merhabalar:))
nerdesiniz yahu öğlen oldu,huhuuuuuuzemuszemuszemuszemus
yumurtayı çiğ veriosun yani?
fifoşum çok tatlı metin maşallah,babasını annesi sanmasının bence hiç mahsuru yokkaydirigubbakcemile
sevda ne kadar kaldı??
maşalah naza ,nası yapacakmışız ayşegül tuv.işini?
kızlar nil bugğn de çok fena yaptı ama günde 3 kere falan ypıo,ishal diil mi bu?bi de diş hiç ishal yapmadı bize??
merhabalar:))
fifoşum çok tatlı metin maşallah,babasını annesi sanmasının bence hiç mahsuru yokkaydirigubbakcemile
sevda ne kadar kaldı??
kızlar nil bugğn de çok fena yaptı ama günde 3 kere falan ypıo,ishal diil mi bu?bi de diş hiç ishal yapmadı bize??
gecmis olsun canimmerhaba kızlarr
bugun asılarımızı olduk tabı sımdı atesler ıcınde kaan(( offf ya ne zor bu ası işi ne guzel bı kac rahattık
mahvoldu kuzucum kan aldılar
bısey dıcem dr tuvalet egıtımı ıcın cok erken dedı 2 yasından once asla baslamayın dedı
kımseye de kulak asmayın cocugu asla zorlamayın dedı en az ıkı cumle kurana kadar bekleyın dedı erken baslak uzun surede bıtırmek dedı eger vaktınde yapılırsa gece de yapmaz altına ama erken baslanırsa gece altına kacırma sorunu cok uzun yıllar problem olarak kalıyor dedı
sımdı bı gecmıse bakayım :))
cok tatluuuuuuuuuuuu masallahhhhhh
hadi gözün aydin filizcim insallah da kizdirseda nbr bebek kız galiba 15. haftadayım sen ...az kaldı dimi doguma
canim gecmis olsun ishalmi nil civik yapiyorsa isahaldirmerhabalar:))
sevda ne kadar kaldı??
allah yarimcin olsun az kalmisgünaydın kızlar
nisan 15 gibi cnm ama yinede belli olmaz tabi normal doğum olcağı için.
cnm bencede normal 3 kere ishal olsa çok daha fazla yapar.
az kalmış sevdacım,hadi bakalım,işallah istediğin gibi olur:))
kızlar tamam 3 normalde,su sadece..o yüzden telaşlanıorum ben ,normal diil yani..
özlemcim nil yemez öle şeyleri ben canım pirinç pilavı deneyeyim bare..
teşekkür ederim ilginize:)
gecmis olsun canim
bencede 1 bucuk 2 yasta baslatilmali cocuklar daha tam cümle kulanmadan
hem bu is nasilolacak
cok tatluuuuuuuuuuuu masallahhhhhh
hadi gözün aydin filizcim insallah da kizdir
eger kiz sa bana da formülünü ver :))))))))))))))))
canim gecmis olsun ishalmi nil civik yapiyorsa isahaldir
eger normal seklindeyse degildir tatlim
sen genede süt türü sey verme düzelene kadar
patates pirinc suda hasla hasladigin suyla birlikte ez yedir faydasini görün canim
ha bide bol su icin vucudu su kaybetmesin
allah yarimcin olsun az kalmis
yag koyma canim süt verme dikkat et gecmese doktora götür canim
selamlar kıslar kahvemi aldım geldim herkese güzel pazarlar burda hala kar yağıyor bizim gecemiz gündümüze karıştı iyişce dün çağanı saat 6dan sonra uyutmadım gece 11.30 da uyudu oh dedikki demez olaydık 12-30da geri kalktı uyumadı yine gece 3-30da uyudu tabi sabahta 12 ye kadar uyudu ay nasıl değişecek bu ya halim kalmadı hiç valla eşimd iyorki dün kuru fasülye vermiştim ondan uyumadı bu sefer bakalım bu gece nasıl olacak zira bugün tarhana vericem sbahta erken kaldırmaya çalışıyorum ama kalkamıyor bende kıyamıyorum nasıl düzene giricez biz
oo tuğba ne güzel rahatlarsın biraz onlar ilgilenirken çocukla
Eğer sulu yapıyorsa ishal demk ki canım.Bence ateşi filan yoksa , dişlerinden olabilir.Maşallah nil bütün dişleri çıkartıyor arkası arkasına, koca insanlar dayanamıyor, ondan olabilir hayatım.Bol sıvı ver, su, ıhlamur, adaçayı bol bol ver.az kalmış sevdacım,hadi bakalım,işallah istediğin gibi olur:))
kızlar tamam 3 normalde,su sadece..o yüzden telaşlanıorum ben ,normal diil yani..
