dr umuzu aradım büyük ihtmal nezle başlangıcıdır çapak olmadıkça damla damlatmıycakmışız çayla sil dedi önemli diildir inşallah ya
kim onlar Özlem tanıdıklardan mı?
valla bilmiyorum aylin abla ev sıcak, bende sürekli emzirdim, ama benimki gecen hafta çok hastalanmışdı hep ateşi vardı bez ıslatıp koymuşdum kafasına eklem yerlerine ondan sonrada böyle oldu çok öksürüyor bal veriyorum ama işe yararmı bilmiyorum
günaydııın nabersiniz kızlar nazın kirpiği dönmüş heralde gözünü kaşıyıp kaşıyıp bi saat ağladı kıpkırmızı oldu göözleri yıkadım da biraz kendie geldi canım sıkıldı sabah sabah
San geçmiş olsun canım.Eguş iyi değil mi ona geçmesinde.
Bizde iyiyiz canım, bende de egehanda da şimdilik sorun yok:))))Bu kış çok fazla hasta olmadan atlattık sayılır.Şu bir ayı da atlatsak, ondan sonra çok sorun olmaz sanırım.
Evet burada görünüşte bahar havası var ama dışarıda sular buz tutmuş gece:)))
Evet yaaaa, elektrik parası çok yüksek geliyor.Ama buralarda doğal gaz yok.
Geçen sene şömineyi yakıyorduk, ama ona da odun yetişmiyor:)))Soba yaksan kömür yakamadığımız için çok fazla değişmeyecek.Hem pisliğini çekemem, hemde egehanı tutmak zor oluyor.Şöminenin yanına gitmeye çalışıyor yanınca.Şömine keyif için var :)))))
Geçmiş olsun canım, düzeltebildin mi kirpiğini.Çok kaşındırır ve acıtır o gözlerini.Neyseki nazınki geçici.
Özlemin oğlu kaanda vardı kirpik dönmesi, şimdi nasıl oldu yaa, bak unutmuştum bir ara kesmşlerdi kirpiğini, acaba düzeldi miii_?Özleeeeem geldiğinde bir haber versene, kaan nasıl oldu.
oyy oyyy oyyyy gecmıs olsunnnnnnnnnTÜnaydın hanımlar nasılsınız? GerÇİ kİmse yok ama
bÜgÜn belİm gene tuttu dÜn temİzlİk yaptık kayınvalİdemle
belİm aĞrıyo dİe beraber yaptık..
Bugun hastaneye gİttİm tekrar dr bu sefer (mr) verdİ kayınvalİdem de randevu almaya gİttİ bana mr İÇİn randevu gereklİymİŞ te ona gİttİ...
Of.....
slmlar kızlar bugün giremedim komşudaydık çaya :)))
defnenn öksürüğü iyce arttı demekki şurup etki etmeye başladı malum onlar dahada arttıyo ya bugün burnuda akmaya başladı
maşallah ya Allah nazardan korusun hepsinii tek kalmış kızların içinde senin paşada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?