2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nassınız işallah,bebekler nasıgamyoncuiremsu
ben gene 7 de başlıorum mesaiye ,sizin gece uykuları toplamda kaç saat:uhm:
günaydın hanımlar mr için randevumuz hazır pazar günü
sabah gidicez mr için... inş. bişiy çıkmaz..
işallah canım:)
pırtlar geçti bugün rahatladım kalın çorap giydim hiç çıkarmadım ayağımdan, bu arada kızmadım canım niye kızıyım ki
:)çok sevindim demek soğuktan oluomuş!
sen tanıyormusun bilmiyorumda hamişlikten itibaren ocak analarındanım :)
nickim elif_06 ydı değiştirdim.
ekinsu ' cum bu nickle kalcam diğerleri hoşuma gitmiyordu ne yapayım laelaelaelaelae

tabi tanıorum canım ama larosw die diil..

herkeseee kocamannnnnnnnnnn merhabaaaaa bız 5 de uyandıgımız ıcın gunaydınımız bitti keske ıyı aksamlar olsa bıran evvel :içelim:

Duygu Maşallah bizimki daha 6 tane çıkardı onlarda önde alkisalkisalkis

Özlem Emir de çok iştahsız hep oyunla yemek yiyor gamyoncuiremsu

hosgeldın canımmm uzun zamandır yoktun ınsallah sende kuzularında ıyıdır
ben artık alıstım bazen dayanamıyorum bu duruma ama yapacakda bısey yok ınatcı keçıler işte yemicem dedılermı bıttı baska sansımız kalmıyor

canım guzel haberlerle dönersin ınsallah umarım hıc bıseyın yoktur sadece yorgunluktandır

günaydın kızlar

sana da gunaydınnnnnnn onatıda senı de cok opuyorumm

kızlar çıldırmamak elde değil ya , sabırlı olayım diyorum ya sabır çekiyorum ama nereye kadar gece uykusuz kalk sabahın 7 sinde dolan dur evin her yerinde 1 sn oturmak yok heryeri karıştır bütün odaları gez çekmeceyemi sıkışıcak eli yok dolabın kapağına mı sıkışıcak yok çiçeğimi devirecek üzerine derken peşinde sürekli birde uyumaz bağırır ağlar durmadan sürekli kucakta evde tur atıp onu unu ellemek almak ister bunlar bir yana evi ...ok götürür her şeyin yeri karışmış birbirine mutfakta bulaşık dağ olmuş makinede çamaşır dolmuş ütü var bir sürü yemek yok akşama salon darmadağın ooooooof oooof kim yetişecek herşeye hemde bu uykusuzlukla

TeŞekkÜr ederım Özlemcım saol ınŞallah bende Öye umut edıyorum...
AHHH AHHH SANKı BENı ANLATIYOSUN EKıNCıM....
BEN BıRDE RAHATSIZIM BUGUN KAYINVALıDEMDE YOK
TEMıZLıK YAPMICAM Bı BULAŞIK YIKARIM Bı ORTALIĞI TOPLARIM ZORLA TAMAM
YAPMICAM HıÇ BıŞıY
BıZDE GECE HıÇ UYUMAYIP 7 DE KALKANLARDANIZ.....

Son düzenleme:
bende şüpheleniyorum zaten belki fıtık yoktur ama kesin başlangıcı vardır süpürge yaptıktan sonra mümkün değil doğrulamıyorum yerimden sabah yatakta diğer tarafa dönemiyorum yüzsütü yatmak mümkün değil hemen belim tutuluyor gidicem bende ama şu an eşim hasta iyileşsin o sonra bende sıra

emeeeeelllllllll sakiinnnn olllllllll kaydirigubbakcemile

günaydın hanımlar,
nasılsınız görüşmeyeli
hasta yavrulara geçmiş olsun..

komşum naber seni rüyamda gördüm dün onat uyumuyosa telefon edicem sana

deniz inşallah kötü bişey çıkmaz mr da..

özlem yavrular çok tatlı çıkmış maşallah..

komşum beraber gidelim bende aynı dertten muzdaribim :)

Emelcım saol ınŞ... Sende sakın ol bende aynıyım fakım yok...
Aylıncım teŞekkÜr ederım cnım ınŞallah Çıkmaz bıŞıy...

işte bu yüzden bazen seviniyorum çalıştığım için
o ortamdan uzaklaşmak ev dağınıksa bile görmediğim için
kafam dinleniyor biraz olsun..

