2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün net geldi gitti giremedim bi türlü bide eltim geldi kahvaltıya öğleden sonrada daykomuz geldi bal böceğini özlemiş iki saat oynaştılar gitti sonra bizimki uyudu ama ayaklarımda bırakıyorum kalkıyo derken yarım saat önce kalktı yoğurdunu yedi
ben izleyemedim doktoru neler anlattı bide size sorduydum tekrar sorayım siz bebişlerin mama yada çorbasını falan mikrodalgada ısıtıyomusun

ayşecim nice yaşlara Allah eşinle yavrunla sağlıklı uzun ömürler versin
aylincim çok geçmiş olsun

k.valdem aradı k.peder balık yapıyomuş gel dedi nolduysa kafalarına taşmı düştü nedir :)))
neyse iniyim aşağıya aslında yağları bana dokunuyo ama kırk yılın başı lütfedip çağarmışlar hayır desem olmaz eve gelince hap içerim artık

slm kızlaropuyorumnanaktanegitime gitmedim bugungamyoncuiremsu12:30 da evdeydim babası metiş e güzel bir kahvaltı yaptırmıs zaten ne kadar bakmıs ki 11 de uyanmıslar kötükedihüsoben 1.5 saat sonra gelmişim3 de bir yattık oglumla az önce kalktım o hala uyuyo babasıyla uyumaya bayılıyoguclubacismileaksama da yemek yok dısarı cıkıcaz tabiki onlar uyanana kadar capitol kapanmazsaşakkıdıyarın karne günü son kez karne verilcek netten cıktı alınncak vay bea hersey sanal oldu ne güzel bagırırdık akdeniz karadeniz karneleri isteriz diye:a015:elveda karne
tugba eşini tebrik ederima.s.
ayseeeeeeeeeee nice senelere kuşum ay senin bbekliğini düşünemiyorum ocak bebegisin ya:jeyyar:
neden kahvaltı yapmadı bugun canavarlarCADIARZU
duygu girmemiş bugun yok yazıldın kıs:roflol:
ooooooo nazo sanslısın valla hazır masaya oturmak gibisi yok:icecream:
emeeeeeel cocukları degiştirelim bir geceliğine uyu 11 e kadar kıssengözlerimebaksanab
aysegül de yok bugun kokoş kokoş gezmişlerdir:ecrin_bebek:
ayyyyyyy ölcem aclıktan ben sunları uyandırmaya gidiyim

Yok Serpillllll,Nerde ben yapcam kısssss...
Liva yaptıkaydirigubbakcemile3 Hani kızm hakkında yorum yapmamışsınız
Gerçi bizim başımız bağlı..Nazo,neden sıkılıyosun?

Artık en şaşalı yorumu kayınvalidemizden bekliyoruz..Hmmmm..Behlül Nihal e evlenme teklif etti hadi hayırlısı...Ben de koca bi tabak mısır yedim..Kocamarkadaşlarıyla çıktı,yalnızımkızımı uyttum..Böle işte kızlar

kocamla geçirdiğimiz güzel romantik günleri özledim en çokta bekarlık dönemimizi defne doğduğundan beri tıkıldık eve yaaa başbaşa bişey yaptığımız yok

Yaaaaa
Öyle tabiiii..Al benden de o kadar
koştur koştur işe git gel,yemek yap,ortalık toparla,salla uyut ,çorba hazırla..
Nerde kaldı romantiklikkkkkkkkkk

Nazocum ,yarının çorbasını hazırlıycam seni çok öpüyorum
Biraz at kendini sokağa,tıkılma eve....

alt kattalarda bakıyolarmı diye bi sorsana bi pazara bile koştur koştur git gel uzun işim varsa annem geliyo çocuğa bakmaya yarım saat bile tutamıyıolar

canım hayırlı olsun ,kalbine göre ,sağlıklı sıhhatli olur işallah:)

aaa evet rota salgını varmış..

ben vitamin seven seas kullanıyorum. bizimki kilo verince vermişti dr. portakallı olanını.

lajo maşallah kızın tombik herhalde. o yüzden yazmadım bişi. ay nazarım değmesin maşallahhhhhhhh..

bizimki kendinden 3 ay küçüğün bile kardeşi gibi duruyo a..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…