tesekürler canimAyşe doğum günün kutlu olsun...
Aylin abla çok geçmiş olsun. İyi bak kendine:)
tebriklerAyyy eşimi burdan tebrik etmek istiyorum. Okumaz ama olsun ben yine de yazayım... içimden geldi
Değerli eşim ilk radyo programında gösterdiğin bu başarı için seni tebrik ediyorum... Diğer programlarında da başarılarının devamını diliyorum...
sagol canimbugün net geldi gitti giremedim bi türlü bide eltim geldi kahvaltıya öğleden sonrada daykomuz geldi bal böceğini özlemiş iki saat oynaştılar gitti sonra bizimki uyudu ama ayaklarımda bırakıyorum kalkıyo derken yarım saat önce kalktı yoğurdunu yedi
ben izleyemedim doktoru neler anlattı bide size sorduydum tekrar sorayım siz bebişlerin mama yada çorbasını falan mikrodalgada ısıtıyomusun
ayşecim nice yaşlara Allah eşinle yavrunla sağlıklı uzun ömürler versin
aylincim çok geçmiş olsun
tesekürler canimmmmslm kızlaropuyorumnanaktanegitime gitmedim bugungamyoncuiremsu12:30 da evdeydim babası metiş e güzel bir kahvaltı yaptırmıs zaten ne kadar bakmıs ki 11 de uyanmıslar kötükedihüsoben 1.5 saat sonra gelmişim3 de bir yattık oglumla az önce kalktım o hala uyuyo babasıyla uyumaya bayılıyoguclubacismileaksama da yemek yok dısarı cıkıcaz tabiki onlar uyanana kadar capitol kapanmazsaşakkıdıyarın karne günü son kez karne verilcek netten cıktı alınncak vay bea hersey sanal oldu ne güzel bagırırdık akdeniz karadeniz karneleri isteriz diye:a015:elveda karne
tugba eşini tebrik ederima.s.
ayseeeeeeeeeee nice senelere kuşum ay senin bbekliğini düşünemiyorum ocak bebegisin ya:jeyyar:
neden kahvaltı yapmadı bugun canavarlarCADIARZU
duygu girmemiş bugun yok yazıldın kıs:roflol:
ooooooo nazo sanslısın valla hazır masaya oturmak gibisi yok:icecream:
emeeeeeel cocukları degiştirelim bir geceliğine uyu 11 e kadar kıssengözlerimebaksanab
aysegül de yok bugun kokoş kokoş gezmişlerdir:ecrin_bebek:
ayyyyyyy ölcem aclıktan ben sunları uyandırmaya gidiyim
masallah kizin cok tatli pastanizda cok güzel olmushttp://img189.imageshack.us/img189/5504/pastamz.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/2871/kzmvearkadalar.jpg
gecmis olsun canim valla banada öyle demis lerdigünaydın kızlar
ayy çok hastyım regl oldıum karnım feci ağrıyor üstüne oğlanda durmuyor sürekli kucağa al gezdir diyor hani doğurunca geçicekti bu şey off
gesmis olsun canim belki dis sikintisidir aklima baska gelmediSlm hanimlar 2 gundur isteydim giremedim bugunde yapisik geziyoruz kizimla geceden beri cok huysuz ahh bir yatsa gece sabah uyansa allahim tavuk kesicem :))
Aylincim gecmis olsun bende bir hastalandim cabuk atlattim
Sabahtan beri Ezgi oksuruyor cok kotu bakalim ne cikicak altindan
Emelcim onatin birseyi yokmus sevindim suu uyku sorununu nasil cozucez Ezgi emmiyorda ama 15 dk bir uyaniyor odasinida ayirdik gitgel canim cikiyor esime diyorum gece ne sabirliymisim ben hic haberim yokmus bu cocuklarin herseyine katlaniyor insann
Cumartesi sabaha kadar basinda oturcakmis ne uyandiriyormus Onu bulucakmis :)) o kadar daraldik yani dusunun
Zeynep mi 6. Hastalik olmustu gecmis olsun dusmeyen ateste bu hastalik akliniza gelsin antibiyotik vermeyin kizlar
sagol meralcim bayanssulusmileİyi günler kızlar, az önce geçmişi okudum alıntı yaptım ama elk. bir gitti geldi, olay bitttiiiiiii.
Neyse aklımda kalanları yaziim bari.
Ayşecim, doğum günün kutlu olsun.
Aylincim geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın.Havalar çok soğudu.Hastalığa yakalanmadan atlatmak için her çareyi deniyorum:)))
Gamze pastanızda, kızımızda çok tatlı çıkmış.Maşallah ona.
Duygu biye bu kadar kusuyor acaba nil.Dr. a götürdün mü canım.Midesini filan mı üşüttü acaba.Bu arada o kahvaltı yoğurdu tarzında olanlardan, normalde 2-3 adet yiyor bir seferde.Canı ne kadar isterse yani.Bazen de 1 tane yiyor.Ama şu gdo olayından dolayı hazır mama almak istemiyorum artık.Ne yapacağız bilmem.Kolaylık oluyor aslında bazen içine muz filan karıştırp kahvaltısını yaptırıyordum.Şimdi artık iyice korkmaya başladım.
Emelcim geçmiş olsun canım sanada.Ne kadar zor olur bu dönemlerde ağrı çekmek, helede çocukla uğraşırken.Allah hem kolaylık versin hem de acil şifa canım.
Chef iyi tatiller canım sana da , ne kadar tatil olacaksa artık:))))
Tuğba kolay gelsin sana da canım.
