ay ben hiç kıymalı tarhana yapmadım serpil nasıl yapıyosun canım bende yapim benimki tarhanayı pek seviyor bıkıcak diye ondan ödüm kopuyo valla
bende tarhanaya kıyma koyuyorum.Birde içine haşlanmış nohutta atıyorum.Tadı çok güzel oluyor.Kıymayı kavuruyorum öncelikle, daha sonra da suyunu ekleyip normal tarhana olarak pişiriyorum.Kaynarken içine nohutları da atıyorum.Ooooh mis gibi oluyor:))))
Eğer yumurtayı hazırladığım o karışıma koyarsam yemiyor egehan.o yüzden onu ayrı yediriyorum.Balıda içine koyarsam yine yemiyor, tadı çok tatlı olduğu için.Balı ve pekmezi yemeğinden sonra birer kaşıkveriyorum.Arada verirsem pekmezi ya da balı çıkartacağım diye hepsini birden çıkartıyor ya da daha sonra verdiklerimi almak istemiyor yine onları veriyorum diye.kahvaltı bizdede der merlacim bende ya süt içine yada ıhlamur içine bebe bsküvisi koyuyorum iki günde birde yumurta koyuyırum çağanın yumurtayada alerjisi var valla çok verince hemen cildinde çıkıyor kızrıklılar peyniri pek sevmiyor çağan arada ekmekle ne kadar tıkıştıabilirsiem ceviz hiç yemiyor aten pekmez değilde bal veriyorum ben oğunlukla süte karıştırıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?