2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasil birakti 8 sene sonra geldi anlamadim

ya canim makinem war evde simdi burda dunya para veremem cok pahali dedigin gibi sicak kompres deneyim

basbayağğğ bıraktı gitti dayımla ayrıldılar o heralde çocuklarlada ayrıldı die düşündü neyse....
uunuturmuyuz blooms yaa neden giremiyosun gerçi diyene bak bi süre bende giremedim
neyse kızlar ben kaçar çay içicez

afiyet olsun nazocum banada artık bu soru sorulmaz dimi 4 çocukla kafamçokkarıştı görüşürüz cnmopuyorumnanaktan

bizde iiz canim saol,kizimda iidir umarim,masallah seninkine
ne bebegi kizzz 1 tane bebegim warya zaten

canım nebilim belki 2. de yoldadır dedim kaydirigubbakcemile2 sen kızını nie göremiosun geçmişi okuyamadım..

esracim slm -15 gormustum pragta -27 yi hayal edemiyorum o zaman bile donmustuk

Canim eczanelerde ucuza el pompalari satiliyor burda 10 tl falan goguslerin cok siserse all onlardan rahatsizlanirsin cok siserse az az sagki rahatsiz olma

Kizinda unutmaz Merak etme sen onun kokusunu unutabilirmisin o daa annesinin kokusunu unutmaz

ii cnm oğlum 2. ameliyatı bekliyor kanı biraz düşük doktor yapabiliriz ama acelesi yok diyor biraz titiz sen nasılsın kızın nasıl

slm deryacim,saol fikrin icin bak o aklima gelmemisti manuel bakayim pompaya
pazar ataturk havalimaninda aklima geldin sende dis hatlardaydin degilmi

filiz hemen bi onceki sayfada en son mesajim ,estonyadayim

ben kaciorum artik kizlar odama
salon soguk
gidip yatayim bari
yarin caliscam
opurum sizi
ii gecelr

Iyi geceler esracim dishatlardayim donusun ne zaman senin orda olursam goruselim

Filizcim sevindim oglanin iyi olmasina canim kizim hasta 4 gundur bu kisi neredeyse hep hasta gecirdi 1 yil bosa emzirdim valla anne sutu alann hasta olmaz goya:))

geçmiş olsun cnm kışın böyle hastalıklar az kaldı yaz gelsin sefasını sürücez İnşallah kaydirigubbakcemile2 Herkese ii geceler kızlar uyku bastımirmirmirmir

valla burası kuzey kutbundan beter o zaman. biz geçen yıl ağrıda -36 yı görmüştük. ama yok böyle bi soğuk şimdiye kadar hiç üşümemişiz dedik.

günaydın kızlar

esracım yine bekleriz akşama estonyadan bağlan bize

blooms hoşgeldin canım özledik seni

kızlar bende bir gaz bir gaz dünden beri sanki daha yeni doğumdan çıktım öyle yaani neden oldu anlamadım gitti

günaydın arkadaşlar, inş herkes iyidir.

derya aynı mirayda öyle hasta öksürük başladı inş hemen atlatırlar.

filiz geçmiş olsun ne amaliyatı ben bilmiyordum inş ciddi bişey değildir.

emel bendede gaz var iki gündür ağrı giriyor resmen. sanırım üşüttüğümüzden oluyordur senin onatda
sabaha kadar emiyordu sırtımız açık kalıyor üşütüyoruz.

estonyaya slmlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…