canım hayırlı olsun ,kalbine göre ,sağlıklı sıhhatli olur işallah:)bu arada aysegül bizim bebek büyük bir ihtimal kız doktor kıza benziyo dedi aklinialirimsmileben havalanınca yanılma payımda var ısrar ettiğin için söylüyorum dedi:smiley-cool:şimdi 15+2 yim haftaya filan netlik kazanır ama eger kız annesiysem bayram var bizim forumda bayram:roflol:kırk gün kırk gece hemde:içelim:
günaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun Onatın birşeyi yokmuş tahlil sonuçları temiz çıktı idrar olunca renk vermiyor insan telaşlanıyor
hadin geçmiş olsun..
canım çok geçmiş olsun,6.hastalık gerçekten çok zorluo bebekleri..ayyyyyy
Kızlar,günaydınlar
Ctesi günü doğumgünümüz vardı..Güzeldi,eve gidince foto eklerim inşallah
O gün akşam Zeynep Bade bir ateşlendi kızlarrrr..Veriyorum ateş düşürücü 3 saat düşüyor hoppa bi daha yükseliyor..Geçer diye bekledik yok!!!Pazar akşamı acile götürdük,genelde bişi göremediler kan testi istediler..Tam 5 yerinden deldiler canımın kolunu kanı çok zor aldılar..Halimi anlarsınız hepiniz annesiniz,neye uğradığımı şaşırdım..Çığlık çığlığa tam 1 saat kan için uğraştılar..Güç bela alındı kan..Testte bişi görmediler idrar tahlili istediler..Bu arada ateş tam gaz devam ediyor..Tahlili de bir türlü alamadık mı!!!!İdrar poşet haricinde heryere gidiyor bir türlü poşeti tutturamıyoruz..Ertesi gün tekrar kendi doktoruna gittik..O da her ihtimale karşı bi antibiyotik yazayım genel hali pek hoş değil dedi..
Dün idrarı da aldık nihayet,yavrumun heryerini bantladım o minik poşet kaymasın diye...Verdik
haydiiii,idrar tahlilinde birşey çıkmadııııı
Bu sefer de idrar kültürü istediler
kültürün sonucu da geç çıkarmış,yavrum hala ateşli
Ya Allah Bismillah dedim verdim antibiyotiği..Dün başladım..2 kez vaerdim..Çok şükür gece ateşi çıkmadı..İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama öyle çaresiz kaldımki kızım yerlerde süründükçe
Yani doğumgünümüzün keyfini süremedik,Ama Allah büyük dert vermesin,insan çok telaşlaşlanıyor
bi de aklında olsun ,idrar almak için beklerken altını bezleme sadece poşeti tak hep gözle o zaman akmıo başka yere..
geçmiş olsun...neyse kızlar ben kaaçr gelirim yine babanemiz küçük bi endoskopi oldu orraya incez çorba yaptım şimdi
ah bebeğim ii olmadı mı hala??geçmişler olsun...GÜnaydın arakadaŞalr İnŞ herkes İyİdİr.
DÜn İŞe eglemedİm mİray yİne ateŞlendİ ama bÜgÜn İyİydİ, gecelerİ horluyor nefes alıŞı Çok farklı oda benİm morelİmİ bozuyor burnu tıkanık ama neden onuda bİlmİyorum damla kullanıyorum İnŞ İŞe yarar
off nil de 2 gündür hiç yemiokaydirigubbakcemileGünaydınlar kızlar hepinize,
Gamzecim iyi atlatmışsınız 6. hastalığı.3-4 gün ateş olunca tahlillerdede bişey çıkmayınca bende olabilir demiştim.İyi döküntülerde olmuş, bugün geçer artık.
Bu akşam ocak bebişleri yine uyutmamış anlaşılan.Bizim sıpada akşam ben eve gittiğimde anneannesi çorbasını yedirmeye çalışıyordu, 2-3 kaşık almış yememiş.Ben yatırmadan önce muhallebi tarzında bişey yaptım, onu da yemedi,2-3 kaşık aldı.Yatarken bir biberon sütünü içti.Ama gece sürekli neredeyse saat başı uyandı, ağladı.Sanki burnu tıkalı gibi, ama hemen ilaç vermekte istemiyorum.Buralarda havalar soğudu, biz alışkın değiliz bu havalara:)))Bir de oralarda olsak ne olacak bilmiyorum.
