günaydınlar,
hava çok güzel lapa lapa kar yağıyorr :)))
meral abla egehana maşşallah kocamn olmuş.
filis metinde öyle çok yakışıklı maşşallah.
hasta bebişlere ve aylin ablaya çok çok gecmiş olsun aylin abla sende bir bebiş sayılırsın :)))
d.günü kutlamaları için tşk ederim.
cuma günü hava çok kötüydü çalışdığım için acık söylim pekde hazırlıklı olamamdım d. gününde cuma günü pasta aldım üstüne i iki süs yapıp kutladık tabi iki pasta aldım bi kendi ailem için birde eşimin ailesi için, ama çok keyifli gecdi miray mumları gördükce çığlık atıp aaa aaa diye bağırıyordu allahım onların ışıklarını hiç söndürmesin herzaman aydınlık refah içinde olsunlar. ertesi günde kayınvalideye gittim oradad pastamızı söndüürdük muhabbet sohbet iyiyidi kayınvalidemde memnun kaldı valla napim kimseyi biaraya getirmedim bizde ayrı ayrı kutladık benim adım kadir elimden gelen budur.
emel pnomokok asısına ne kadar istediler hatırlıyormusun
ah be canim yaselamlar kıslar kahvemi aldım geldim herkese güzel pazarlar burda hala kar yağıyor bizim gecemiz gündümüze karıştı iyişce dün çağanı saat 6dan sonra uyutmadım gece 11.30 da uyudu oh dedikki demez olaydık 12-30da geri kalktı uyumadı yine gece 3-30da uyudu tabi sabahta 12 ye kadar uyudu ay nasıl değişecek bu ya halim kalmadı hiç valla eşimd iyorki dün kuru fasülye vermiştim ondan uyumadı bu sefer bakalım bu gece nasıl olacak zira bugün tarhana vericem sbahta erken kaldırmaya çalışıyorum ama kalkamıyor bende kıyamıyorum nasıl düzene giricez biz
tekrar cok gecmis olsun aylincim .... helede öksürük baya sürerGünaydın iyi haftalar herkese,
umarım hepiniz iyisinizdir..
ben hala iyileşemedim, salya sümük öksürük devam etmekteyim..
eguşa geçicek diyede korkuyorum,dün zaten çok huysuzdu
hafifte ateşi vardı..neyse bugün iyi, ben de işe geldim..
meralcim cok tatli bu ya büyümüste parklardada oynuyormusssss:)))))
tekrar dogum günüz kutlu olsungünaydınlar,
hasta bebişlere ve aylin ablaya çok çok gecmiş olsun aylin abla sende bir bebiş sayılırsın :)))
cuma günü hava çok kötüydü çalışdığım için acık söylim pekde hazırlıklı olamamdım d. gününde cuma günü pasta aldım üstüne i iki süs yapıp kutladık tabi iki pasta aldım bi kendi ailem için birde eşimin ailesi için, ama çok keyifli gecdi miray mumları gördükce çığlık atıp aaa aaa diye bağırıyordu allahım onların ışıklarını hiç söndürmesin herzaman aydınlık refah içinde olsunlar. ertesi günde kayınvalideye gittim oradad pastamızı söndüürdük muhabbet sohbet iyiyidi kayınvalidemde memnun kaldı valla napim kimseyi biaraya getirmedim bizde ayrı ayrı kutladık benim adım kadir elimden gelen budur.
tekrar kutlu olsunnnnnn zemuszemuscanım miik mirayının geçmiş doğumgünü kutlu olsun
kızlar tüm bebişlerin doğum günleri kutlu olsun ben düzenl giremediğim için kaçırıyorum hep kusura bakmayın.
bizimde 17 de doğum günümüz çok küçük aile içi bi kutlama yaptık bu sene böle oldu napalım ama seneye kızıma çok güzel bi kutlama yapıcam inşallah.
günaydın kızlar
sabahtan beri durmadan kar yağıyor akşama kesin tüm yollar kapanır eşime dedim gelebiliyorsan erken gel yoksa gelemezsin hiç
dün misafirim vardı iki tanede çocukları vardı 7 yaşında onlar top oynadıkça Onat nasıl koşturuyor bir o yana bir bu yana Allahım nasıl mutlu oldu nasıl şenlendi yavrum, oyun istiyor işte ne kadar oynasamda yok yani benle 7 yaşındaki çocuk bir mi değil mi?
