2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlem ben kerevizi soyup küp küp doğruyorum kendi istediğim büyüklükte , sudan geçirip süzülünce poşete koyup atıyorum derin dondurucuya sonrada çıkarıp pişiriyorum biraz kararıyor tabi ama yemek yapınca zaten belli olmuyor , saplarını ayrı koyuyorum torbaya yapraklarınıda kurutup saklıyorum

iyiyiz incicim saol onat nasıl olsun koşup duruyor evde pat küt yerlerde hep oturuyoruz öyle boş boş

iyiyiz incicim saol onat nasıl olsun koşup duruyor evde pat küt yerlerde hep oturuyoruz öyle boş boş

canım cokk sagol hemen hazırlayayım kaydirigubbakcemile5

hihoyyyt

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

özlem niye ates yapıyo ki asısı bizim şimdiye kadar hiç yapmadı doktorda dedi eskidendi o asıların ates yapması diye neyse cok gecmiş olsun kagan agamyoncuiremsu
kimisi 2 yasından önce verilmez diyo b.yumurtasını kimisi verilir diyo kimi bronsite iyi kimi normal yumurtadan farkı yok diyo kimi çiğ verilir kimi 7 dkç pişirilir diyo doktoru aradım gerek yok zaten metiş normal yumurta yiyo dedi artık yesin hepsini kocamklava:
bizde hala iki diş var duygu metiş kardeşini bekliyo galiba diger dişleri içinkaydirigubbakcemile3
oglum uyuyo uyansın dısarı cıkarıcam azcık kar havası alsın kuzum

emel nbr eşin cmt calısıyo mu
yasasın benim kocam hep evde
ama oglum babasını annesi sanıyo

slm kızlar nasılsınız bakalım bizler iyiyiz çok şükür duru ve kaanda ii çok şükür.buraya arada giriyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum azcık okuyup kaçıyom hemen malumm işlerr
hasta bebişlere ve annelere çokk geçmişler olsun burda hava çok soğuk azcık arabayla çıktık bizde iki saat hava alıp geldik ama ii oldu.

filiz naberr bebişinin cinsiyeti belli oldumu kaçıncı haftandasın sen şimdii

özlemcim adresi özelime yollasana kapıda ödeme seçeeğide varsa süpermiş şimdiye kadar hiç netten bişi almadımda işallah sorun olmaz becerebilirim (

özlemcim ben mesaj yazdım meğer sen adresi yollamışssın çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol

slm kızlar doktorumuz vardı bugün bu aşıyı ona vurdurduk kızamık kızamıkçıktı snırım hiç ağlamadı anlamadı bile vurulduunu naz 10buçuk kilo 78 cm olmuş aylardır her ay 500gr alıyo dr çok buldu bu harekete göre, mama aldırıyo dedi yavaş yavaş süte geçiçekmişiz geri kalan bakla patlıcan dışında herşey verebilrmişiz
canım ınternetten ben alıyorum ıstersen yazayım sana adresı kapıda odeme de varmıs artık
bana da yazarmısın cnm bi deniyim merak ediorum bende de yetenek var mı acaba:)
cnm bikaç aşı biarada olduysa ateş yapabilirmiş ama mesela bizim bu tek aşının 15gün sonra çıkabilirmiş yan etkisi
buarada benm dr tuv eğitimi verilebilir naz yürümeye başlayalı çok olmuş çok dikkatli bi çocuk dedi.klozete oturtabilirsiniz dedi mutlaka görsün kakasını çişini anlasın ama sakın cici demeyin yer sonra dedi:)geçen doktoruma çıkan psikolog kadın demişti de biz kakasını seviyoduk aptal aptal:roflol:
çok yakışıklı olmuş filiz bu ya maşallah

herkese merhabalar kaç gündür giremedim umarım herkes iidir..metiş koca adam olmuş filizcim yaa çok tatlı..

elvine de çiş nerde deyince gösterio ama bende erken olduğunu düşünüyrm haziran gibi falan başlıcam öğretmeye

herkese merhabaaa
kaanı uyuttuk esımle az sohbet ettık sonu kotuye gıdecekdıkı buraya attım kendımı

kaana asıları hep ates yaptı ve de fecı sekılde hemde yanıp kavruluyor yavrum
saglık ocagında da yaptırmıyoruz cok sakın bı semtteyız bayat olur kullanılmayan asıyı yaparlar fılan dıye de korktuk hep ozelde yapıldı ama yıne ateşş yine ateşşş
bunalıyorum valla aşı dedıklerınde sımdı uyudu ınsallah gece sorun yaşamayız (

senın de oglusuna kocamannnnn maşallahhhh cok tatlı olmus allah nazarlardan esırgesın
senı de yavrularını da

özlemcim ben mesaj yazdım meğer sen adresi yollamışssın çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol

rıca ederım canım kolay gelsın afıyet bal seker olsun :))
bende ınt alısverısten korkuyorum ya ( kapıdan odeme secenegı olan yerleden alıyorum

gonderdım canım sanada sımdıden afıyet bal olsun :)) kolay gelsın
kaana kkk ve pcv yapıldı her ıkı bacagıda ıgnelı
aaa aklıma gelmısken koldan nıye yapmıyorsunuz dedım 2 yasından once koldan ası yapılmaz dedıler kol kasları henuz yeterınce gelısmedıgınden yapılmıyormus kan alırkende
elının uzerınden aldılar

özlem işine karışmak gibi olmasında sağlık ocakları artık eskisi gibi değil. oldukça titiz çalışıyorlar. şöyle düşünelim sağlık ocağına müracat özellere müracattan daha fazla olduğu için aşı sirkülasyonuda daha fazla oluyodur bence. biz hep sağlık ocağında yaptırıyoruz. allah şükür hiçte ateşimiz olmadı. sadece dikkat ettiğim şey sabah erkenden gitmek oluyor. açılır açılmaz ilk aşıyı biz oluyoruz. aşılar günlük açılıyor. erken gittiğimiz içnde gözümüzün önünde açılıyor. hiç öğlene bırakmıyorum. olur ya o an bi işleri çıkar aşıyı dolaba kaldırmayı ihmel ederler bozulur diye düşünüyorum. soğuk zincire uyuluyorsa aşılar ateş yapmıyor.

duygu 5/1 bıld.yum.sı iyi sormuşsun. göz kararı veriyorum. ama dr.umuz haftada iki de verebilirsin demişti.

ya ben nqyapamıyorum niyeyse. mesajlar böyle oluyo artık kusura bakmayın..

merhabalar:))
nerdesiniz yahu öğlen oldu,huhuuuuuuzemuszemuszemuszemus
yumurtayı çiğ veriosun yani?
fifoşum çok tatlı metin maşallah,babasını annesi sanmasının bence hiç mahsuru yokkaydirigubbakcemile
sevda ne kadar kaldı??
maşalah naza ,nası yapacakmışız ayşegül tuv.işini?
kızlar nil bugğn de çok fena yaptı ama günde 3 kere falan ypıo,ishal diil mi bu?bi de diş hiç ishal yapmadı bize??

merhabalar
cok yıyorsa da cok yapabılır kakasını bırde tabı rengı nasıl ve sulumu(cıvıkmı) yapıyor..
belkı de azıları yuzundendır bu dişler cok zorluyormus ya
canım ya ınsallah normal halıne bıran once doner
sutlaç gıbı sutle pirinci pişirp versen patates fılan da ıyı gelır
ama sayı olarak 3 normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…