2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba:)))
nassınız işallah??
hava burda da buz ama bugün çıkmam lazım..
estonya muhabiri avuçla memçişşeri..
kısaca hepimize geçmiş olsun diorum..
nazın da işallah kolay bişidir gözündeki rahatsızlık..
deniz canım sen işin ciddiyetinde diilsin..bence belindeki rahatsızlığı daha kötüleştirme çektiğin acı ,diğerinin yanında vız gelir,geçmişolsun..
ön sayfaları dün okumuştum kalmadı aklımda

dr umuzu aradım büyük ihtmal nezle başlangıcıdır çapak olmadıkça damla damlatmıycakmışız çayla sil dedi önemli diildir inşallah ya

herkese selam
hasta bebeklerimize ve hasta annelere geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
hemşom uğramaz< oldun buralara özledik seni dikkat et estonyalarda kendine :))

slmlar kızlar bugün giremedim komşudaydık çaya :)))
defnenn öksürüğü iyce arttı demekki şurup etki etmeye başladı malum onlar dahada arttıyo ya bugün burnuda akmaya başladı

selamm millett

kim onlar Özlem tanıdıklardan mı?

elıf_06 dilek_83 evet bizden ocak annişleri

canım sade bal degıl lımonda eklemen gerekıyor
gecmıs olsun kuzuma

gecmıs olsun canım aman dıkkat et mıkrop kapmasın şampuanıyla yıka muhakkak ellerınıde

gectı cok sukur kırpıklerı uzadı olması gereken yonde sımdı ve goz kapagıda yuzu gelıştıkte o da duzeldı
sımdı hersey normal cok sukur allahım bı daha yasatmasın

oyy oyyy oyyyy gecmıs olsunnnnnnnnn
dıkkat et canım yaa

slmlar kızlar bugün giremedim komşudaydık çaya :)))
defnenn öksürüğü iyce arttı demekki şurup etki etmeye başladı malum onlar dahada arttıyo ya bugün burnuda akmaya başladı

sızede gecmıs olsun canım umarım tum kuzular artık hıc hastalanmaz
:Saruboceq:

kızlar bebeklerın resımını eklıcem ama hangı sıteydı bulamıyorum resım ekledıgımızzz :bbo:

kaanın yanındakı elifin kızı idil karşıdakı pembelıde prenses de dılegın kızı neva

kaan ve idil

idil ile neva

Son düzenleme:
Canmmm özleemmm fotolar harika! miniklerimiz ayrı harika zaten :))
sizleri tanıdığıma çook mutlu oldum vallahi hele kaan ı ısırasım geldide neyse kıyamadım öyle bir albenisi varki gel beni ye diyor benim suçum yok valla :)))
çok iyi bir anne ve çok güzel bir bebek.. muhteşem bir aile ve kişiliksiniz..
öpüyorum sizii a.s.

canım benım senın kaan ıcın soyledıklerını senın ıcın soyleyebılırım valla ınsanın yankalrını sıkarak sevesı gelıyo :))) hele hele mavıs kızını anlatmakla bıtıremem allahım nazarlardan korusun mınnoşumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…