2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmio gerçi şimdilik 1 defa yaptı ,dün sanırım 3 oldu gene ..hastane de doktor yok gitsek,onun dışında bişi de yok ama??
teşekkür eder,m:)
ben yorgunum,nil tam uykusunu almadan kalktı 4 saat mızırdayıp demin uyudu!!
ne kötü felaket habercisi gibi oldum..:)

bende her günkü gibi uykusuzum Onatda kahvaltıda üstünü öyle bir batırdıki yemek yemek yerine yemeklerle oynamayı tercih ettiğinden , bende doğru banyoya götürdüm bir güzel yıkandık sonra emiştik sıcacık uyuduk dedim kesin 1 saat uyur 15. dk da kalktı (((((((((
şimdi dolanıp duruyor evin içinde

offf o kahvaltı cinsinden bizde de var ama 15 dk kötü olmuş
ikimiz içinde kötü başlamış gün ..umarım düzelir ,eve de tıkıldık,buz gibi hava!!

ben çıkarım diodum nille,kar yağınca hava yumuşar amann ne yumuşaması daha da soğudu burda..gerçekten mazide kaldı..
ayy atladım bi de dişim acıosenağlama

geçmiş olsun , benimde dişlerime bir bakım yaptırmam gerek hamile kalmadan önce yaptırdığım bi kaplamam vardı dişetim çekilmiş sanırım kaplama sanki çıkacak gibi

sana da geçmiş olsun canım,diş ihmale gelmez ,bizim aile zaten komple takma:))
ben de p.tesi gideceğim bakalım 1 pazartesi var hangi işeler yetişecek;!!
bi de canım istanbula gelmek istio ama bu karda kışta gözüm yemio(

evet ya zaten bu sefer hain planlarım var,bigün sana,soona ayline 3.gün ayşegül....işte kaç gün kalırsamohaoldumsmile

hoşbulduk,ewet canım yarın kısmetse istanbuldan gidicez ama her yer kar kış yarın uçak kalkarmı bilmem,burasıda buz gibi soğudu ,bir sürü işim var yağmurda yağıyo arada çamaşırlar kurumuo,offf walla ya çok sıkıcı

nile aybükeye ve ayline geçmiş olsun ,mirayın da doğumgünü kutlu olsun

esra esra die konuşulan sen misin???ayyy nereye gidiosun,temelli mi???
başın sağolsun canım bu arada ben sen olduğunu anlamamıştım ne yalan söölim

esra esra die konuşulan sen misin???ayyy nereye gidiosun,temelli mi???
başın sağolsun canım bu arada ben sen olduğunu anlamamıştım ne yalan söölim

saolun canım...
nası yani ben gelmeyeli başka esralardamı geldi topiğimizemafoldumben
yok canım görevli gidiorum sadece 1 haftalığına ama kızımı nasıl bırakıcam bilemiorum
nil cadısı nasıl koşturmaya başladımıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…