2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhhh hanımlar gene yok gene yok!!
ayşegülcüm geçmiş olsun,ateşi yok sadece burnu akıosa sudafed ver,ben dr.a gittim bugün..
nil de nezle oluo,bi ağızdan hapşıı bi burundankaydirigubbakcemile3
kaancık almış yanına kızları ohh,maşallah hepinize:)özlem arkadaşlar hangi topicten??:))

özlemcim çok tatlılar maşallah Allah nazarlardan saklasın

Elif sende durmadan nickini değiştiriyorsun yetişemiyorum valla hızına, ıdilin annesi Elif yazmasan tanıyamıcaz şimdide larosw olmuşun be güzelim bu son nickdir inşallah :))

Duygu ben burdayım şimdi geldim ama gidicem :) geçmiş olsun Nil'e

Ayşegül Nazımıza da geçmiş olsun çay iyi gelir merak etme

kızlar giremedim nicedir:) şimdide geçmişe bakayım diyorum ama yatılı misafirim var o yüzden
girememiştim oyüzden de çok kalamıycam geçmiş olsun naz a ayşegül..nazo defneye de geçmiş olsun..kerem de o kadar iştahsızki kızlar 4-5 gündür çok az yiyor azı dişlerimiz iyice kabarmışş durumda patlasalarda kurtulsak yaaa..off ne kadar sürer acaba? sizlerdede böyle olan oldumu kızlar ne kadar sürdü?

valla bizim azılar çıktı ardı kesilmedi,hergün bi tane patlattı 11-12 tane oldu.yemek dersen nil yemio dişten mi bilöiorum
sadece diş iştah kesiomuş..
geçmiş olsun..

valla bizim azılar çıktı ardı kesilmedi,hergün bi tane patlattı 11-12 tane oldu.yemek dersen nil yemio dişten mi bilöiorum
sadece diş iştah kesiomuş..
geçmiş olsun..

duygucum yemeyince ben kafalaları yiyorum ama değişen olmuyo tabii:)
sadece diş iştah yaparmış ne demek anlamadım canım..nil neden yemiyor başlarda güzel yerdi yemiyo derken hiç mi bişi yemiyoo..kerem makarna ekmek köfte bunun dışında bişi yemiyo diğerlerine kapattı kendini bunlarıda herzaman tam da yemiyoo :çok üzgünüm:

gecmiş olsun kızlar iştah deyınce beynım dönuyor aynı dert bızdede var
aglıyorum bazen artık bı ara cok ıyıydıı yıne cozuttu ((

EMEL
SEMRA
AYLİN
MERAL
Kızlar hoşbulduk sizleri çok özlemişim fırsat buldukça bundan sonra burdayım kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Duygu Maşallah bizimki daha 6 tane çıkardı onlarda önde alkisalkisalkis

Özlem Emir de çok iştahsız hep oyunla yemek yiyor gamyoncuiremsu

slmlar kızlar geçmiş olsun dilekelriniz için teşekkrüler
sanırım bütün kuzuların nezle ve azılar baş göstermiş durumda yavrum nası öksürüyo içim gidiyo yaaa
acaba doktora götürsemmi ama sanırım aynı ilaçları verir
bizimde azılarmı coştu nedir göstermiyoda sizde de varmı günde kaç posta kaka yapıyo sayısını unuttum kakadan pişiği geçmiyo bi türlü elini hep ağzında gerilerde

iştah derseniz iyiydi ama bikaç günür onda da azalma var ne kahvaltı ne çorba neyseki aptamil ve süt içiyo muhallebide yiyo baktımki bişey yemiyo aç onları dayıyorum napim artık aç kalmasından iyidir

canı iştah yaparmış diil iştah kesermiş yazmışım,yani yemezlermiş..

canım siz gene yiomuşsunuz ya o aptamil baya baya ii yemek yani:)
neys ii akşamlarsempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

meraba bizim dr dişi ve iştah için SİPRAKTİN verdi akşam yarım çay kaşıgı tavsiye ederim dr na sor istersencokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

günaydın hanımlar mr için randevumuz hazır pazar günü
sabah gidicez mr için... inş. bişiy çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…