2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhabalar herkesee,
Duygucum, egehanda günde 3 kez yapıyor, birini sabah kahvaltısını yapar yapmaz, diğerlerini de akşama kadar istediği zamanlarda.Bu sabah doldurmuştu bizimki de.
Günde 3 kere yaspması normal, cıvık filan değilse normal demektir.

günaydın kızlar

özlem serpilin dediği doğru sağlık ocakları iyiymiş artık ama bende ilk başlarda sağlık ocağına gittim son ikidir doktorumuzda oluyoruz aşılarımızı yalnız hiç bana koldan olmaz demediler yapıldı hep koldan aşıları, bizimde şimdiye kadar hiç ateş yapmadı çok şükür demek bünyeden bünyeye değişiyor

Son düzenleme:
Selam... Keyifler nasıl:? Aybüke de keyifler harika. Babanne ve dede geldi ya şımarık iyice şımardı:) Bakalımonlar gidince ne olacak..

Kabak tatlısı tarifine bakmak için gelmiştim kaçayım geri:)

günaydın kızlar

nisan 15 gibi cnm ama yinede belli olmaz tabi normal doğum olcağı için.

cnm bencede normal 3 kere ishal olsa çok daha fazla yapar.

az kalmış sevdacım,hadi bakalım,işallah istediğin gibi olur:))
kızlar tamam 3 normalde,su sadece..o yüzden telaşlanıorum ben ,normal diil yani..
özlemcim nil yemez öle şeyleri ben canım pirinç pilavı deneyeyim bare..
teşekkür ederim ilginize:)

merhaba annislerrrrrrrr nasilsiniz gerci kimseler yok ya neyseeeeee
gecmisede bi göz atalim degilmi

gecmis olsun canim
bencede 1 bucuk 2 yasta baslatilmali cocuklar daha tam cümle kulanmadan
hem bu is nasilolacak
cok tatluuuuuuuuuuuu masallahhhhhh
seda nbr bebek kız galiba 15. haftadayım sen ...az kaldı dimi doguma
hadi gözün aydin filizcim insallah da kizdir
eger kiz sa bana da formülünü ver :))))))))))))))))
canim gecmis olsun ishalmi nil civik yapiyorsa isahaldir
eger normal seklindeyse degildir tatlim
sen genede süt türü sey verme düzelene kadar
patates pirinc suda hasla hasladigin suyla birlikte ez yedir faydasini görün canim
ha bide bol su icin vucudu su kaybetmesin
günaydın kızlar

allah yarimcin olsun az kalmis

yag koyma canim süt verme dikkat et gecmese doktora götür canim

selamlar kıslar kahvemi aldım geldim herkese güzel pazarlar burda hala kar yağıyor bizim gecemiz gündümüze karıştı iyişce dün çağanı saat 6dan sonra uyutmadım gece 11.30 da uyudu oh dedikki demez olaydık 12-30da geri kalktı uyumadı yine gece 3-30da uyudu tabi sabahta 12 ye kadar uyudu ay nasıl değişecek bu ya halim kalmadı hiç valla eşimd iyorki dün kuru fasülye vermiştim ondan uyumadı bu sefer bakalım bu gece nasıl olacak zira bugün tarhana vericem sbahta erken kaldırmaya çalışıyorum ama kalkamıyor bende kıyamıyorum nasıl düzene giricez biz

saol canımm

inci naber canım ne olduki çağana böle kurufasulyeden olmaz heralde yaa bende devamlı veriyorum duruya artık gaz sorunları eskisi gibi değilki ama inşallah ondandır diyelim yine.sen yinede 12 kadar uyutma canım yaa iki gün kıyda düzene girsin böle hem ona hem sana yazık vücut dayanmaz.

herkese slmlar kızlar cuma akşamı eşimle maça gittik ilk golden sonra çıktık çok üşüdük sonrada 2 gol daha olmuş k.köyden z.burnuna geçtik hadi abimlerle sinema yapalım dedik durağa gideneke kadar ıslnadık sonra abimler beklerken donduk hadiii önce yemek yedik sora gittik sinemaya güzel film yok adamların istediğinide biz istemedik hadi dedik çok üşüdük bi sahlep içelim gittik bi cafeye saat 12 efendim servis kapanmış bizimki dedi hayırdır inş. neye elimizi atsak kurudu en iyisi eve abimleri annemlere bıraktı defneyide bıraktı (ordaydı zaten) evde bi gece başbaşa olalım bare dedik eve gittik fakat o kadar üşümüşüzki bütün gece ısınamadık sabah bi kalktık heryer karbuz annemlere geldik gece burda kaldık eşim bugün döndü ben bikaç gün daha burdayım giremezsem meraklanmayın
burada grip oluyo gibiyim o kadar soğuyu yiyince defnede öksürüyo neden bilmiyorum ama söküyo balgamı ne ıhlamur ne başka bişey içmiyo ne versemki kızlar

geçmiş olsun canım,harbiden ne şans sizdeki de!!
gene kimse yok,ben de alır başımı giderim,ii geceleropuyorumnanaktan

oo tuğba ne güzel rahatlarsın biraz onlar ilgilenirken çocukla

İlgileniyorlar sağolsunlar. Ama az kalacaklar ya. perşembe gidiyorlar..

