Merhaba esracım.Dondurucu bir soğuktasın, allah kolaylık versin canım sana.İzmirde yaşayan biri olarak alışkında değilsin:))))))kizlarrrrrrrr kimse yokmu yaaaa inanmiyorummafoldumben
size su an Estonyadan sesleniorum.kuzey kutbunda eksi 27 derecedeyim.her yer kar kis kiyamet.otelde sadece ben ve md yardimcimiz kalior.o erkenden yatti,laptobimi getirmedim tv de yabanci kanallar odada daral geldi bana indim asagiya konferans odasinda internet buldum acik acilayim dedim sizinle muhabbet edeyim die ama kimse yokk.
Sıcak kompresle elinle sağ göğsünü.Ben bu doğumumda yaşamadım bu sorunu ama diğerlerinde yaşamıştım, çok kötü oluyor.Sağ elinle ara ara.bu arada süt sagma makinemi unutmusum.azcik ggüslerim agrimaya basladi ben napicam 1 hafta
emzirmeyi kesenler ne önerirseniz acil cevap lutfen
Güzel bir projeymiş, bir de hava biraz daha iyi olsaydıda gezebilseydin daha hoş olacakmış ama:))))canim benim ingilizce bransim,avrupa birligine bagli projemiz var ,6 ulkeden ögretmen degisimi oluor ,onlarda bize gelmislerdi,simdi biz gittik onlara derslerine katiliorum deisik bir tecrube oluor
ya walla ben carsiya ciktigimda bile ozluodum kizimi,donunce beni unutursa dio korkuom
bu arada bisey sormustum fikrin warmi göguslerim agrio ne yapsamki
Hoşgeldin filiz, özlettin kendini:))))Kızlar slm nasılsınız görüşemioruz unutmadınız dimi beniiiiii :kedi: opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun deryacım yaaa, havalar çok soğuk, çocuklar bir yerlerden kapıyorlar.Bir an önce atlatır inşallah.Iyi geceler esracim dishatlardayim donusun ne zaman senin orda olursam goruselim
Filizcim sevindim oglanin iyi olmasina canim kizim hasta 4 gundur bu kisi neredeyse hep hasta gecirdi 1 yil bosa emzirdim valla anne sutu alann hasta olmaz goya:))
Geçmiş olsun emelcim.Hem ayaklarını hem belini üşütmüşsün sanırım.Dikkat et, ayağına patik filan giy.Onatta sütünden alır derler, sen kendini üşütme ki o da hastalanmasın.günaydın kızlar
esracım yine bekleriz akşama estonyadan bağlan bize
blooms hoşgeldin canım özledik seni
kızlar bende bir gaz bir gaz dünden beri sanki daha yeni doğumdan çıktım öyle yaani neden oldu anlamadım gitti
San geçmiş olsun canım.Eguş iyi değil mi ona geçmesinde.Meralcim ben kendi adıma iyiyim
öksürük tıksırık devam..
burası sabah -3 dereceydi ama güneş var
siz bahar havası yaşıyorsunuz oralarda :)
sen nasılsın Egehan nasıl?
Evet yaaaa, elektrik parası çok yüksek geliyor.Ama buralarda doğal gaz yok.Meral bizim ödediğimiz doğalgaz kadar sizde elektrik parası ödüyorsunuz
hatta daha fazlasını,sizde doğalgaz geçin rahat edin :))
Geçmiş olsun canım, düzeltebildin mi kirpiğini.Çok kaşındırır ve acıtır o gözlerini.Neyseki nazınki geçici.günaydııın nabersiniz kızlar nazın kirpiği dönmüş heralde gözünü kaşıyıp kaşıyıp bi saat ağladı kıpkırmızı oldu göözleri yıkadım da biraz kendie geldi canım sıkıldı sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?