Ewet aylıncım en gÜzelını sen yapıyon walla
gıdımde Şahap uyumuŞken azcık kahvaltı hazırlıyım

eguş ayliiii diyor zemuszemus
anne demeden ayliii dedi sıpa
bunun ablasıda böyleydi önce adımı söylemişti :))

maşallah ona
aylii ha çok hoş.
beli ağrıyanlar geçmiş olsun sabah yataktan kalkmakta zorlanıyorsanız hareketle azalıyorsa özellikle yatarken ağrı oluyorsa fıtık olmayabilir. romatizmal ağrılar böyle oluyor.

Canım yok yataktan kalkabılıyorum.
Özellıkle yatarken dııl herzaman aĞrıyo
Özellıklede bel aĞrısı ıÇın cabrAl dıe bı ılaÇ var aĞrı kesıcı
bunu ıÇınce hafıflıo ama ıÇmezsem yada ılacın etkısı geÇmıŞse felaket aĞrıyo
bırde saĞ tarafa doĞru vuruyo aĞrı saatler ılerleyıncede bacaĞıma ınıyo ozaman
topallamaya baŞlıyorum...

Günaydınlarr, geçmişi biraz okudum çoğu bebiş uyumamaış.Sıpalar niye uyumazlar, okul zamanı geldiğinde siz kaldırmak istersiniz onlar kalkmaz o zamanda:)))))

günaydınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nassınız işallah,bebekler nasıgamyoncuiremsu
ben gene 7 de başlıorum mesaiye ,sizin gece uykuları toplamda kaç saat:uhm:
işallah canım:)

..
Canım Egenin yatış saati8,30 la 9,30 arası herhangi bir saat.Kesin şu saatte yatsın demiyorum bu saatleri değiştirmediği sürece.Gece 12-1 gibi bazen 11 gibi mızırdanma saatleri.Gece sütünü istiyor 12-1 gibi.Sabah kalkışımızda 6,30 dan itibaren her dakika olabiliyor.O gün ne zmana kalkmak isterse.En geç 8 de uyanmış oluyor.Toplamda uykumuz 9,5-10 saati buluyor.Gündüzde 1,5 saatle 2,5 saat arasında uyuyor.2 uyumasının toplamı ama bu.

Hayırlısı olsun canım, inşallah bişey çıkmaz.

Canım sakin ol.Sen sakinleşmezsen daha zor olur durum.Aylinin dediği gibi işe gitmek rahatlatıyor insanı.Ne evin dağınıklığı ne ütü, ne yemek hiç önemli olmuyor:)))))
Annem sağolsun yemeği yapıyor, ortalığı o düzeltiyor bizim sıpa dağıtıyor.Neyse ki sadece gidebildiği yerler salon ve mutfak.Başka yere gidemiyor, diğerleri üst katta olduğu için.
Annem ütüyü yapıyordu daha önceden, baktı ben hiç oralı değilim, kadında bıraktı.Şimdi ütülenecekler, salonda egehanın park yatağı içinde bekliyor.Bana lazım olan bişey varsa alıyorum onu, bir ütü sürüp giyiyorum:))))Gerisi duruyor valla.Bir hafta sonu canım isterse yapacağım ütüyü.Neyseki kışta, gömlek filan fazla giyilmiyor.

Hayatım sen kendini ve belini de gece emzirirken üşütüyorsun, o da bel ağrısı yapar.Belini koru.O bel tutulması bende olmuştu bir ara, emzirirken belim açılıyordu, ne zaman belimi sarmaya başladım, evde sürekli belime kazak ceket bağlamaya başladım geçti.Sende bir süre beline bir atkı filan bağlayıp öyle yat.Gündüzleri de beline bir ceket sar.Vücut terlese de bel üşüyebiliyor.

eguş ayliiii diyor zemuszemus
anne demeden ayliii dedi sıpa
bunun ablasıda böyleydi önce adımı söylemişti :))
Zamane çocukları bunlar aylincim.Maşalllah eguşa.Ne tatlı diyordur.Bizimki de işine geldiğinde annniiii diyor.Çok tatlı oluyorlar.

Dün sabah hazırlandım tam çıkacağım.Egehan gitmiş benim ayakkabımı almış dolaptan, koydu yere.yanına da oturdu bana bakıyor.Hadi giy de gidelim diye:)))))Çok bilmişler çoook:roflol:

tünaydıın
naz da enne diyo arabic versiyon:)
ahh emel ahh bizimki de habire uyuyo ama yemeyi kesti çin işkencesi ya yapmadıım şey kalmıyo sehpa yenmemiş kaselerle doluyo yok yemiyo mama içiyo allahtan.nazar değdirdm çocuğa ne güzel yiyodu
bloomsla elifin annesi merba nasılsınız özletiosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…