özlem çok net hatırlamıyorum ama galiba 120 civarı bişeydi
mrb millet kimselerde yok bugün
aylin geçmiş olsun cnm inş eguşa geçmeden atlatırsınn,işe gitmen kötü olmuş dinlenememişsindir.
tuğba gözünaydın
cok cok gecmıs olsun umarım eguşa gecmeden atlatırsınız
serpilcim dogru dıyon da bızım buranın saglık ocagına hıc guvenmıyorum ılk asısını s.o. yaptırdım hemsıreler tuhaf garıp bı kaprıs havasındalardı bıraz da munakasa yasamıstık encokda bu sebep oldu sonra oyle cok kalabalık bı semt olmayınca ası tukenmez ıyı saklayamazlar fılan dıye de endişelendık
emel pnomokok asısına ne kadar istediler hatırlıyormusun
Günaydınlarrrr,nasılsınız_?Haftanın ilk gününden, güneşli fakat biraz soğuk marmaris sabahından güzel bir hafta diliyorum sizehihoyyythihoyyyt
Radyo programı gibi oldu:roflol:
Geçmiş olsun canım.Salya sümük, öksürük en az 1 hafta 10 gün olmadan geçmiyor.Eguş hastalanmasa bari.
Bizde dün hava güneşli olunca bir park gezintisi yaptık, ege nasıl mutlu oldu:)))))
günaydınlar,
QUOTE]
teşekkürler Semracım beni de bebiş yaptın ya bravo :))doğumgününüz tekrar kutlu olsun,heriki tarafında gönlü olmuş oldu işte ne güzel..
günaydın kızlar
sabahtan beri durmadan kar yağıyor akşama kesin tüm yollar kapanır eşime dedim gelebiliyorsan erken gel yoksa gelemezsin hiç
dün misafirim vardı iki tanede çocukları vardı 7 yaşında onlar top oynadıkça Onat nasıl koşturuyor bir o yana bir bu yana Allahım nasıl mutlu oldu nasıl şenlendi yavrum, oyun istiyor işte ne kadar oynasamda yok yani benle 7 yaşındaki çocuk bir mi değil mi?
özlem çok net hatırlamıyorum ama galiba 120 civarı bişeydi
artık büyükle küçüğü ayırt ediyorlar,benimkide yeğenlerime bayılıyor
bugün ikiside bendeler bayram ediyor eguş kedi yavrusu gibi peşlerinden ayrılmıyor
çok mutlu oluyor onlarla :)
çocuk istiyolar artık. bizimde alt komşunun oğlu vardı. şimdi memleketlerine gittiler. yavrum nası arıyo. gidip kapıya bakıyo dışarı doğru bağırıyo. abisinin saklandığı yerlkere gidip bakıyo. içim gidiyo valla. garibim kimse yokki başka..
ahh kıyamam alıştı tabi onunla oynamaya ,yokluğunda onu arıyor
yazık çocuklara valla..
merhabalar herkese ....
hafatniz güzel gecsin insallah
biz bu gece hic yatmadik desek yeridir sabah 6 bucukta yatti geri 9 da kalkti
uykusuzluktan inanin her yerim agriyor bitkin bi sekildeyim
sizleri simdik dahada iyi anliyom
keskem uyuya bilsemde az yatsam
sağol ayşecim,hayırdır neden uyumadı acaba diş falan mı geliyor..
merhaba herkese güzel bir hafta diliyorum
aylincim işallah kısa sürede atlatırsın
sevdacım sağlıcakla al canım kucağına işallah az kalmış seninde aman buara dikkat et sende bırak ev işini falan yorma canım kendini
meral maşallah paşada ne güzel eğlenmiş öle büyümüşte iyice
emelcim çağanda artık arkadaş arıyor valla karşı komşunun oğlu vardı onla oynuyolardı ama kadıncağız hasta oldu atlatamadı hala oyğzden onlarda geleiyor bizde gidemiyoz çağan hep kapıda onlara seslniyor bakalım yeğenimi çağırcam bende okullar tatilya gelsin bir hafta kalsında accık çağanla oynasın ay şu kar kalksaydı bir
sağol İncicim,gelsin tabii yeğenin Çağana arkadaş olur hem sende rahatlarsın biraz :)
ah be canim aynisini bizde yasiyoruz iki gündürİyi günler... Derdimi yazmaya geldim... Kızım iki gecedir hiç uyumuyor... Doğal olarak bende, güzdüz de yemekti evdi derken dinlenemiyorum. Aybüke uyuyunca kayınvalidemleri bırakıp uyuyamıyorumda doğrusu zamanda kalmıyor... İki gündür çok huzursuz geceleri... Bir sıkıntısı mı var diyeceğim ama gündüzleri keyfi yerinde...
