2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun duygucum

gamzeee ben göremedim kızını o link açılmıyor , pasta var kocaman o kadar

kız,Filizzzzzzzzzzzzzzzz
Sobeeeeeeeeeeeee

huuuuuuuuuu komsu karsılasamadık:hulyaastanızda cok cici cokacimcoook

duygu demek botoxdaydınız he:jeyyar:

sepetci bizim oglanda cok tıfıl huggies reklamı var ya toprak bir yasında diye mama sandalyesinde oturancokacimcoook bir tosuncuk var ne zaman metiş e yemek yedirsem o cıkıyo tv ye bir metiş e bakıyorum bir topraga kafamçokkarıştıbu arada adın neydi canım yaaaaCADIARZUmalum hamişim hafıza balık hafızasıbilmiyorumkismile

emeeeeeeeel nbr

adım serpil

tıfıl haaa. çok hoş.

bende çağana şarkı yaptım
gel gel gel çağan
hem kel hem bodur çağan

aa peki kilo aldı mı ,gerçi o balık yağı diil mi yahu??
balık seni ,beraber gittik yakaydirigubbakcemile
adım serpil

tıfıl haaa. çok hoş.

bende çağana şarkı yaptım
gel gel gel çağan
hem kel hem bodur çağan

aaa çok hoşsun kaydirigubbakcemile3

günaydınopuyorumnanaktan
bu sabah -oksuz uyandık,üstüne şu kahvaltı yoğurdundan yedi nildelikafaduldençook mutluyumyerimseniben(acaba bi öğün sayılması için kaç tane yemeli yoğurttan?)
hastalıksız ,güzel bi gün olsun işallahkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar

ayy çok hastyım regl oldıum karnım feci ağrıyor üstüne oğlanda durmuyor sürekli kucağa al gezdir diyor hani doğurunca geçicekti bu şey off

KıLO MU HA EVET
iLK AY 600 GR. sonra ayda 100 alsa sevinir olduk. ama en azından baya bi vitamin alıyo seven seas dan.
bu ayda 50 gr vewrmiş yine..

Günaydıın... Yarın kayınvalidem ve peder geliyor:)) Bugün evi temizlemem lazım. Halıları yıkmaya vermiştim perdeleri yıkadım koltukları sildim.. Sadece silip süpürmek kaldı:)

günaydın herkese
kolay gelsin tuba
benim de çok işim var malum memlekete doğru yol alacaz çoçukla hazırlanıp bir yere gitmek ve hele de 15 gün kalmak çok zor
burdan hazırlanıp gitmekle bitmiyor orda bi annemgil bi kayınvalidemgil
tatil değil eziyet yani
2 valiz hazırla nebülizatörü al 12-13 tane ilacını al
bu arada bende alayım o balık yağından bari
biz de nutrigen diye bir vitamin kullanıyoruz iştahını birazda onun açtığını düşünüyorum çok memnununz
bir de orda internet yok sizden de ayrılacam
offfff

Slm hanimlar 2 gundur isteydim giremedim bugunde yapisik geziyoruz kizimla geceden beri cok huysuz ahh bir yatsa gece sabah uyansa allahim tavuk kesicem :))

Aylincim gecmis olsun bende bir hastalandim cabuk atlattim

Sabahtan beri Ezgi oksuruyor cok kotu bakalim ne cikicak altindan

Emelcim onatin birseyi yokmus sevindim suu uyku sorununu nasil cozucez Ezgi emmiyorda ama 15 dk bir uyaniyor odasinida ayirdik gitgel canim cikiyor esime diyorum gece ne sabirliymisim ben hic haberim yokmus bu cocuklarin herseyine katlaniyor insann

Cumartesi sabaha kadar basinda oturcakmis ne uyandiriyormus Onu bulucakmis :)) o kadar daraldik yani dusunun

Zeynep mi 6. Hastalik olmustu gecmis olsun dusmeyen ateste bu hastalik akliniza gelsin antibiyotik vermeyin kizlar

Son düzenleme:
İyi günler kızlar, az önce geçmişi okudum alıntı yaptım ama elk. bir gitti geldi, olay bitttiiiiiii.

Neyse aklımda kalanları yaziim bari.
Ayşecim, doğum günün kutlu olsun.
Aylincim geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın.Havalar çok soğudu.Hastalığa yakalanmadan atlatmak için her çareyi deniyorum:)))

Gamze pastanızda, kızımızda çok tatlı çıkmış.Maşallah ona.
Duygu biye bu kadar kusuyor acaba nil.Dr. a götürdün mü canım.Midesini filan mı üşüttü acaba.Bu arada o kahvaltı yoğurdu tarzında olanlardan, normalde 2-3 adet yiyor bir seferde.Canı ne kadar isterse yani.Bazen de 1 tane yiyor.Ama şu gdo olayından dolayı hazır mama almak istemiyorum artık.Ne yapacağız bilmem.Kolaylık oluyor aslında bazen içine muz filan karıştırp kahvaltısını yaptırıyordum.Şimdi artık iyice korkmaya başladım.
Emelcim geçmiş olsun canım sanada.Ne kadar zor olur bu dönemlerde ağrı çekmek, helede çocukla uğraşırken.Allah hem kolaylık versin hem de acil şifa canım.
Chef iyi tatiller canım sana da , ne kadar tatil olacaksa artık:))))
Tuğba kolay gelsin sana da canım.
Derya, geçmiş olsun, belki rahatsızlığından dolayı uyanıyordur, öksürüyor diyorsun. Emzirmeyi bıraktığından beri uykusu hiç düzene girmedi mi_?

