2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayşe doğum günün kutlu olsun...

Aylin abla çok geçmiş olsun. İyi bak kendine:)
tesekürler canim
tebrikler
sagol canim
tesekürler canimmmm
ay senin yazilari okurken cok gülüyorum filizcimmmmm
kizinda hayirli olsun canim
allah gönlüne göre versin
masallah kizin cok tatli pastanizda cok güzel olmus
tekrar dogum gününüz kutlu olsun

.

kolaylıklar oğlunla olsun 4 diş çook zor

doğum günün mutlu olsuna.s.

sagol canim

kızlar ya nil de 2 gündür fena dün rota için test yapıldı şükür ki değil ama dün bi ishal bi kusma...bu sabah da öle bi yapmış ki yatak döşek ,kafasına kadar..Allahtan kusmadı bugün ,umarım yarın da aynı şey olmaz..bişi de yemio 2 gündür:uhm:

çook özledim hepiciğinizi ama şimdi kaçıorum ,yarın görüşürüssopuyorumnanaktan

aha bi de vitamin olarak ne veriodunuz,hadi bi daha yazın a.s.
ii geceleropuyorumnanaktan[/QUOTE]
cok gecmis olsun duygu insallah düzelmis tir nil
günaydın kızlar

ayy çok hastyım regl oldıum karnım feci ağrıyor üstüne oğlanda durmuyor sürekli kucağa al gezdir diyor hani doğurunca geçicekti bu şey off
gecmis olsun canim valla banada öyle demis lerdi
3 dogum yaptim normal genede gecmedi laelaelaelaelae
gesmis olsun canim belki dis sikintisidir aklima baska gelmedi
sagol meralcim bayanssulusmile
git iste canim senin icinde güzel degisiklik olur
bunalmisin iyice
selamlar bende anca gelebildim umarım herkesler iyidir burda çok güzel kar yağıyor çağan sabah beri pencere başını bekliyordu anca uyudu uyanmadan size bir merhaba diyeyim ddim
bende tv gördüm türkiyenin heryeri kar genelde
yap iste canim ne korkuyonuz inanin bana hicte korkuldugu gibi degil ikisi bi arada büyür sonra daha da zor oluyor benim iki büyük bi arada büyüdü inan hic zorlanmadim ama bunda 10 yas arada var baya zorlandim
kesinliikle özlem eğer ona kardeş arkadaş olcaksa az yaş farkı olmalıişte 3 yaş dersem bu yaz geçsin dersem aynı tarihlere gelsin doğumki eşyaları değerlendirim dersem 2011 nisan mayıs kalmam lazım

bak ne güzel puilanini da yapmisin gecikme bence allah gönlüne göre versin

bakalım afacan dedim ya şimdilik plan öle ama hayat ne getircek bakalım
ay evet yaaa harbi çok bunaldım

benim sevgili kocamdan romantik teklif bu akşam fener maçına gidelimmi ayyy bende adama sıkılıyorum diorum adam bana maç diyoaslında fena olmaz gider bağırır bağırır rahatlarım

ben cocugu bı yere bırakıp dısarı gıtmeyı hıc anlamıyorum
tamam işin olur hastalık vs. ama gezmeye gıtmek garıp gelıyor
cnm nie öle diosun insanın ayda yılda bir de olsa buna ihtiyacı oluyo eğer bunu yapmadıysan bi dene derim sinirlerin nasıl dayanıyo valla ben annem burdayken eşimle sinemaya kendim kuaföre alışverişe sık sık gidiyorum da kendme geliorum ha bazı tanıdıklarım var hergün bırakıp gezmeye gidiolar bana da garip geliyo o, ama annem yakında otursaydı haftada 1-2 kesin bırkırdım ne var ki bunda
naz buaralar güzel uyuyo maşallah ben de 2.yi yapsak mı die düşünmeye başladım:))haftaya uyumaz gene vazgeçerim