Havalar birden soğudu kar yağıyor, eğer biraz düzelirse bende sivasa gideceğim...

Ben gideyim:) ayıp olmasın:)

Günaydın iyi haftalar herkese,
umarım hepiniz iyisinizdir..
ben hala iyileşemedim, salya sümük öksürük devam etmekteyim..
eguşa geçicek diyede korkuyorum,dün zaten çok huysuzdu
hafifte ateşi vardı..neyse bugün iyi, ben de işe geldim..

mrb millet kimselerde yok bugün
aylin geçmiş olsun cnm inş eguşa geçmeden atlatırsınn,işe gitmen kötü olmuş dinlenememişsindir.
tuğba gözünaydın

cok cok gecmıs olsun umarım eguşa gecmeden atlatırsınız

serpilcim dogru dıyon da bızım buranın saglık ocagına hıc guvenmıyorum ılk asısını s.o. yaptırdım hemsıreler tuhaf garıp bı kaprıs havasındalardı bıraz da munakasa yasamıstık encokda bu sebep oldu sonra oyle cok kalabalık bı semt olmayınca ası tukenmez ıyı saklayamazlar fılan dıye de endişelendık

emel pnomokok asısına ne kadar istediler hatırlıyormusun

Günaydınlarrrr,nasılsınız_?Haftanın ilk gününden, güneşli fakat biraz soğuk marmaris sabahından güzel bir hafta diliyorum sizehihoyyythihoyyyt
Radyo programı gibi oldu:roflol:
Eğer sulu yapıyorsa ishal demk ki canım.Bence ateşi filan yoksa , dişlerinden olabilir.Maşallah nil bütün dişleri çıkartıyor arkası arkasına, koca insanlar dayanamıyor, ondan olabilir hayatım.Bol sıvı ver, su, ıhlamur, adaçayı bol bol ver.

günaydın kızlar

Az kalmış canım, hadi allah kurtarsın bir an önce sağlıkla.Ayyy, ne heyecan vardır şimdi, sizde:))

Bence bir kaç sabah uyandır canım kıyıpta.Yoksa öğlene kadar uyuyunca, gece uyumuyor.Bir kaç günde düzene girer sanırım.Sesten uyanmıyor mu_?Ege ikindide çok uyuyacak olursa özellikle ses yapıyorum hemen uyanıyor.Sende onun odasında dolaş, müzik aç, uyandırmaya çalış bir şekilde.O uyku ona da yaramaz, seni de bitirir.Kuru fasulye de yapmaz sanırım öyle birşey, gazı filan olupa uyumasa zaten huysuzluk yapardı, ama o alışmış o saatte kalkmaya, oyun istiyor sizden.

Geçmiş olsun nazo, bütün gününüz ters gitmiş.Neyse bir pazarıda böyle atlatmışsınız:))))
Üşüttün herhalde o soğukta.Sanada defneye de geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım.Salya sümük, öksürük en az 1 hafta 10 gün olmadan geçmiyor.Eguş hastalanmasa bari.

Bizde dün hava güneşli olunca bir park gezintisi yaptık, ege nasıl mutlu oldu:)))))

günaydınlar,

hava çok güzel lapa lapa kar yağıyorr :)))

meral abla egehana maşşallah kocamn olmuş.

filis metinde öyle çok yakışıklı maşşallah.

hasta bebişlere ve aylin ablaya çok çok gecmiş olsun aylin abla sende bir bebiş sayılırsın :)))

d.günü kutlamaları için tşk ederim.

cuma günü hava çok kötüydü çalışdığım için acık söylim pekde hazırlıklı olamamdım d. gününde cuma günü pasta aldım üstüne i iki süs yapıp kutladık tabi iki pasta aldım bi kendi ailem için birde eşimin ailesi için, ama çok keyifli gecdi miray mumları gördükce çığlık atıp aaa aaa diye bağırıyordu allahım onların ışıklarını hiç söndürmesin herzaman aydınlık refah içinde olsunlar. ertesi günde kayınvalideye gittim oradad pastamızı söndüürdük muhabbet sohbet iyiyidi kayınvalidemde memnun kaldı valla napim kimseyi biaraya getirmedim bizde ayrı ayrı kutladık benim adım kadir elimden gelen budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…