Derya, geçmiş olsun, belki rahatsızlığından dolayı uyanıyordur, öksürüyor diyorsun. Emzirmeyi bıraktığından beri uykusu hiç düzene girmedi mi_?
git iste canim senin icinde güzel degisiklik olurherkese slm anca girebildim netim yoktu bu kız eskiden giremiyodu şimdi hergün burda diyosanuz laptopu defnenin odasına aldım koydum koltuğun kenarına o uyudumu veya kendi kendine oynarken bakıyorum oda yazmak istiyo öfff havada ne soğuk
evde çok sıkıldım annemde tutturdu gelbikaç gün kal diye hatta abimde tatile girdiğinden oda gel dito ama çanta hazırlayıp gitmek zor geliyo bide nereye gitsek her ev dağılıyo falan
bende tv gördüm türkiyenin heryeri kar geneldeselamlar bende anca gelebildim umarım herkesler iyidir burda çok güzel kar yağıyor çağan sabah beri pencere başını bekliyordu anca uyudu uyanmadan size bir merhaba diyeyim ddim
yap iste canim ne korkuyonuz inanin bana hicte korkuldugu gibi degil ikisi bi arada büyür sonra daha da zor oluyor benim iki büyük bi arada büyüdü inan hic zorlanmadim ama bunda 10 yas arada var baya zorlandimböle evde oturdummu bisürü şey düşünüyorum hazır eve tıkılmışken ikinciyidemi doğursam diyorum sonra vazgeçiyorum bu yaz geçsin hem biraz daha zayıflim hemde defne daha bi büyüsün sonra diorum kız olsunki defneye kardeş olsun sonra diorum erkek annesi olmasıda güzel
sonra diorum şimdiden böyleyiz bide ikinci olursa hepten tekdüzelişirz hemde nası geçiniriz şimdi iyiyizde ikinci bi çocuk....
kesinliikle özlem eğer ona kardeş arkadaş olcaksa az yaş farkı olmalıişte 3 yaş dersem bu yaz geçsin dersem aynı tarihlere gelsin doğumki eşyaları değerlendirim dersem 2011 nisan mayıs kalmam lazım
cnm nie öle diosun insanın ayda yılda bir de olsa buna ihtiyacı oluyo eğer bunu yapmadıysan bi dene derim sinirlerin nasıl dayanıyo valla ben annem burdayken eşimle sinemaya kendim kuaföre alışverişe sık sık gidiyorum da kendme geliorum ha bazı tanıdıklarım var hergün bırakıp gezmeye gidiolar bana da garip geliyo o, ama annem yakında otursaydı haftada 1-2 kesin bırkırdım ne var ki bundaben cocugu bı yere bırakıp dısarı gıtmeyı hıc anlamıyorum
tamam işin olur hastalık vs. ama gezmeye gıtmek garıp gelıyor
cnm nie öle diosun insanın ayda yılda bir de olsa buna ihtiyacı oluyo eğer bunu yapmadıysan bi dene derim sinirlerin nasıl dayanıyo valla ben annem burdayken eşimle sinemaya kendim kuaföre alışverişe sık sık gidiyorum da kendme geliorum ha bazı tanıdıklarım var hergün bırakıp gezmeye gidiolar bana da garip geliyo o, ama annem yakında otursaydı haftada 1-2 kesin bırkırdım ne var ki bunda
naz buaralar güzel uyuyo maşallah ben de 2.yi yapsak mı die düşünmeye başladım:))haftaya uyumaz gene vazgeçerim
yap canim valla sonra pisman olursun niye yapmadim diyecnm nie öle diosun insanın ayda yılda bir de olsa buna ihtiyacı oluyo eğer bunu yapmadıysan bi dene derim sinirlerin nasıl dayanıyo valla ben annem burdayken eşimle sinemaya kendim kuaföre alışverişe sık sık gidiyorum da kendme geliorum ha bazı tanıdıklarım var hergün bırakıp gezmeye gidiolar bana da garip geliyo o, ama annem yakında otursaydı haftada 1-2 kesin bırkırdım ne var ki bunda
naz buaralar güzel uyuyo maşallah ben de 2.yi yapsak mı die düşünmeye başladım:))haftaya uyumaz gene vazgeçerim
bagir anam ohaoldumsmile sitresini at gel esinlede mac cikisi bi yemek ye bak kendine nasilda geliyon iyi eglenceler sanaevet sevgili kocamın romantik teklifini reddenedim kabul ettim hemen planıda yaptım şansıma abimler annemlere gidiyomuş yoldan döndürdüm gelip defneyi alcaklar dayko biraz bozum oldu emrivaki aptım die ama madem çok seviyolar :))))) benimki hemen maç dönüşü annene bırakırım seni dedi hehe dedim böle fırsat geçmiş elime gidermiyim defne bu gece ananede bende maç çıkışı bizimki başka yerlerede götürdim bare
bizimkiside ayni emelcim pat küt düsüp duruyorbenim oğluş sanki yürümeyi tam öğrenmiş gibi şimdide koşmaya çalışıyor tabi koşamadığı için pat küt yerlerde sürekli sizinkilerde yapıyormu öyle
oh güle güle kirlet evini canim .... alkisalkisalkisAybüke henüz yürümedi bile.. Ortopedi doktoru kalça çıkığı için taktığımız aletten dolayı bir ay geriden gider demişti ama yaşınıda geçtik.. Tay tay deyince hemen oturuyor :
Yarın sabah gelecek misafirlerim. Ev temziliğim bitti. Bi posta ütü var onlarıda birazdan ütüleyebilirsem ütüleyeceğim... Başkada bişey yapamam zaten:)
İyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?