özlemcim nil yemez öle şeyleri ben canım pirinç pilavı deneyeyim bare..
teşekkür ederim ilginize:)
Az kalmış canım, hadi allah kurtarsın bir an önce sağlıkla.Ayyy, ne heyecan vardır şimdi, sizde:))günaydın kızlar
nisan 15 gibi cnm ama yinede belli olmaz tabi normal doğum olcağı için.
cnm bencede normal 3 kere ishal olsa çok daha fazla yapar.
Bence bir kaç sabah uyandır canım kıyıpta.Yoksa öğlene kadar uyuyunca, gece uyumuyor.Bir kaç günde düzene girer sanırım.Sesten uyanmıyor mu_?Ege ikindide çok uyuyacak olursa özellikle ses yapıyorum hemen uyanıyor.Sende onun odasında dolaş, müzik aç, uyandırmaya çalış bir şekilde.O uyku ona da yaramaz, seni de bitirir.Kuru fasulye de yapmaz sanırım öyle birşey, gazı filan olupa uyumasa zaten huysuzluk yapardı, ama o alışmış o saatte kalkmaya, oyun istiyor sizden.selamlar kıslar kahvemi aldım geldim herkese güzel pazarlar burda hala kar yağıyor bizim gecemiz gündümüze karıştı iyişce dün çağanı saat 6dan sonra uyutmadım gece 11.30 da uyudu oh dedikki demez olaydık 12-30da geri kalktı uyumadı yine gece 3-30da uyudu tabi sabahta 12 ye kadar uyudu ay nasıl değişecek bu ya halim kalmadı hiç valla eşimd iyorki dün kuru fasülye vermiştim ondan uyumadı bu sefer bakalım bu gece nasıl olacak zira bugün tarhana vericem sbahta erken kaldırmaya çalışıyorum ama kalkamıyor bende kıyamıyorum nasıl düzene giricez biz
Geçmiş olsun nazo, bütün gününüz ters gitmiş.Neyse bir pazarıda böyle atlatmışsınız:))))herkese slmlar kızlar cuma akşamı eşimle maça gittik ilk golden sonra çıktık çok üşüdük sonrada 2 gol daha olmuş k.köyden z.burnuna geçtik hadi abimlerle sinema yapalım dedik durağa gideneke kadar ıslnadık sonra abimler beklerken donduk hadiii önce yemek yedik sora gittik sinemaya güzel film yok adamların istediğinide biz istemedik hadi dedik çok üşüdük bi sahlep içelim gittik bi cafeye saat 12 efendim servis kapanmış bizimki dedi hayırdır inş. neye elimizi atsak kurudu en iyisi eve abimleri annemlere bıraktı defneyide bıraktı (ordaydı zaten) evde bi gece başbaşa olalım bare dedik eve gittik fakat o kadar üşümüşüzki bütün gece ısınamadık sabah bi kalktık heryer karbuz annemlere geldik gece burda kaldık eşim bugün döndü ben bikaç gün daha burdayım giremezsem meraklanmayın
burada grip oluyo gibiyim o kadar soğuyu yiyince defnede öksürüyo neden bilmiyorum ama söküyo balgamı ne ıhlamur ne başka bişey içmiyo ne versemki kızlar
Geçmiş olsun canım.Salya sümük, öksürük en az 1 hafta 10 gün olmadan geçmiyor.Eguş hastalanmasa bari.Günaydın iyi haftalar herkese,
umarım hepiniz iyisinizdir..
ben hala iyileşemedim, salya sümük öksürük devam etmekteyim..
eguşa geçicek diyede korkuyorum,dün zaten çok huysuzdu
hafifte ateşi vardı..neyse bugün iyi, ben de işe geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?