ben haşlayıp buzluğa atıyorum canım.Nerdeyse tüm yemeklere katıyoruz nohutu.ay haşlanmış nohutları buzluğamı atıyon aylin hele bende haşalimde ara ara çıkartır koyarım herseferinde nohut haşamak zor valla
Ooooh afiyet olsun paşaya:))))GENE yavruların menüsümü var gündemde :)
Meral benim sıpada hala ayrı ayrı yemiyor,mama yapıyoruz kahvaltısını,
şimdi babası msn de yazıyor ,2 saat uyumul yemeğinide çok güzel yedi diye :)
tavuk vardı patatesli bezelyeli..
Ben her yemeğe atmaya çalışıyorum.iyi oluyor.Meral iyi fikir nohut sağol :)
bende haşlanmış koymuştum dolaba tarhana yaparken atayom içine ozaman
zaten fasulye nohut katmak lazım yemeklerine,faydası çok..
afiyet olsun meralim bende kaçar çağan uyandı
Teşkkürler kızlar, yemeğimi yedim kahvemi sigaramı aldım geldim:))))SERPİL BENDE senin gibi yapıyorum ama blenderden geçirmiyorum,
evet İnci nohut zor olduğu için haşladım hepsini buzdolabı poşetine koyup attım dolaba..
afiyet olsun Meralcim :)
şahapa da afiyet olsun ,sevsinler onun göbişini :)
Bazen bizimkinin de gıcıklığı tutuyor.Ama ben hiç birşeyi püre haline getirmiyorum.Öyle veriyorum.bizim oğlan yemiyo ağzına kıyma gelince. gıcık ya kendisi.
ya herkes burda ama ders çalışcam diye bi doğru yazamıyorum. anlatacaklarım da var ama. canım çok sıkkın çok..
canım yaaa, kafaya takılmayacak bir şey değil ki.Haklısın kafayı takmakta.Bir an önce birini bulman şart.Bir ara annem gideceğim demişti de ne yapacağımı şaşırmıştım.Şöyle 2 yaşına gelse, hiç önemli değil, kreşe filan verirsin ama şimdi illaki bakacak birini bulman lazım.Eşin temmuzda emekli oluyorsa, sende temmuzdan sonra başlasan, eşin ilgilense evde çocukla.Olabilir mi bilmiyorum ama bir fikir sadece.yaa bunu mu takıon diyceksiniz ama ben bakıcı bulamıyorum. iyisini bırak kötüsüde yok. hani zaten olmasında. anneme söylüyorum beki gelelim falan der diye daha söyler söylemez iyi bişey diyonmu diyip tlf.nu kapatıyo. bazan acaba öz annemmi diyorum. yaa ben çağan için dünyayı yaakrım ama hiç bi zor anımda yanımda olmadı
napıcam bakıcı işini ben ya. kafayı yiycem. iki ayım kaldı. şimdiden başlaması lazım alışması için ama yok işte. eşim emekli olmasaydı 6 ay daha alacaktım ama onuda temmuzda emekli ediyorlar. bi emekli maaşıylada geçinilmezki. offf böyle işte. çağanamı üzüleyim annememi kızayım bilemedim. kayaynoş gelemez haklı sebepleri var. doğumda bile geldi annemden çok işe yaradı valla kadın allah razı olsun. ona hiç diyemem. kafayı yiycem. allahım bi çözüm yolu sun diye dua ediyorum sadece..
Hayatım incinin oğlu çağanın sanırım daha hiç dişi yok:))))Senin ki tembel değil, normal çıkartmış işte.Bizimde 8 oldu ama 6 dan sonra 8 leyebilmek için 5-6 ay ara geçti:)))))bu arada oğlumun 5. dişi bugun patladı yarın felanda 6. geliyo
tembel benim oğlum ya çok tembel çktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?