2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar..
birşey soracağım,aranızda bebişini emziripte ek gıda veren varmı?
benimki uyku dışında emmiyor oyun yapıyor ama dün ayran içirdim bıraksam koca bardağı içecekti nerdeyse elma püresinide denedim bayıldı! ama sütüme gelince ıh....
ek gıdaya geçsemmi diyorum?

aklımdan geçirince bare yazayım dedimalkisalkisalkis
batuhanın nası uyku düzeni?artık 2 kere falan kalkmamız gerekiomuş ya:uhm:

batuhanın tek düzeni 6 da kalkması -tatlicadiarzu- onun dışında geceleri bazen 1 kere kalkıyor bazen saat bası, 2 saatte bir veya 3-4 te uyanıyo onlar bellı olmuyor. suan tek sabıtımız 6 :)

ben burdayım hera ,akşam gezmeye çıkıcam bende bi özdilek yapıp döncem....

iyidir ayça sen nasılsın....
kızlar şuradan bi kalkabilsem tmizlik yapıcam ama zamkladılar sanki koltuğuma,kalkamıyom bi türlü...

ben burdayım hera ,akşam gezmeye çıkıcam bende bi özdilek yapıp döncem....

gez cnm gez insan evde kaldıkça bunalıyo. bizde çıkcaz akşama foruma gidicez biraz alışveriş yapayım rahatlayayım. alışveriş hastalığı var bende ne olursa olsun illa ki alcam para harcayıp rahatlıyorum delikafadulden

gayet iyiyim canım son bikaç gündür yaşadığımız stresten sonra...
evet ya, burası nasıl bağımlılık yapıyo insanda..bilgisayarı hiç açmıcaksın, ya da siteyi..açınca kalıyo herşey, bi bakmışsın akşam olmuş :))

evet ya, dışarı çıkmak rahatlatıyo insanı..kızlar şanslısınız çıkın gezin..biz burda güniçinde neredeyse çıkamıyoruz artık, çok sıcak..e akşam da bizimkinin keyfi bozulmasın diye çıkmıyoruz, erken uyuyo yavrum..burdayız ama tr ye göre yaşıyoruz :)) halbuki burda hava şartlarından çocuklar gece 12-1 de ancak yatıyo heralde..oğlum biraz büyüse plaja gider yayılırız..

bugün hava güzel bursada bağlasan durmam,gezcem bende ,hera bende öyle para harcayınca rahatlıyorum....
ayça sen mısırdaydın dimi canım..oraları kimbilir nasıl sıcaktır...

oy oy oy dünürümle yakışıklı damadım mı gelmiş bakiim.kız dünür çok ihmal ediyon gelinini...bak söylemedi deme kaptırcan kızı..kaydirigubbakcemile

Selam herkese

öfff doğum hikayeleri bölümünde bir hikaye okudum, bebeğini doğumda kaybetmiş, kendisininde rahimi alınmış kanamadan dolayı acayip moralim bozuldu ya nerden okudum, yorum bile yapamadım Allah sabırlar versin, kimseyede yaşatmasın, boğazım düğümlendi

Bizde idrar kültürü yaptırdık şimdi doktora sonucu göstermeye gitti eşim, biraz iltihap var anladığım kadarıyla inşallah çabuk geçecek bişeydir.
ılk defa tek başıma banyo yaptırdım minnoşumu, kucağıma alıp banyoya girdim ama ödüm koptu kayacak elimden diye kıpır kıpır durmuyo ki velet. çok şükür ki bişey olmadı

ben hiç okumıyım o zaman zaten bu aralar pek bi sulu gözüm,allah dayanma gücü versin inşallah....
inşallah önemli bişi yoktur kuzicim allah şifa versin elif ırmak kızımıza,bende 2 dir kendim yaptırıyorum ama dediğin gibi öyle hareketliler ki düşürücem diye ödüm patlıyo...

Sağol Talyacam, şimdi testin sonucunu öğrendik çok önemli bişey yok ama bu test net olmamış bir daha yaptırın demiş o nedemekse ay deli olucam, tam neti ne demekki bunun yahu, bu doktorları anlamak zor valla öf

ben doğum yaptıktan sonra kırkım bile çıkmadan annemde,kayınvaldemde gitti.o günden beri hep yıkıyorum,eşim evde olunca yardım ediyor ve hep gün aşırı yıkıyorum.hiçte korkmadım yıkamaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…