Sabahta kahvaltısını etmedi , yine 2-3 kaşık aldı, ne yumurta yedi ne başka birşey.Canım sıkıldı.Ateşi filan yok, bakalım gün içinde nasıl olacak.Anneannesi ben birazdan tekrar bişeyler denerim yemesi için dedi ama...
kolaylıklar oğlunla olsun 4 diş çook zormerhabalar güzel annislerrrrrrr
bugün bebislerimiz fazla uyumamis anlasilan belkide dis sikintisi labilir
benim oglanda iki gecedir fazla uyumuyor 4 tane köpek disleri geliyor
gündüzleri cok sükür sorunumz yok sadece geceleri o da normal nasil dayansinlar
yoksa masallah normal uykusu cok güzel 10bucuk 11 gibi kalkar
annasina cekmis uykuculugu :))))
doğum günün mutlu olsuna.s.kizlar bugün benim dogum günüm bir yas daha gitti((
ne güsel demişsin incicimsositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkisselamlar güzel b,ir gün geçirmenizi diliyorum geçmişi şöle bir okudum hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum işallah br an önce iyileş,rler ayşe doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle güzel bir ömür geçir
bu sabah ocak bebişleri işathsız galiba kıslar bizimkiler hep iştahsız siz bir gün yemeyince sinirleniyorsunuz ya benim gibi olsanız bu sabah kahvaltı faslımız tam 1.5 saat sürdü ve yediği toplamda 8 kaşık falan kendi kaşığı ile tabi bu az öncede bir okadar çorba içti uyudu ben okadar yemseine bile şükrediyorum bazı günler 100 cc süt ile akşamı yapıyor anlamıyorum valla neyse yinede bebişlerimize bol iştahlı bir öğleden sonra diliyorum
kızlar merhaba,
çok hastayımmm,işlerimi bitirip şimdi eve gideceğim..
eguşu da anneme gönderdim,kafayı vurup yatıcam şimdi..
ah güzel arkadaşım çok geçmiş olsun,umarım daha iisind,r:gitme:]
kıss botoksa gittik ya ne yok yazmasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3slm kızlaropuyorumnanaktanegitime gitmedim bugungamyoncuiremsu12:30 da evdeydim babası metiş e güzel bir kahvaltı yaptırmıs zaten ne kadar bakmıs ki 11 de uyanmıslar kötükedihüsoben 1.5 saat sonra gelmişim3 de bir yattık oglumla az önce kalktım o hala uyuyo babasıyla uyumaya bayılıyoguclubacismileaksama da yemek yok dısarı cıkıcaz tabiki onlar uyanana kadar capitol kapanmazsaşakkıdıyarın karne günü son kez karne verilcek netten cıktı alınncak vay bea hersey sanal oldu ne güzel bagırırdık akdeniz karadeniz karneleri isteriz diye:a015:elveda karne
tugba eşini tebrik ederima.s.
ayseeeeeeeeeee nice senelere kuşum ay senin bbekliğini düşünemiyorum ocak bebegisin ya:jeyyar:
neden kahvaltı yapmadı bugun canavarlarCADIARZU
duygu girmemiş bugun yok yazıldın kıs:roflol:
ooooooo nazo sanslısın valla hazır masaya oturmak gibisi yok:icecream:
emeeeeeel cocukları degiştirelim bir geceliğine uyu 11 e kadar kıssengözlerimebaksanab
aysegül de yok bugun kokoş kokoş gezmişlerdir:ecrin_bebek:
ayyyyyyy ölcem aclıktan ben sunları uyandırmaya gidiyim
:uhm:canı ya valla biz de aynı durumdayız ama geçici bi dönem bak gün geçtikçe daha rahat olacağızvereliniortakof kızlar yaaa çok canım sıkılıyo
Yok Serpillllll,Nerde ben yapcam kısssss...
Liva yaptıkaydirigubbakcemile3 Hani kızm hakkında yorum yapmamışsınız
Gerçi bizim başımız bağlı..Nazo,neden sıkılıyosun?
pasta süpermiş de kızını göremedik geneklava:
nice güzel yıllaraopuyorumnanaktan
kızlar ya nil de 2 gündür fena dün rota için test yapıldı şükür ki değil ama dün bi ishal bi kusma...bu sabah da öle bi yapmış ki yatak döşek ,kafasına kadar..Allahtan kusmadı bugün ,umarım yarın da aynı şey olmaz..bişi de yemio 2 gündür:uhm:
çook özledim hepiciğinizi ama şimdi kaçıorum ,yarın görüşürüssopuyorumnanaktan
aha bi de vitamin olarak ne veriodunuz,hadi bi daha yazın a.s.
ii geceleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?