merhaba canım
nasılsın?
tanıo muyuss yane elifin annesini??
işallah canım:)günaydın hanımlar mr için randevumuz hazır pazar günü
sabah gidicez mr için... inş. bişiy çıkmaz..
:)çok sevindim demek soğuktan oluomuş!pırtlar geçti bugün rahatladım kalın çorap giydim hiç çıkarmadım ayağımdan, bu arada kızmadım canım niye kızıyım ki
sen tanıyormusun bilmiyorumda hamişlikten itibaren ocak analarındanım :)
nickim elif_06 ydı değiştirdim.
ekinsu ' cum bu nickle kalcam diğerleri hoşuma gitmiyordu ne yapayım laelaelaelaelae
Duygu Maşallah bizimki daha 6 tane çıkardı onlarda önde alkisalkisalkis
Özlem Emir de çok iştahsız hep oyunla yemek yiyor gamyoncuiremsu
günaydın hanımlar mr için randevumuz hazır pazar günü
günaydın kızlar
kızlar çıldırmamak elde değil ya , sabırlı olayım diyorum ya sabır çekiyorum ama nereye kadar gece uykusuz kalk sabahın 7 sinde dolan dur evin her yerinde 1 sn oturmak yok heryeri karıştır bütün odaları gez çekmeceyemi sıkışıcak eli yok dolabın kapağına mı sıkışıcak yok çiçeğimi devirecek üzerine derken peşinde sürekli birde uyumaz bağırır ağlar durmadan sürekli kucakta evde tur atıp onu unu ellemek almak ister bunlar bir yana evi ...ok götürür her şeyin yeri karışmış birbirine mutfakta bulaşık dağ olmuş makinede çamaşır dolmuş ütü var bir sürü yemek yok akşama salon darmadağın ooooooof oooof kim yetişecek herşeye hemde bu uykusuzlukla
Canım Egenin yatış saati8,30 la 9,30 arası herhangi bir saat.Kesin şu saatte yatsın demiyorum bu saatleri değiştirmediği sürece.Gece 12-1 gibi bazen 11 gibi mızırdanma saatleri.Gece sütünü istiyor 12-1 gibi.Sabah kalkışımızda 6,30 dan itibaren her dakika olabiliyor.O gün ne zmana kalkmak isterse.En geç 8 de uyanmış oluyor.Toplamda uykumuz 9,5-10 saati buluyor.Gündüzde 1,5 saatle 2,5 saat arasında uyuyor.2 uyumasının toplamı ama bu.günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nassınız işallah,bebekler nasıgamyoncuiremsu
ben gene 7 de başlıorum mesaiye ,sizin gece uykuları toplamda kaç saat:uhm:
işallah canım:)
..
Hayırlısı olsun canım, inşallah bişey çıkmaz.günaydın hanımlar mr için randevumuz hazır pazar günü
Canım sakin ol.Sen sakinleşmezsen daha zor olur durum.Aylinin dediği gibi işe gitmek rahatlatıyor insanı.Ne evin dağınıklığı ne ütü, ne yemek hiç önemli olmuyor:)))))kızlar çıldırmamak elde değil ya , sabırlı olayım diyorum ya sabır çekiyorum ama nereye kadar gece uykusuz kalk sabahın 7 sinde dolan dur evin her yerinde 1 sn oturmak yok heryeri karıştır bütün odaları gez çekmeceyemi sıkışıcak eli yok dolabın kapağına mı sıkışıcak yok çiçeğimi devirecek üzerine derken peşinde sürekli birde uyumaz bağırır ağlar durmadan sürekli kucakta evde tur atıp onu unu ellemek almak ister bunlar bir yana evi ...ok götürür her şeyin yeri karışmış birbirine mutfakta bulaşık dağ olmuş makinede çamaşır dolmuş ütü var bir sürü yemek yok akşama salon darmadağın ooooooof oooof kim yetişecek herşeye hemde bu uykusuzlukla
Hayatım sen kendini ve belini de gece emzirirken üşütüyorsun, o da bel ağrısı yapar.Belini koru.O bel tutulması bende olmuştu bir ara, emzirirken belim açılıyordu, ne zaman belimi sarmaya başladım, evde sürekli belime kazak ceket bağlamaya başladım geçti.Sende bir süre beline bir atkı filan bağlayıp öyle yat.Gündüzleri de beline bir ceket sar.Vücut terlese de bel üşüyebiliyor.bende şüpheleniyorum zaten belki fıtık yoktur ama kesin başlangıcı vardır süpürge yaptıktan sonra mümkün değil doğrulamıyorum yerimden sabah yatakta diğer tarafa dönemiyorum yüzsütü yatmak mümkün değil hemen belim tutuluyor gidicem bende ama şu an eşim hasta iyileşsin o sonra bende sıra
Zamane çocukları bunlar aylincim.Maşalllah eguşa.Ne tatlı diyordur.Bizimki de işine geldiğinde annniiii diyor.Çok tatlı oluyorlar.eguş ayliiii diyor zemuszemus
anne demeden ayliii dedi sıpa
bunun ablasıda böyleydi önce adımı söylemişti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?