çağan paçamda bişey yazamıyorum. aylin geçmiş olsun.
water taşınma diycem nası olcaksa
yada hepimiz bi yere taşınalım ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet canım yaa, mecburen taşınacağız, çok yukarda kalıyor ev, daha merkezi bir yerde istiyorum.Annem bunalıma giriyor dışarı çıkamadığı için.Merkezde olsak ben alırım çocuğu çıkarım dışarı, hem o hem ben gezmiş oluruz diyor.Haklı bir yere çıkacak olsa, illaki ya benim ya eşimin alması lazım onları.Bize bağımlı oluor.sende mi taşınıyorsun Meralcim
bende taşınacağım nasıl gözümde büyüyor öyle zor geliyorki
Ooooh harika olur kızlar, hepimiz bir yerde:))))çağan paçamda bişey yazamıyorum. aylin geçmiş olsun.
water taşınma diycem nası olcaksa
yada hepimiz bi yere taşınalım ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Harika bir tatil yapıyorsun desene.evet kızlar gerçekten iyi oldu burda da dışarı çıkamıyorum ama gelen giden çene 15 tatil diye abimlerde burda yengesi saolsun hiç bana bırakmıyo gecede anane edeyle yatıyo dün gece nası uyumuşum deliksiz
İyi günler... Derdimi yazmaya geldim... Kızım iki gecedir hiç uyumuyor... Doğal olarak bende, güzdüz de yemekti evdi derken dinlenemiyorum. Aybüke uyuyunca kayınvalidemleri bırakıp uyuyamıyorumda doğrusu zamanda kalmıyor... İki gündür çok huzursuz geceleri... Bir sıkıntısı mı var diyeceğim ama gündüzleri keyfi yerinde...
Off offf uykuları düzene giriyor sanmıştım meğerse antibiyotik uyku yapıyormuşsürekli kullansam ne olur ki:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?