Off offf uykuları düzene giriyor sanmıştım meğerse antibiyotik uyku yapıyormuşsürekli kullansam ne olur ki:)))))))
sagol aylincim 4 tane köpek disi birden geliyor 3 cikmis uclari teki kaldisağol ayşecim,hayırdır neden uyumadı acaba diş falan mı geliyor..
:)
ayy allahım nasıl insanlar var nasıl vicdandır bu,
resmen kanım dondu haberi okuyunca
sevgilisinden hamile kalmış çocuğu aldırmamışta
tuvalette kendi kendine doğurmuş
sonrada çocuğu poşete koyup adamın işyerine bırakmış
bebek donarak ölmüş,kadının ayrıca 3 çocuğu daha varmış
Allahım sen ver bunların cezalarını ,allahından bulsun ,ayy nasıl sinir oldum
evet aylincim annemdeyim bikaç günlüğüne attım kendimi buraya çok bunaldım evde annemde çok ısrar etti illa gel diye hem hava soğuk evde doğalgazı çok açmanız lazım (bizim ev zor ısınıyoda) bize gelin dedi bizde geldik :)))
Canım benim yaaa, haklısın tamirat işi çok berbat.Hem çabuk bitmez, hem her taraf batar.Allah kolaylık versin canım sana.saol meralcim evet çok az kaldı ama inan heyecanlanmak için henüz fırsat bulamadık yani şöle hamilelikle başbaşa kalamadık ev telaşesinden,koşturmasından.inanmıycaksın ama kaç haftalık olduğunu kontrolden kontrole öğreniyorum dr bana deil ben dr soruyorum:)
Sağol semracım, büyüyorlar işte.günaydınlar,
Sağol canım.merhabalar herkese ....
hafatniz güzel gecsin insallah
biz bu gece hic yatmadik desek yeridir sabah 6 bucukta yatti geri 9 da kalkti
uykusuzluktan inanin her yerim agriyor bitkin bi sekildeyim
sizleri simdik dahada iyi anliyom
keskem uyuya bilsemde az yatsam
ah be canim ya
inci öglen yatiyormu peki ... gec yatiyorsa ondan da gece gec yatiyordur
allah yardimcin olsun
tekrar cok gecmis olsun aylincim .... helede öksürük baya sürer
dinlenemeden ise baslamisin geri
insallah egusa gecmez canim ya
meralcim cok tatli bu ya büyümüste parklardada oynuyormusssss:)))))
tekrar dogum günüz kutlu olsun
senin icinde zor be gülüm her iki tarafida ayri memnun etmek
daha ne yapacan elinden geleni yapmisin iste
tekrar kutlu olsunnnnnn zemuszemus
emellllllllll yap bi kardes .... yas geciyor gülüm
sonra pisman olursun
ikisi bi arada büyür sanildigi kadar zor degil
isteriz isteriz onata kardes isterizzzzzzzzzzz:))))))
Niye uyumuyor acaba yaaa, dişlerini bir kontrol et.Egehanın azıları iyice kabarmıştı geçen gün baktığımda.bu hafta onların sorununu yaşamayız inşallah.Bir an önce hepsini çıkarsalarda rahatlasalar bebişlerim.İyi günler... Derdimi yazmaya geldim... Kızım iki gecedir hiç uyumuyor... Doğal olarak bende, güzdüz de yemekti evdi derken dinlenemiyorum. Aybüke uyuyunca kayınvalidemleri bırakıp uyuyamıyorumda doğrusu zamanda kalmıyor... İki gündür çok huzursuz geceleri... Bir sıkıntısı mı var diyeceğim ama gündüzleri keyfi yerinde...
Off offf uykuları düzene giriyor sanmıştım meğerse antibiyotik uyku yapıyormuşsürekli kullansam ne olur ki:)))))))
ayy allahım nasıl insanlar var nasıl vicdandır bu,
resmen kanım dondu haberi okuyunca
sevgilisinden hamile kalmış çocuğu aldırmamışta
tuvalette kendi kendine doğurmuş
sonrada çocuğu poşete koyup adamın işyerine bırakmış
bebek donarak ölmüş,kadının ayrıca 3 çocuğu daha varmış
Allahım sen ver bunların cezalarını ,allahından bulsun ,ayy nasıl sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?