2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 hafta ii bare:))
zor olacak ama mecbursan gitmeye yapacak bişi yok..
nil koşmaz mı yıkıp geçio ortalığı,berrakçım nası;?

Merhaba kızlar nasılsınız_?

Semracım mirayın d. günü kutlu olsun, uzun ve mutlu bir ömür dilerim ona ve sana.

Esracım yarın mı gidiyorsun, çok zor olur şimdi buırakıp gitmek.Kolay gelsin sana, zor işin.
Bizim afacanın neden geçen gece sapıttığı çıktı ortaya, 8. diş patlamış.4 altta 4 üstte oluyor şimdi:))))
Aylin nasıl oldu acaba, inşallah atlatmıştır hastalığı.
Duygu, emel diş olayı çok kötü yaaa, benim en çok korktuğum dişçiler.)))Dişçi koltuğuna oturduğumda beni uyutup öyle yapsalar işlerini hemen gideceğim:)))Ama öyle bir olay olmadığı için gitmiyorum.Dişler berbat:)))

tşk ederim duygucum,hadi bak sen nile
meral nasılsın,maşallah dişlere bizim henüz dörtte kaldı 2 şer çıkmıştı onlar,

bizimde 4 tane var 2 altta 2 üstte nerdeyse 2 aydır öyle ama şimdi 3 tane birden çıkıyor 2 üstte 1 i altta nasıl anlatmışım ama :))

slm kızlar metiş e bıldırcın yumurtası almıs babası var mı veren nette de bisiy bulamadım da

bi bıldırcın yumurtaSI 5 tavuk yum.na eşdeğer. haftada iki vermeniz yeterli. aslında daha önce yazmıştım ama okumadın herhalde. çağan hiç yemeyince bende çareyi bıld. yum.sı vermekte bulmuştum. günde 5/1 kolay olıuyo..

ah çok üzülüorum şu diş işine,neys hemen atlatsınlar işallah..
ya ne güzel olurdu aslında :) ben ne çok bilirim kaymayı bi bilsen :))
ben de bilmiorumkaydirigubbakcemile

nası veriosun beşte birini?

bu arada bizim hergün 1 tane diş patlıo nerdeyse 12 olduklaelaelaelaelae
kızlar nil gene kaka yaptı ya sizce ne oluo??

merhaba kızlarr
bugun asılarımızı olduk tabı sımdı atesler ıcınde kaan (( offf ya ne zor bu ası işi ne guzel bı kac rahattık
mahvoldu kuzucum kan aldılar

bısey dıcem dr tuvalet egıtımı ıcın cok erken dedı 2 yasından once asla baslamayın dedı
kımseye de kulak asmayın cocugu asla zorlamayın dedı en az ıkı cumle kurana kadar bekleyın dedı erken baslak uzun surede bıtırmek dedı eger vaktınde yapılırsa gece de yapmaz altına ama erken baslanırsa gece altına kacırma sorunu cok uzun yıllar problem olarak kalıyor dedı

sımdı bı gecmıse bakayım :))

geçmiş olsun özlem,nie ateş yaptı ki??
tuv.eğt .için 1,5 yaş dio herkesler??
nil yıktı mutfaaaopuyorumnanaktan

bılmıom canım ya cok agladı ondanmı oldu acep 38 atesı neyse sımdı uyuyor umarım uyandıgında dusmus olur tuvalaet konusuda doktorumuz cok ısrarla aynı seylerı soyledı bakalım nolucak
kadır tugcuda tuvalet egıtımıne karsı dıkkat ettınızmı
maşallah nil epeyce cıkarmıs dıslerı cok kaka yapması dıslerınden olabılırmıkı kaan ne zaman dıs cıkarsa bez yetıstıremıyorum ben
egehanında dıslerı cıkmıs maşallah kuzucuklara bızımde 8 dısımız var ıkısıde gelıyor bırı patlamıs ama henuz dıs denecek gıbı degıl :))))
emelll kaan da oyleee pat kut dusup duruyor dr sordum cok normal dedı kafana takma canım

duygu bencede dişdendir kaka yapması bence için rahat olsun sonuçta tahlil yaptırdınız temiz çıktı

özlem dr doğru demiş tuvalet için erken daha 1.5-2 yaş diyorlar hep

kahvemi aldım geldim ama kimsler kalmamış herkese güzel bir hafta sonu diliyoprum bizim artrık gecemiz gündüzümüz karıştı çağan gece 3 ekadar oturup öğleye kadar uyuyor valla biara ne güzel düzenliydi gene bozuldu of allahım bende sapıttım iyice
hemşom hayırlı yolculuklar umarım iyisindir berrakta iyidir işallah
duygucum 5in üstü ishal canım günde 5 e hatta 6ya kadar normaL bence nilin dişlerden kaynaklanıyor bu kakadar yapması bakasana maşallah 12leiş dişleri
özlem işallah ateşi düşer canım ateş düşürücü verseydin yarım ölçek aşıdan gelince buarada bende 2 yaşına kadar düşünmüyorum tuvalet eğitimini kim ne derse desin acele etmeye gerek yok
filiz bende vermedim hiç bıldırcın yumurtası ama serpilin dediği doğpru çok ağır bir yumurta vericejksende çok az ver
ah burdada kar hala yağıyor dahada devam edicemiş yağan erimesede söle hertaraf bembeyaz olsa accık

emelcim nabersin paşa onat nasıl bakalım aylinide aramaya çekiniyorum yaa ya uyuyorsa diye uynadırmayalım kadıncağızı işallah iyileşmiştir

ya kıslar yeğenime bir pasta yapıcam ama şeker hamuru nerlerde satılıyor bilen varmı pasta yapanlar nerden alabilirim

arkadaslar kerevızı derın dondurucuda saklayan varmı nasıl yaptıgınızı yazarsanız valla bol bol dua ederım :))
sanal marketten kazası işte 0.3 yazacagıma 3.0 yazmısım bı poşet kerevızım var :))))) çöpede gıtsın ıstemıyorum ya ( bu kezde hıc kontrol etmedım kaan aglıyor dıye tamam deyıp aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…