2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın hanımlar,

Esra Allah yardımcın olsun bu kış kıyamette oralarda,siz o kadar soğuğada
alışkın değilsiniz,kızın seni unutmazda senin onun yokluğuna dayanman zor
su gibi geçer gider günlerin inşallah..

Filiz geçen gün aklıma geldin,arada uğra merak ettrime bizi
iyi olmanıza sevindim..

komşum üşütmüşsün sen o yüzden gaz yapıyor,evin sıcak ama yinede ayaklarına dikkat et..

Deryacım çok geçmiş olsun yine mi hasta oldu yaa,
cidden o kadar süt emdiler hiç korundukları yok bu sıpaların :)

Semracım size de geçmiş olsun,miray da çok sık hastalanıyor..

hiç düşünemedim onu ayaklarımı üşüttüm kesin semoşcum dediğin gibi gecede hep sırtım açık

gunaydın herkeseee

esra dıkkat et canım kendıne elınle sag canım rahatlarsın umarım sorunsuz guzel bı hafta gecırırsın..

yarım saat sonra bız elıf ve dılekle bulusyosss :))))

valla bilmiyorum aylin abla ev sıcak, bende sürekli emzirdim, ama benimki gecen hafta çok hastalanmışdı hep ateşi vardı bez ıslatıp koymuşdum kafasına eklem yerlerine ondan sonrada böyle oldu çok öksürüyor bal veriyorum ama işe yararmı bilmiyorum

Merhaba esracım.Dondurucu bir soğuktasın, allah kolaylık versin canım sana.İzmirde yaşayan biri olarak alışkında değilsin:))))))
Berrak unutmaz seni bir haftada canım, üzülme.Özlüyordur seni şimdi.

bu arada süt sagma makinemi unutmusum.azcik ggüslerim agrimaya basladi ben napicam 1 hafta
emzirmeyi kesenler ne önerirseniz acil cevap lutfen
Sıcak kompresle elinle sağ göğsünü.Ben bu doğumumda yaşamadım bu sorunu ama diğerlerinde yaşamıştım, çok kötü oluyor.Sağ elinle ara ara.

Güzel bir projeymiş, bir de hava biraz daha iyi olsaydıda gezebilseydin daha hoş olacakmış ama:))))

Kızlar slm nasılsınız görüşemioruz unutmadınız dimi beniiiiii :kedi: opuyorumnanaktan
Hoşgeldin filiz, özlettin kendini:))))

Iyi geceler esracim dishatlardayim donusun ne zaman senin orda olursam goruselim

Filizcim sevindim oglanin iyi olmasina canim kizim hasta 4 gundur bu kisi neredeyse hep hasta gecirdi 1 yil bosa emzirdim valla anne sutu alann hasta olmaz goya:))
Geçmiş olsun deryacım yaaa, havalar çok soğuk, çocuklar bir yerlerden kapıyorlar.Bir an önce atlatır inşallah.

Geçmiş olsun emelcim.Hem ayaklarını hem belini üşütmüşsün sanırım.Dikkat et, ayağına patik filan giy.Onatta sütünden alır derler, sen kendini üşütme ki o da hastalanmasın.

Günaydın kızlar, nasılsınız_?Direk mevzulara daldım:)))))Burada hava güneşli ama buz gibi soğuk var yaaa:uhm:

Miraya da geçmiş olsun semracım, çabucak atlatsınlar.Onlar öyle öksürürken dayanamıyor insan.

Bu seneyi atlatsak, önümüzdeki sene biraz daha bilinçli olurlar, bu sene ne dediğimizi anlamıyorlar, soğuk alanlara çıkmaya çalışlşıyorlar sürekli.Bizim evde klima sabahtan akşama açık, gece ufoyu kapatıyordum, bir haftadır o da açık.Geçen ay, 368 tl gelmişti bu aya herhalde 500 geçeriz bu gidişle elektrik parasında.Ama ege hasta olmasında gerisini artık düşünmüyorum.

