

kızlar merhaba,

çok hastayımmm,işlerimi bitirip şimdi eve gideceğim..
eguşu da anneme gönderdim,kafayı vurup yatıcam şimdi..

ayşe doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara..

dogum gunun kutlu olsun ayşe (ben yenı ogrendım adını ) :)) aılenle nıce nıce guzel yıllara saglıkla mutlulukla

aylincim geçmiş olsun canım git eve yat dinlen bol bol meyve syuyu ıhlamur falan tüketki rahatlatsın seni canım aman eguşu yollada ona geçmesin

Aylincim geçmiş olsun canım

ıncicim bizde çok baktık nereye gitsek römer dediler biraz pahalı ama sonuçta güvenlik için alıyorsunuz iki kere alınacak şey değil bu dediler bizde baktık karşılaştırdığındada gerçekten güzel bizde römer aldık memnun sayılırım gerçekten güvenli ama bizim oğlan az oturuyor o ayrı mesele:) o yüzden memnun değilim :)

kızlar bu arada dün esra aradı beni yurtdışına pazar günü çıkıcakmış henüz gitmemiş ama eşinin amcasını kaybetmişler vefat etmiş birde tatil başlıcak okul çok yoğun o yüzden hiç giremiyorum dedi sizi sordu bende herkes iyi dedim selamı var hepinize

arkadaşlar merhaba..
sormak istediğim birşey var.doğum sonrası lohusa döneminde mide şikayeti olan varmıydı aranızda..benim şiddetli mide ağrım oldu iki kere..sırtımada vuruyor ve tutuldu sırtım.ne yürüyebildim ne oturabildim nede yatabildim.acile gidip ağrı kesici olduktan sonra geçti ama onun korkusu kaldı bende ya yine olursa diye.bir sürü ilaç kullanıyorum şimdi.stresten sütüm gitti.çok zor durumdayım.lütfen bilgisi olan varsa cvp yazsın.şimdiden teşekkürler.

geçmiş olsun canım , benim hiç bilgim yok bu konuda hiiç yaşamadım bilemiycem inşallah hemen iyilşeirsin canım

hanife vana gelirsen beklerim. burda da eviniz varmış herhalde..

canım inşallah tanışmak nasip olur ayda bır falan gelırız vana eger ahlata yolun duserse beklerım
ayse dogum gunun kutlu olsun nıce yaslara
hasta olanlara gecmıs olsun ınsallah cabuk atlatırlar

doğum günün kutlu olsun ayşecim yaş kaç oldu nice mutlu senelere, demek senin annende ocak annesi sende ocak bebişiymişin :))
sagolsan canim hahaha söylesmi hadi söylüm 35:kedi:
ayşecim
doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
tesekürler caim
tesekürler incicim
kızlar merhaba,

çok hastayımmm,işlerimi bitirip şimdi eve gideceğim..
eguşu da anneme gönderdim,kafayı vurup yatıcam şimdi..

ayşe doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara..
tesekürler canim
bak simdik üzüldüm hasta olmana cok gecmis olsun canim bol c vitamini al
sicak tüket bolca tekrar gecmis olsun
dogum gunun kutlu olsun ayşe (ben yenı ogrendım adını ) :)) aılenle nıce nıce guzel yıllara saglıkla mutlulukla
amin canim
canım inşallah tanışmak nasip olur ayda bır falan gelırız vana eger ahlata yolun duserse beklerım
ayse dogum gunun kutlu olsun nıce yaslara
hasta olanlara gecmıs olsun ınsallah cabuk atlatırlar
tesekürlerbayanssulusmile

cok gecmis olsun ayni seyleri aradada olsa bende yasiyorum canim mide kirampi diyorlar doktorlar
sen doktora gitmedinmi bence en iyisi bi doktora görün kulaktan dolma laflarla olmaz
bu tip sey ler tekrar gecmis olsun

Ayşe doğum günün kutlu olsun...

Aylin abla çok geçmiş olsun. ıyi bak kendine:)

Ayyy eşimi burdan tebrik etmek istiyorum. Okumaz ama olsun ben yine de yazayım... içimden geldi

Değerli eşim ilk radyo programında gösterdiğin bu başarı için seni tebrik ediyorum... Diğer programlarında da başarılarının devamını diliyorum...

Son düzenleme:
sagolsan canim hahaha söylesmi hadi söylüm 35:kedi:
yaşıtmışız ayşecim bende 4 ay sonra 35 olucam :)

tuğbacım bende eşini tebrik ediyorum başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…