kız,Filizzzzzzzzzzzzzzzz
Sobeeeeeeeeeeeee
aa peki kilo aldı mı ,gerçi o balık yağı diil mi yahu??aaa evet rota salgını varmış..
ben vitamin seven seas kullanıyorum. bizimki kilo verince vermişti dr. portakallı olanını.
lajo maşallah kızın tombik herhalde. o yüzden yazmadım bişi. ay nazarım değmesin maşallahhhhhhhh..
bizimki kendinden 3 ay küçüğün bile kardeşi gibi duruyo a..
balık seni ,beraber gittik yakaydirigubbakcemilehuuuuuuuuuu komsu karsılasamadık:hulyaastanızda cok cici cokacimcoook
duygu demek botoxdaydınız he:jeyyar:
sepetci bizim oglanda cok tıfıl huggies reklamı var ya toprak bir yasında diye mama sandalyesinde oturancokacimcoook bir tosuncuk var ne zaman metiş e yemek yedirsem o cıkıyo tv ye bir metiş e bakıyorum bir topraga kafamçokkarıştıbu arada adın neydi canım yaaaaCADIARZUmalum hamişim hafıza balık hafızasıbilmiyorumkismile
emeeeeeeeel nbr
adım serpil
tıfıl haaa. çok hoş.
bende çağana şarkı yaptım
gel gel gel çağan
hem kel hem bodur çağan
ayy o ağrıdan bende de var ama daha beklioruz paşayı..geçmiş olsun..günaydın kızlar
ayy çok hastyım regl oldıum karnım feci ağrıyor üstüne oğlanda durmuyor sürekli kucağa al gezdir diyor hani doğurunca geçicekti bu şey off
ah be bu kuzular nil de 200 gr vermiş ee anlamıorum nie verio??KİLO MU HA EVET
iLK AY 600 GR. sonra ayda 100 alsa sevinir olduk. ama en azından baya bi vitamin alıyo seven seas dan.
bu ayda 50 gr vewrmiş yine..
uff kolay gelsin..Günaydıın... Yarın kayınvalidem ve peder geliyor:)) Bugün evi temizlemem lazım. Halıları yıkmaya vermiştim perdeleri yıkadım koltukları sildim.. Sadece silip süpürmek kaldı:)
gerçekten eziyet yazaten biz 2 kot 2 tişört gidiorus her yere ama nile artık neyi varsa!!günaydın herkese
kolay gelsin tuba
benim de çok işim var malum memlekete doğru yol alacaz çoçukla hazırlanıp bir yere gitmek ve hele de 15 gün kalmak çok zor
burdan hazırlanıp gitmekle bitmiyor orda bi annemgil bi kayınvalidemgil
tatil değil eziyet yani
2 valiz hazırla nebülizatörü al 12-13 tane ilacını al
bu arada bende alayım o balık yağından bari
biz de nutrigen diye bir vitamin kullanıyoruz iştahını birazda onun açtığını düşünüyorum çok memnununz
bir de orda internet yok sizden de ayrılacam
offfff
Slm hanimlar 2 gundur isteydim giremedim bugunde yapisik geziyoruz kizimla geceden beri cok huysuz ahh bir yatsa gece sabah uyansa allahim tavuk kesicem :))
Aylincim gecmis olsun bende bir hastalandim cabuk atlattim
Sabahtan beri Ezgi oksuruyor cok kotu bakalim ne cikicak altindan
Emelcim onatin birseyi yokmus sevindim suu uyku sorununu nasil cozucez Ezgi emmiyorda ama 15 dk bir uyaniyor odasinida ayirdik gitgel canim cikiyor esime diyorum gece ne sabirliymisim ben hic haberim yokmus bu cocuklarin herseyine katlaniyor insann
Cumartesi sabaha kadar basinda oturcakmis ne uyandiriyormus Onu bulucakmis :)) o kadar daraldik yani dusunun
Zeynep mi 6. Hastalik olmustu gecmis olsun dusmeyen ateste bu hastalik akliniza gelsin antibiyotik vermeyin kizlar
tünaydın şeker de yanlış bilion sen normal doğurman gerekiyo geçmesi için bidakine inşallah normal doğurursan geçerguclubacismilegünaydın kızlar
ayy çok hastyım regl oldıum karnım feci ağrıyor üstüne oğlanda durmuyor sürekli kucağa al gezdir diyor hani doğurunca geçicekti bu şey off
gözün aydın cnmeyvahedigeldismile valla yatılı misafir çok zor bana da yengemler gelicekmiş şubat tatilinde şimdiden kara kara düşünüorum kaç gün dışarda yedirebiliriz nazın uyku düzeni bozulur mu kaç gün kalırlar offfkafamçokkarıştıGünaydıın... Yarın kayınvalidem ve peder geliyor:)) Bugün evi temizlemem lazım. Halıları yıkmaya vermiştim perdeleri yıkadım koltukları sildim.. Sadece silip süpürmek kaldı:)
burnu tıkalıysa uyumaz, gündüz bişeyden korkuosa uyumaz, diş çıkarıyosa uyumaz, boğazı ağrıyosa uyumaz başka aklıma gelmedi geçer inşallah ya önemli bişeyi yoktur tatlımınboshayallersmile ama sakın odasından alma deryacım iyice alışsın biraz zor başlarda ama sonra çok rahat ediceksinizSlm hanimlar 2 gundur isteydim giremedim bugunde yapisik geziyoruz kizimla geceden beri cok huysuz ahh bir yatsa gece sabah uyansa allahim tavuk kesicem :))
Aylincim gecmis olsun bende bir hastalandim cabuk atlattim
Sabahtan beri Ezgi oksuruyor cok kotu bakalim ne cikicak altindan
Emelcim onatin birseyi yokmus sevindim suu uyku sorununu nasil cozucez Ezgi emmiyorda ama 15 dk bir uyaniyor odasinida ayirdik gitgel canim cikiyor esime diyorum gece ne sabirliymisim ben hic haberim yokmus bu cocuklarin herseyine katlaniyor insann
Cumartesi sabaha kadar basinda oturcakmis ne uyandiriyormus Onu bulucakmis :)) o kadar daraldik yani dusunun
Zeynep mi 6. Hastalik olmustu gecmis olsun dusmeyen ateste bu hastalik akliniza gelsin antibiyotik vermeyin kizlar
kocamla geçirdiğimiz güzel romantik günleri özledim en çokta bekarlık dönemimizi defne doğduğundan beri tıkıldık eve yaaa başbaşa bişey yaptığımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?