ay şiştim kızlar resmen şiştim yaaa halapijamalarlayım biraz işim var ama hem yapasım yok hemde defne peşimde dolanıyo o salon falan buz onun odası sıcak hasta olcak diye korkuyorum mutfağa geçsem ona dur yapma dolabı kapa elleme demekten yapamıyorum bide emeklyio eller oluyo buz
böle evde oturdummu bisürü şey düşünüyorum hazır eve tıkılmışken ikinciyidemi doğursam diyorum sonra vazgeçiyorum bu yaz geçsin hem biraz daha zayıflim hemde defne daha bi büyüsün sonra diorum kız olsunki defneye kardeş olsun sonra diorum erkek annesi olmasıda güzel
sonra diorum şimdiden böyleyiz bide ikinci olursa hepten tekdüzelişirz hemde nası geçiniriz şimdi iyiyizde ikinci bi çocuk....
nazo defne uysal bir çocuk galiba ikinciyi düşündüğüne göre ay ben çağandan bir tane daha düşünemiyorum valla R abbim isteyene versin tabi ama ben anca bir beş yıl sonra falan düşünebilirim düşünürsem oda
yani Allah için sakin bi bebek defne ne uyku ne yemek konusunda beni zorlamaz arada sapmalar oluyo tabi ama olur o kadar huy olarak sürekli vızıldayan huysuz bi tip deil bibreon aldı yemek konusunda da katı gıdalarda bi sıkıntı yaşamadım ama işte bi korkumda ya ikinci böle olmazsa defne daha bebekken ben gece saat kurup kalkardım mama saati geçmesin die ama ya o uykusuz bi bebek olursa ya huysuz defne doğduğundan beri mama aldığı halde hiç gaz sancısı çekmedik ya onda olursa yani dfneden farklı olursa nasıl baş ederim
ooo özlem süpersin kaanla nasıl yaptın bunları ben anca akşam babamız gelince doğru dürüst iş yapıyorum akşamada yemek yok ne yapsamki offf hava ii olsaydı dışarda yerdik hemde bende hava almış olurdum
ben anca defne uyurken ne yapabilirse dediğim gibi malum doğalgaz pahalı her yer yanıyo ama (benim üst teras kat benim eski daire) yani evin yarısının üstü açıkta yatak odam ve salon çok soğuk birazda rutubet var onun odasındayız gündüz arada orda ufoyuda yakıyorum e malum defnede çok meraklı dolap çekmece bırakmıyo hadi karıştırsın diorum alışıcak ama geçen küçük komidini üzerine deviriyodu mutfaktada kavanoz kırdı elini kesiyodu
yok karar aldım
bundan boyle işler bıtmeden ınt acmak yok daha cok bu yuzden kalıyor ıslerım
kaan peişme dolanıp durdu sebzelerle oynadı supurgeyle yerde oyuncaklarını tolarken sırtıma cıkmaya calıstı falan fılan derken bıttı gıttı ısler
aynı işte sözde bi iş yapıyorum bide ardından defnenin dağıttıklarını topluyorum emzik çamaşır mak. cezve koridorda tencere kapağı yatak odasında :)))) ya bide hava iyiken ev daha sıcak oluyo idare ediyorum ama bugün diğer odalar buz
aman canım allah korusun dıkkat et
bızımde gecdn gun basımıza benzerı geldı esım soda sısesını vermıs elıne fark etmedım tabı bı yandan maç ızlıyor kaan mutfaga geldı copu koyuyordumkı balkona bısey patttt etti cocugun elınde soda sısesı patlamıs cam kırıkları hıccc olmadık yerlere fırlamıss akıl alır gıbı degıl tabı bı tanesı de fırladı gelıp elımı kestı kaana cok sukur hıc bısey olmadı ki olabılırdı de allah korudu ama esımı kımse koruyamadı elimden cehennem azabı yasattım
ıyı de oldu sımdı bana sormadan bısey yapamıyor onceden bılmıs koca karılar gıbı vıdı vıdı edıp duruyordu şimdi miyavlıyor
nazo gitt guzelim annene ona birakkir kocanla bir sinema bir yemek kendine gelirsin :)) ikinciyi bende istemiyorum bu uykusuzluk beni mahvetti dayanamam daha
öyle zatn özlem onun odasındayız en azından bi tek burası dağılıyo
ay marsg olmuyoki işte baksana hava buz kesti bu h.sn anneme bile gidemiycem belki çok şükür dedim ya defneden uykusuzluk çekmedim ama ya ikinciden çekersem aslında bana tek defne yeter herşeyi ona verim onla yaşıyım ama bi kardeşide olsun istiyorum en çokta babamız yani kısaca defneyi kendim için doğurduysam ikinciyi eşim ve defne için doğururum
eger yapacaksan nozocum cok bekleme yas arası cok olmasın yasları yakın olunca arkadas gıbı oluyorlar benle kardesımın arasında 2 yas var bız kendı kendımıze yeterdık ne oyunlar oynardık tavsıye ederım yani :)) ben bır taneyı 6 yılda yaptım bır dıgerı kaç yılımı alır bılmem
kesinliikle özlem eğer ona kardeş arkadaş olcaksa az yaş farkı olmalıişte 3 yaş dersem bu yaz geçsin dersem aynı tarihlere gelsin doğumki eşyaları değerlendirim dersem 2011 nisan mayıs kalmam lazım