saol tatlım:))
keşke bende de toplanabilsek:)
aslında kayağa gelsenize ılgaza:))
ah çok üzülüorum şu diş işine,neys hemen atlatsınlar işallah..Merhaba kızlar nasılsınız_?
Semracım mirayın d. günü kutlu olsun, uzun ve mutlu bir ömür dilerim ona ve sana.
Esracım yarın mı gidiyorsun, çok zor olur şimdi buırakıp gitmek.Kolay gelsin sana, zor işin.
Bizim afacanın neden geçen gece sapıttığı çıktı ortaya, 8. diş patlamış.4 altta 4 üstte oluyor şimdi:))))
Aylin nasıl oldu acaba, inşallah atlatmıştır hastalığı.
Duygu, emel diş olayı çok kötü yaaa, benim en çok korktuğum dişçiler.)))Dişçi koltuğuna oturduğumda beni uyutup öyle yapsalar işlerini hemen gideceğim:)))Ama öyle bir olay olmadığı için gitmiyorum.Dişler berbat:)))
ben de bilmiorumkaydirigubbakcemileya ne güzel olurdu aslında :) ben ne çok bilirim kaymayı bi bilsen :))
bi bıldırcın yumurtaSI 5 tavuk yum.na eşdeğer. haftada iki vermeniz yeterli. aslında daha önce yazmıştım ama okumadın herhalde. çağan hiç yemeyince bende çareyi bıld. yum.sı vermekte bulmuştum. günde 5/1 kolay olıuyo..
ya kıslar yeğenime bir pasta yapıcam ama şeker hamuru nerlerde satılıyor bilen varmı pasta yapanlar nerden alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?