Ev sıcak olsa da koştururken terliyorlar, hemen üstlerini değiştirmek gerekiyor.Belki biraz daha dikkat ederlerse bakan kişiler o kadar sık hastalanmaz belki miray.

Meralcim ben kendi adıma iyiyim
öksürük tıksırık devam..
burası sabah -3 dereceydi ama güneş var
siz bahar havası yaşıyorsunuz oralarda :)
sen nasılsın Egehan nasıl?

Meral bizim ödediğimiz doğalgaz kadar sizde elektrik parası ödüyorsunuz
hatta daha fazlasını,sizde doğalgaz geçin rahat edin :))

günaydııın nabersiniz kızlar nazın kirpiği dönmüş heralde gözünü kaşıyıp kaşıyıp bi saat ağladı kıpkırmızı oldu göözleri yıkadım da biraz kendie geldi canım sıkıldı sabah sabah

Meralcim ben kendi adıma iyiyim
öksürük tıksırık devam..
burası sabah -3 dereceydi ama güneş var
siz bahar havası yaşıyorsunuz oralarda :)
sen nasılsın Egehan nasıl?
San geçmiş olsun canım.Eguş iyi değil mi ona geçmesinde.
Bizde iyiyiz canım, bende de egehanda da şimdilik sorun yok:))))Bu kış çok fazla hasta olmadan atlattık sayılır.Şu bir ayı da atlatsak, ondan sonra çok sorun olmaz sanırım.
Evet burada görünüşte bahar havası var ama dışarıda sular buz tutmuş gece:)))

Meral bizim ödediğimiz doğalgaz kadar sizde elektrik parası ödüyorsunuz
hatta daha fazlasını,sizde doğalgaz geçin rahat edin :))
Evet yaaaa, elektrik parası çok yüksek geliyor.Ama buralarda doğal gaz yok.
Geçen sene şömineyi yakıyorduk, ama ona da odun yetişmiyor:)))Soba yaksan kömür yakamadığımız için çok fazla değişmeyecek.Hem pisliğini çekemem, hemde egehanı tutmak zor oluyor.Şöminenin yanına gitmeye çalışıyor yanınca.Şömine keyif için var :)))))

Geçmiş olsun canım, düzeltebildin mi kirpiğini.Çok kaşındırır ve acıtır o gözlerini.Neyseki nazınki geçici.

Özlemin oğlu kaanda vardı kirpik dönmesi, şimdi nasıl oldu yaa, bak unutmuştum bir ara kesmşlerdi kirpiğini, acaba düzeldi miii_?Özleeeeem geldiğinde bir haber versene, kaan nasıl oldu.

ya anlamadm kızlar ben ne bu ya çocuk uykudan uyanıyo sol gözünü açamıyo nasıl sıkıyo gözkapaklarını acıdan..durup dururken oldu arpacık falan olsa sabah görürdük gözünde bişey.uyandı 1saat sonra birden kaşımaya ağlamay başladı gözü küçüldü naapsam ya götürsemmi dr a

gözüne mikrop kaptırmış olabilir ayşegül
kaşıdıkça daha da çok kapabilir
bence götür damla falan verebilir..

Bence de götür ayşegül.Mikrop kapmış olabilir canım.Damlayla filan rahatlatır gözünü hiç olmazsa.

TÜnaydın hanımlar nasılsınız? GerÇı kımse yok ama
bÜgÜn belım gene tuttu dÜn temızlık yaptık kayınvalıdemle
belım aĞrıyo dıe beraber yaptık..
Bugun hastaneye gıttım tekrar dr bu sefer (mr) verdı kayınvalıdem de randevu almaya gıttı bana mr ıÇın randevu gereklıymıŞ te ona gıttı...
Of.....

geçmiş olsun deniz.senin bel ağrın sürekli tekrarlıyor.fazla ağır iş yapmaman lazım güzelim.ağır şeyleri kaldırmamaya çalış.

Saol meralcım walla Öyle kaldırmamam ıÇın kayınvalıdemden yardım ıstedım
oda yardım ettı bana ama ıŞte az da olsa yamak lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…