2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende mi taşınıyorsun Meralcim
bende taşınacağım nasıl gözümde büyüyor öyle zor geliyorki

çağan paçamda bişey yazamıyorum. aylin geçmiş olsun.

water taşınma diycem nası olcaksa

yada hepimiz bi yere taşınalım ooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sağol deniz,sizede geçmiş olsun hemen çıkarır dişlerini inşallah

hürriyet gazatesinde okudum,maalesef böyle insanım diye geçinen pisliklerle dolu
allahım isteyen herkese versin çocuksuz bırakmasın

ayy eguşum geldi gözümün önüne sen öyle diyince
özledim yavrumu :) sarıl bir güzel kocamanda öp annesi oğluşunu :)
sağol serpilcim

hepiniz istanbula gelin ozaman bayanssulusmile

evet kızlar gerçekten iyi oldu burda da dışarı çıkamıyorum ama gelen giden çene 15 tatil diye abimlerde burda yengesi saolsun hiç bana bırakmıyo gecede anane edeyle yatıyo dün gece nası uyumuşum deliksiz

sende mi taşınıyorsun Meralcim
bende taşınacağım nasıl gözümde büyüyor öyle zor geliyorki
Evet canım yaa, mecburen taşınacağız, çok yukarda kalıyor ev, daha merkezi bir yerde istiyorum.Annem bunalıma giriyor dışarı çıkamadığı için.Merkezde olsak ben alırım çocuğu çıkarım dışarı, hem o hem ben gezmiş oluruz diyor.Haklı bir yere çıkacak olsa, illaki ya benim ya eşimin alması lazım onları.Bize bağımlı oluor.
Ama bneimde gözümde büyüyor, nasıl olacak bilmiyorum.

Ooooh harika olur kızlar, hepimiz bir yerde:))))

Harika bir tatil yapıyorsun desene.

sakın dr bile fazla vermiyorlar antibiyotigi hemde kadının biri uyusunkar bende çalışıyım diye sürekli uyku yapan bir şurup veriyormuş sonra çocukları beyinsel özürlü olmuş beni yanlış anlama ama böyle duydumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:gitme::gitme::gitme:

kizlarrrrrrrr kimse yokmu yaaaa inanmiyorummafoldumben
size su an Estonyadan sesleniorum.kuzey kutbunda eksi 27 derecedeyim.her yer kar kis kiyamet.otelde sadece ben ve md yardimcimiz kalior.o erkenden yatti,laptobimi getirmedim tv de yabanci kanallar odada daral geldi bana indim asagiya konferans odasinda internet buldum acik acilayim dedim sizinle muhabbet edeyim die ama kimse yokk.

bu arada süt sagma makinemi unutmusum.azcik ggüslerim agrimaya basladi ben napicam 1 hafta
emzirmeyi kesenler ne önerirseniz acil cevap lutfen

nazoooooo
selam canim,walla ben kar pek görmemistim bi anda bur´ayi gorunce ama ole bi soguk warya anlatamam ,okuldan gorevli geldim dun 1 hafta burdayim,aklim kizimda nasil gecicek bilmiorum
siz napiosunuz

kız ne görevi bu etrafımda hiç duymadım öğretmen arkadaşların böle görevleri olduğunu llah yardımcın olsun aklın kızında kalmasın kinizde sağlıklı olunda biraz ayrı olun ne çıkar
valla buralarda buz ama ora kadar deildir heralde

canim benim ingilizce bransim,avrupa birligine bagli projemiz var ,6 ulkeden ögretmen degisimi oluor ,onlarda bize gelmislerdi,simdi biz gittik onlara derslerine katiliorum deisik bir tecrube oluor

ya walla ben carsiya ciktigimda bile ozluodum kizimi,donunce beni unutursa dio korkuom

bu arada bisey sormustum fikrin warmi göguslerim agrio ne yapsamki

şimdi anladım canım yok canım niye unutsun bak benim kuzenim var 15 yaşında konuşmuyo yrümüyo anlıyo gibi ama tam deil annesi bıraktı gitti nerdeyse 8 sene sonra geldi görmeye inan kız delirdi seninki bi haftada hayatta unutmaz meraklanma
valla benim hiç sütüm olmadığından hiç öle şişmedi ya bi süt sağma makinesi al yada sıcak havluyla kompres yap elinle boşaltmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…