günaydın kızlar

ayy çok hastyım regl oldıum karnım feci ağrıyor üstüne oğlanda durmuyor sürekli kucağa al gezdir diyor hani doğurunca geçicekti bu şey off
ayy o ağrıdan bende de var ama daha beklioruz paşayı..geçmiş olsun..
KİLO MU HA EVET
iLK AY 600 GR. sonra ayda 100 alsa sevinir olduk. ama en azından baya bi vitamin alıyo seven seas dan.
bu ayda 50 gr vewrmiş yine..
ah be bu kuzular nil de 200 gr vermiş ee anlamıorum nie verio??
vitagil die bişi buldum ben de onu alayım bakayım,zaten bi ay vitamin bi ay balık yağı gidiliomuş..
Günaydıın... Yarın kayınvalidem ve peder geliyor:)) Bugün evi temizlemem lazım. Halıları yıkmaya vermiştim perdeleri yıkadım koltukları sildim.. Sadece silip süpürmek kaldı:)
uff kolay gelsin..
gerçekten eziyet yazaten biz 2 kot 2 tişört gidiorus her yere ama nile artık neyi varsa!!
ii yolculuklar canımopuyorumnanaktan

diş mi gelio acaba derya ,emmeden 15 dk da bi başka bişi getirmio aklıma:uhm:
sana da geçmiş olsun,ezginin de öksürüğü hemen kesilir işallah..
siz vitamin ne veriodunuz derya,aklımda multitabs kalmış ama onun şurubu yok??

ve nil 2 kaka daha yaptı,ishal!!offf ne oluo bu kuzuya anlamıorum:çok üzgünüm:

arkadaşlar show max de dilek kırcaoğlu die bi psikolog vardı ,genelde çocuklar üzerine dönüo program ,bilen vardır belki ,ben beğeniorum o kadını facebookda sayfası var bi bakın isterseniz..

günaydın kızlar

tünaydın şeker de yanlış bilion sen normal doğurman gerekiyo geçmesi için bidakine inşallah normal doğurursan geçerguclubacismile
gözün aydın cnmeyvahedigeldismile valla yatılı misafir çok zor bana da yengemler gelicekmiş şubat tatilinde şimdiden kara kara düşünüorum kaç gün dışarda yedirebiliriz nazın uyku düzeni bozulur mu kaç gün kalırlar offfkafamçokkarıştı
burnu tıkalıysa uyumaz, gündüz bişeyden korkuosa uyumaz, diş çıkarıyosa uyumaz, boğazı ağrıyosa uyumaz başka aklıma gelmedi geçer inşallah ya önemli bişeyi yoktur tatlımınboshayallersmile ama sakın odasından alma deryacım iyice alışsın biraz zor başlarda ama sonra çok rahat ediceksiniz
kocamla geçirdiğimiz güzel romantik günleri özledim en çokta bekarlık dönemimizi defne doğduğundan beri tıkıldık eve yaaa başbaşa bişey yaptığımız yok

aynen cnm merak etme herkes aynı durumda çocuğu olupta mum ışığında yemek yiyen var mı acaba ya da durup dururken eve çiçek getiren erkek..:asigim:valla bizimki ya bez getiriyo süpriz ya mama biz de seviniyoruz kızımlahihoyyyt
bişey sorucam kızlar nazın gözlerinin altı bazı günler mor mor oluyo anlamıorum sebebini teni çok beyaz ondanmıdır, hasta diil burnu akmıyo gece uyuyo gündüz düzeni güzel bişey eksikliğimidir neyse yarın dr a gidicez sorarız

Kızlar çok vitamin yüklemekte iyi değil, özellikle bebeklere.Bence dikkatli olun bu vitamin olayında.

gamzecm pastanız çok şekermiş ben de evli şatolu bi model beğenmiştim snra vazgeçtim seneye inşallah külkedisi arabası yaptırıcam:)naza mı kendime mi tartışılır tabi

BENCE DE DR ÖNERMEDEN kullanılmamalı. bizimkide kilo verince önermişti dr.umuz. bide fantomlat vermişti yemek içine karıştırılanlardan. ama biz 2-3 kutu kullanıp bıraktık. sevena şimdilik devam ediyoruz.

herkese slm anca girebildim netim yoktu bu kız eskiden giremiyodu şimdi hergün burda diyosanuz laptopu defnenin odasına aldım koydum koltuğun kenarına o uyudumu veya kendi kendine oynarken bakıyorum oda yazmak istiyo öfff havada ne soğuk
evde çok sıkıldım annemde tutturdu gelbikaç gün kal diye hatta abimde tatile girdiğinden oda gel dito ama çanta hazırlayıp gitmek zor geliyo bide nereye gitsek her ev dağılıyo falan

selamlar bende anca gelebildim umarım herkesler iyidir burda çok güzel kar yağıyor çağan sabah beri pencere başını bekliyordu anca uyudu uyanmadan size bir merhaba diyeyim ddim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…