evet sevgili kocamın romantik teklifini reddenedim kabul ettim hemen planıda yaptım şansıma abimler annemlere gidiyomuş yoldan döndürdüm gelip defneyi alcaklar dayko biraz bozum oldu emrivaki aptım die ama madem çok seviyolar :))))) benimki hemen maç dönüşü annene bırakırım seni dedi hehe dedim böle fırsat geçmiş elime gidermiyim defne bu gece ananede bende maç çıkışı bizimki başka yerlerede götürdim bare

yok eglenmek ıcın esle beraber cıkılan yerlerden bahsedıyorum bılmıyorum yaa ben kaansız eglenemem ya da bız boyle dusunuyoruz ne bıleyım bız 3 kısıyız artık dıyoruz eglenmeye de yemege de hep beraber gıdıyoruz

biz de maalesef cnm çıkamıoruz naz erkenden uyuduu için 8den sonra dışarda balkabağına dönüşmemek için hep evdeyiz

bizde balkabağına dönüşmemek için evdeyiz saat 8 den sonra dışarı nasıl hatırlamıyorum bile ben :)

benim oğluş sanki yürümeyi tam öğrenmiş gibi şimdide koşmaya çalışıyor tabi koşamadığı için pat küt yerlerde sürekli sizinkilerde yapıyormu öyle

Aybüke henüz yürümedi bile.. Ortopedi doktoru kalça çıkığı için taktığımız aletten dolayı bir ay geriden gider demişti ama yaşınıda geçtik.. Tay tay deyince hemen oturuyor :

Yarın sabah gelecek misafirlerim. Ev temziliğim bitti. Bi posta ütü var onlarıda birazdan ütüleyebilirsem ütüleyeceğim... Başkada bişey yapamam zaten:)

ıyi akşamlar...

Son düzenleme:
yap canim valla sonra pisman olursun niye yapmadim diye
valla bencede en güzeli arada cocugu birine birakip 2 saatliginede olsa esinle vakit gecirmekte ne sakincasi olabilir ..insan sitres atar
bagir anam ohaoldumsmile sitresini at gel esinlede mac cikisi bi yemek ye bak kendine nasilda geliyon iyi eglenceler sana
benim oğluş sanki yürümeyi tam öğrenmiş gibi şimdide koşmaya çalışıyor tabi koşamadığı için pat küt yerlerde sürekli sizinkilerde yapıyormu öyle
bizimkiside ayni emelcim pat küt düsüp duruyor
oh güle güle kirlet evini canim .... alkisalkisalkis

ay bizim yaramaz yatmak bilmedi bugün az önce yatida rahat bi nefes aldim
yorulmuyormu bu cocuk ya sürekli hareket halinde
bi de nasil hizli hareket ediyor onu segrederken ben yoruluyorum
ama yok uyumamak icin yapmadigi sahtabanlik kalmiyor
diyorum baska cocuk olsa kesin bi yerde sizar kalir simdiye

neyse hepinize ve tabi bebislerimize güzel huzurlu uykular
herkeslere iyi geceler canlarrrrrrropuyorumnanaktan

kizlar SMRISK yani SEMRA kizinin mirayin dogum günü ymüs bugün diger tarafa yazdim ben hatirlatayim dedim

hadin bu kez kesin yatiyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrr

merhabalar
çok uzun zamandır giremiorum,okul ev berrak derken birde üzücü olaylar yaşadık hiç vaktım olmadı
umarım herkes iidir bebeklerde,kimsede yok şansıma biri özet geçseydi bari

günaydın kızlar

hoşgeldin esra yarınmı gidiyorsun yurtdışına özet geçilecek çok bir şey yok hep bildiğin gibi hastalıklar ve doğumgünleri ile geçiyor bu ay bebişlerin biri iyileşiyor biri hastalanıyor en son aybüke ateşlendi nil ishal oldu şu an aylin hasta , bugün mirayın doğumgünü öyle işte :))

burdada kar yağıyor sabahtan beri kocişde gitti yalnız kaldım canım dışarı çıkmak istiyor karda dolaşmak istiyorum ama oğluşumu çıkartamam ( bende çıkamıyorum:gitme: kahve yapıyım kendime bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…