2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bal katıyorum. kahvaltısına yumurta bal peynir herşeyden katıyorum...
bazende meyve püresine cicibebe bisküvisi bal vs. katıncada yiyo..
önceden karışım pek yemiyodu şimdi biraz daha yiyo gibi
tek tek de yiyo katıncada yiyo bugun öğlende 1 kase doly mercimek çorba
yapmıştım dün akşam ondan vardı onu yedirdim yanındada 1 kase yoğurt yedi
yemek yiyinceki hali varya o göbük beni çıldırtıyo:)))) gülmekten ölürsünüz
valla koca adam göbeği gibi oluyo...

SERPıL BENDE senin gibi yapıyorum ama blenderden geçirmiyorum,

evet ınci nohut zor olduğu için haşladım hepsini buzdolabı poşetine koyup attım dolaba..

afiyet olsun Meralcim :)

şahapa da afiyet olsun ,sevsinler onun göbişini :)

ben bazan fazla ısladığımda fasulye ve nohutu atıyorum buzluğu. aklıma yemek gelmezse son anda kurtarıcı oluyor.

bizim oğlan yemiyo ağzına kıyma gelince. gıcık ya kendisi.
ya herkes burda ama ders çalışcam diye bi doğru yazamıyorum. anlatacaklarım da var ama. canım çok sıkkın çok..

herkesin minikleri uyuyo galiba bi benimki mi ayakta ya
9,30 da yattıı 11,00 de kalkmıştı enson 4 saat oldu hala uyumadı ya
hortlak mıdır nedir? bilmem ki... hala daha niyeti yok gibi bakalım kaçta uykusu gelecek....

ay haşlanmış nohutları buzluğamı atıyon aylin hele bende haşalimde ara ara çıkartır koyarım herseferinde nohut haşamak zor valla
ben haşlayıp buzluğa atıyorum canım.Nerdeyse tüm yemeklere katıyoruz nohutu.

Ooooh afiyet olsun paşaya:))))

Meral iyi fikir nohut sağol :)
bende haşlanmış koymuştum dolaba tarhana yaparken atayom içine ozaman

zaten fasulye nohut katmak lazım yemeklerine,faydası çok..
Ben her yemeğe atmaya çalışıyorum.iyi oluyor.

afiyet olsun meralim bende kaçar çağan uyandı

Teşkkürler kızlar, yemeğimi yedim kahvemi sigaramı aldım geldim:))))

bizim oğlan yemiyo ağzına kıyma gelince. gıcık ya kendisi.
ya herkes burda ama ders çalışcam diye bi doğru yazamıyorum. anlatacaklarım da var ama. canım çok sıkkın çok..
Bazen bizimkinin de gıcıklığı tutuyor.Ama ben hiç birşeyi püre haline getirmiyorum.Öyle veriyorum.
Anlat serpilcim, açılırsın.Burası her zmana kurtarıcı oluyor:))))

yaa bunu mu takıon diyceksiniz ama ben bakıcı bulamıyorum. iyisini bırak kötüsüde yok. hani zaten olmasında. anneme söylüyorum beki gelelim falan der diye daha söyler söylemez iyi bişey diyonmu diyip tlf.nu kapatıyo. bazan acaba öz annemmi diyorum. yaa ben çağan için dünyayı yaakrım ama hiç bi zor anımda yanımda olmadı

napıcam bakıcı işini ben ya. kafayı yiycem. iki ayım kaldı. şimdiden başlaması lazım alışması için ama yok işte. eşim emekli olmasaydı 6 ay daha alacaktım ama onuda temmuzda emekli ediyorlar. bi emekli maaşıylada geçinilmezki. offf böyle işte. çağanamı üzüleyim annememi kızayım bilemedim. kayaynoş gelemez haklı sebepleri var. doğumda bile geldi annemden çok işe yaradı valla kadın allah razı olsun. ona hiç diyemem. kafayı yiycem. allahım bi çözüm yolu sun diye dua ediyorum sadece..

bu arada oğlumun 5. dişi bugun patladı yarın felanda 6. geliyo
tembel benim oğlum ya çok tembel çktı....

Şimdi annem telefon etti, bizim komşu gelmiş sabahleyin, oğlu tunç egeyle oynarken düşmüş, sehpaya vurmuş başını.Kaşı açılmış çocuğun, 3 dikiş atmışlar.Hay allah üzüldüm yaa, zavallı bebğim benim.Nasıl acımıştır.

takılmıycak şey deil tatlım takmakta haklısın etrafında konu komşu arkadaş yokmu yada çocuğuna bakıcı bakan biri varsa kadının bi arkdaşı bi tanıdığı vardır belki tabii ne kadar erken bulsan iyi ilkin hftada iki gün gelir sen işe başlamay 15 gün kala hergün gelir sende arada çıkarsın alışırsınız bölece

canım yaaa, kafaya takılmayacak bir şey değil ki.Haklısın kafayı takmakta.Bir an önce birini bulman şart.Bir ara annem gideceğim demişti de ne yapacağımı şaşırmıştım.Şöyle 2 yaşına gelse, hiç önemli değil, kreşe filan verirsin ama şimdi illaki bakacak birini bulman lazım.Eşin temmuzda emekli oluyorsa, sende temmuzdan sonra başlasan, eşin ilgilense evde çocukla.Olabilir mi bilmiyorum ama bir fikir sadece.

bu arada oğlumun 5. dişi bugun patladı yarın felanda 6. geliyo
tembel benim oğlum ya çok tembel çktı....
Hayatım incinin oğlu çağanın sanırım daha hiç dişi yok:))))Senin ki tembel değil, normal çıkartmış işte.Bizimde 8 oldu ama 6 dan sonra 8 leyebilmek için 5-6 ay ara geçti:)))))

slm kızlar nasılsınız

bende işteyim

kızım hasta annemle evde her yediğini kusuyor köh köh öksürüyor ne yapıcağımızı şaşırdık.

aptamil juniorla yaşıyor 4 gündür gece gündüz onu içiyor yavrum birşey yiyemiyor....

şu yaz gelse artık fenalık geldi bu hastalıktan bana....

meral geçmiş olsun bu veletler böyle artık ezginin de hergün bir yeri şişiyor morarıyor.... hele bacağı bir morarmışki kocaman hangi ara nereye vurdu bilmiyoruz.

ezginin 11 dişi var azılarını da çıkardı ama çocukta bizde mahvolduk çok zor çıkardı

aylin nasıl oldun iyileştinmi

geçmiş olsun marsgcım aynı bizimkinde kusma yok ama fena öksürüyo ne verceğimi şaşırdım bizde az yiyoz aynen junıour ile yaşıtoruz

serpilcim haklısın üzülmekte kızmakta ama anneni uzaktan bile tanımam ama
belki kendine göre bi açıklaması bahanesi vardır anne benim gözümde çok kutsal
onun için annene kızmana çok üzülüyorum....
ya bak aklıma ne geldi...
yerel gazeteniz yokmu bi ilan ver yerel bi gazeteye
belki daha iyi bulursun çokta pahalı olmuyo bildiim kadarıyla...
komşularına tanıdıklarına haber bırak belki bi tanıdıkları vardır:)))
sıkma canını allahtan hayırlısını iste herzaman
böylesi belki daha hayırlıdır senin için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…