Canım yok yataktan kalkabİlİyorum.
Özellİkle yatarken dİİl herzaman aĞrıyo
Özellİklede bel aĞrısı İÇİn cabrAl dİe bİ İlaÇ var aĞrı kesİcİ
bunu İÇİnce hafİflİo ama İÇmezsem yada İlacın etkİsİ geÇmİŞse felaket aĞrıyo
bİrde saĞ tarafa doĞru vuruyo aĞrı saatler İlerleyİncede bacaĞıma İnİyo ozaman
topallamaya baŞlıyorum...
kızlar çıldırmamak elde değil ya , sabırlı olayım diyorum ya sabır çekiyorum ama nereye kadar gece uykusuz kalk sabahın 7 sinde dolan dur evin her yerinde 1 sn oturmak yok heryeri karıştır bütün odaları gez çekmeceyemi sıkışıcak eli yok dolabın kapağına mı sıkışıcak yok çiçeğimi devirecek üzerine derken peşinde sürekli birde uyumaz bağırır ağlar durmadan sürekli kucakta evde tur atıp onu unu ellemek almak ister bunlar bir yana evi ...ok götürür her şeyin yeri karışmış birbirine mutfakta bulaşık dağ olmuş makinede çamaşır dolmuş ütü var bir sürü yemek yok akşama salon darmadağın ooooooof oooof kim yetişecek herşeye hemde bu uykusuzlukla
geçmiş olsunolumunekankayizsmile
anamm yerim onu bendelikafaduldeneguş ayliiii diyor zemuszemus
anne demeden ayliii dedi sıpa
bunun ablasıda böyleydi önce adımı söylemişti :))
eşşek kafalılar ya,nil de terliklerimizi getirio,ama aykkabı dersek sadece kendi ayakkabilarınıkaydirigubbakcemileCanım Egenin yatış saati8,30 la 9,30 arası herhangi bir saat.Kesin şu saatte yatsın demiyorum bu saatleri değiştirmediği sürece.Gece 12-1 gibi bazen 11 gibi mızırdanma saatleri.Gece sütünü istiyor 12-1 gibi.Sabah kalkışımızda 6,30 dan itibaren her dakika olabiliyor.O gün ne zmana kalkmak isterse.En geç 8 de uyanmış oluyor.Toplamda uykumuz 9,5-10 saati buluyor.Gündüzde 1,5 saatle 2,5 saat arasında uyuyor.2 uyumasının toplamı ama bu.
saol canım nil de hemen hemen aynı ..
Annem ütüyü yapıyordu daha önceden, baktı ben hiç oralı değilim, kadında bıraktı.Şimdi ütülenecekler, salonda egehanın park yatağı içinde bekliyor.Bana lazım olan bişey varsa alıyorum onu, bir ütü sürüp giyiyorum:))))Gerisi duruyor valla.Bir hafta sonu canım isterse yapacağım ütüyü.Neyseki kışta, gömlek filan fazla giyilmiyor.
hhehe bilmedin ananın kıymetini koydu ütüleri alsanaalsanasmile:roflol:
Zamane çocukları bunlar aylincim.Maşalllah eguşa.Ne tatlı diyordur.Bizimki de işine geldiğinde annniiii diyor.Çok tatlı oluyorlar.
canım yaa.s
Dün sabah hazırlandım tam çıkacağım.Egehan gitmiş benim ayakkabımı almış dolaptan, koydu yere.yanına da oturdu bana bakıyor.Hadi giy de gidelim diye:)))))Çok bilmişler çoook:roflol:
tünaydıın
naz da enne diyo arabic versiyon:)
ahh emel ahh bizimki de habire uyuyo ama yemeyi kesti çin işkencesi ya yapmadıım şey kalmıyo sehpa yenmemiş kaselerle doluyo yok yemiyo mama içiyo allahtan.nazar değdirdm çocuğa ne güzel yiyodu
bloomsla elifin annesi merba nasılsınız özletiosunuz
oh ohhhhhihoyyythihoyyytSlm... Keyifler nasıl.. Bugün kız kardeşim geliyor yarında kayın validemler gidiyor:)
oluyor böyle şeyler sen canını sıkma fazlasıyla aynı şeyler bizlerdede oluyor kızım gece 3 den aşagı yatmıyor her çocugun ki farklı oluyor halada uyuyor gerçi 3kere uyandı ama hemen uyudu
herkese slm hanımlarrr
ekiiiiin sakin ol canım yaaa ben bir süre önceki halim seni kadar iyi anlıyorumki öncelikle camı aç derin bi nefes allll içine çek sonrada geç mutfağa koy önüne kap kacağı oyalansın sende bulaşıkları topla hiçbirini elde uğraşma makineye tık sonrada apartmanda komşu falan varsa at kendini oraya bi çay kahve iç dertleş azcık rahatla ben anneme geldim de azcık kendime geldim çıldırma noktasındaydım yada bi arkadaşını çağar nerde oturuyodun sen
kızlar çıldırmamak elde değil ya , sabırlı olayım diyorum ya sabır çekiyorum ama nereye kadar gece uykusuz kalk sabahın 7 sinde dolan dur evin her yerinde 1 sn oturmak yok heryeri karıştır bütün odaları gez çekmeceyemi sıkışıcak eli yok dolabın kapağına mı sıkışıcak yok çiçeğimi devirecek üzerine derken peşinde sürekli birde uyumaz bağırır ağlar durmadan sürekli kucakta evde tur atıp onu unu ellemek almak ister bunlar bir yana evi ...ok götürür her şeyin yeri karışmış birbirine mutfakta bulaşık dağ olmuş makinede çamaşır dolmuş ütü var bir sürü yemek yok akşama salon darmadağın ooooooof oooof kim yetişecek herşeye hemde bu uykusuzlukla
bizdende iyilik kıslar aynen havalar soğuk çağanda bunaldı iyice babası işe giderken pervane başında onu da götürsün diye akşam otururkende gidip gidip ayakkkabılarımızı getiriyor hadi gidelim diye yavrum yollar açıldı bugün yeğenimi çağırcam bakalım hasta falan değilse gelsinde oynatsın biraz çağanı buarada hemen bir köfteli sebze çorbası tarifi yazayımda denemediyseniz yaparsınız 2 patates 1 soğan 1 havuç doğranıp haşlayın sonra blendırdan mercimek çorbası yaptığınız gibi geçirin pürüz kalmasın 100 gram civarı kıymayı bir kaşık un ve tuzla yoğurun m,sketten bile küçük köfteler yuvarlayın elinizde bir tepsiye u n döküp köfteleri içinde bir iki sallayın unlansınlarki yapışmasınlar sonradan çorbamızı ekrar ocağa koyup kaynatırken köfteleri içine atıp köfteler pişinceye kadar kaynataın sonra bir tavada bir kaşık tereyağ içinde kırmızı biber ve naneyi kavurup çorbanın üstüne dökün aviyet olsun
ay birde bugün yuaptığım kabak çorbasının tarifni yazayım bizim gibi kabak sevmeyenlere değişiklik oluyor 1 soğan 2 diş sarımsak doğarnıp zeytinyağı konup tencede bir iki çevirin 1 kilo civarı kabağı dğrayıp bir iki daha çevirin üzerine 1 litre civarı sıcak su ekleyip kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin sonrasında blendırdan geçirin hiç pürüz kalmasın
ayrı bir yerde iki kaşık tereyağa bir kaşık unu kavurun zerine bir bardak süt ekleip biraz daha pişirin hazırladığınız bu karışımı ve naneyi kabak çorbasına dökerek tuzunu ilav edin biraz daha kaynatın afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?