özlem ben kerevizi soyup küp küp doğruyorum kendi istediğim büyüklükte , sudan geçirip süzülünce poşete koyup atıyorum derin dondurucuya sonrada çıkarıp pişiriyorum biraz kararıyor tabi ama yemek yapınca zaten belli olmuyor , saplarını ayrı koyuyorum torbaya yapraklarınıda kurutup saklıyorum
bana da yazarmısın cnm bi deniyim merak ediorum bende de yetenek var mı acaba:)canım ınternetten ben alıyorum ıstersen yazayım sana adresı kapıda odeme de varmıs artık
cnm bikaç aşı biarada olduysa ateş yapabilirmiş ama mesela bizim bu tek aşının 15gün sonra çıkabilirmiş yan etkisimerhaba kızlarr
bugun asılarımızı olduk tabı sımdı atesler ıcınde kaan(( offf ya ne zor bu ası işi ne guzel bı kac rahattık
mahvoldu kuzucum kan aldılar
bısey dıcem dr tuvalet egıtımı ıcın cok erken dedı 2 yasından once asla baslamayın dedı
kımseye de kulak asmayın cocugu asla zorlamayın dedı en az ıkı cumle kurana kadar bekleyın dedı erken baslak uzun surede bıtırmek dedı eger vaktınde yapılırsa gece de yapmaz altına ama erken baslanırsa gece altına kacırma sorunu cok uzun yıllar problem olarak kalıyor dedı
sımdı bı gecmıse bakayım :))
seda nbr bebek kız galiba 15. haftadayım sen ...az kaldı dimi doguma
özlem niye ates yapıyo ki asısı bizim şimdiye kadar hiç yapmadı doktorda dedi eskidendi o asıların ates yapması diye neyse cok gecmiş olsun kagan agamyoncuiremsu
kimisi 2 yasından önce verilmez diyo b.yumurtasını kimisi verilir diyo kimi bronsite iyi kimi normal yumurtadan farkı yok diyo kimi çiğ verilir kimi 7 dkç pişirilir diyo doktoru aradım gerek yok zaten metiş normal yumurta yiyo dedi artık yesin hepsini kocamklava:
bizde hala iki diş var duygu metiş kardeşini bekliyo galiba diger dişleri içinkaydirigubbakcemile3
oglum uyuyo uyansın dısarı cıkarıcam azcık kar havası alsın kuzum
özlemcim ben mesaj yazdım meğer sen adresi yollamışssın çok teşekkür ederim arkadaşım çok saol
slm kızlar doktorumuz vardı bugün bu aşıyı ona vurdurduk kızamık kızamıkçıktı snırım hiç ağlamadı anlamadı bile vurulduunu naz 10buçuk kilo 78 cm olmuş aylardır her ay 500gr alıyo dr çok buldu bu harekete göre, mama aldırıyo dedi yavaş yavaş süte geçiçekmişiz geri kalan bakla patlıcan dışında herşey verebilrmişiz
bana da yazarmısın cnm bi deniyim merak ediorum bende de yetenek var mı acaba:)
cnm bikaç aşı biarada olduysa ateş yapabilirmiş ama mesela bizim bu tek aşının 15gün sonra çıkabilirmiş yan etkisi
buarada benm dr tuv eğitimi verilebilir naz yürümeye başlayalı çok olmuş çok dikkatli bi çocuk dedi.klozete oturtabilirsiniz dedi mutlaka görsün kakasını çişini anlasın ama sakın cici demeyin yer sonra dedi:)geçen doktoruma çıkan psikolog kadın demişti de biz kakasını seviyoduk aptal aptal:roflol:
çok yakışıklı olmuş filiz bu ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?