dagevi özeline msj attım görmedin galiba..
hera, ayça sizin meslekler nedir hep merak ediyorum sorcam bir türlü soramadım hep unuttum
[/url]
slm kızlar biz geldik şükür iyiyiz operasyonumuz 13 dk. sürdü ameliyathane kapısında beklemek zormuş senağlamaallah kimseyi evladıyla sınamasın walla kapıda beklerken amansız hastalıga yakalanan minicik yürekleriyle defalarca ameliyat olanları gecirdim aklımdan....
neyse aksiliklerle dolu bir gündü doktora sordum bebegi getir extra birşiy gerekmez dedi....gittik sabah 10:30 da hemsireye emzirme odasını sordum bir güzel emzirdim kaydirigubbakcemileama üç saatlik aclık gerekiyomus doktor ögleden sonra gelin dedi eşim cuma namazında oyalandıgı için doktor bekelemiş gitmi neyse gittik bizde onu bekledik allahım saatler gecmiyo neyse yatıs yapıldı odamıza cıktık annem geldi sagolsun birde en yakın arkadasım bizimleydi....koydular sedyeye minicikde örtü örttüler ben aglarım o aglar senağlamaben uzun sürcek sanıyorum ameliyathane kapısında beklerken acıldı kapı metin nasıl aglıyo anlatamam ac tabii bir saatte emmicek neyse kırk takla attık susturmak için battaniyeyi eşim bir yandan ben bir yandan tuttuk salladık sadece 20 dk. filan agladı sustu sonra eve geldik emzirdim altını üç gün bezlemicem hasta bezi aldık yatagının altına koyduk uyuyo ama yanındayız annem eşim ben nöbetlese bekliyoruz üzerimizden büyük bir yük kalktıerkek anneleri ertelemeyin sizde yaptırın walla ilerde cok stres yapıyo cocuklar ...metin cok acıya dayanılkı az agladı alkisalkisalkisşimdi uyuyo kremler ıvır zıvır var uyanınca sürcez aslan oglum benim:teytey::hooray:ay minicik bir parca verdiler saklıcakmıs babası kaydirigubbakcemile3iyi dileklerde bulunan herkese tesekkür ederima.s.iyiki varsınız:1hug:
Sağol Talyacam, şimdi testin sonucunu öğrendik çok önemli bişey yok ama bu test net olmamış bir daha yaptırın demiş o nedemekse ay deli olucam, tam neti ne demekki bunun yahu, bu doktorları anlamak zor valla öf
selam hanımlar oğlum 4 aylık oldu nihayet:)maşallah hera seninki 5 aylık olmuş maşallah 4 aylıkken mi başladın oturtmaya.ben yeni yeni oturtuyorum yastıkla destekleyerek
ya kızacaksınız ama ban bu kafa tutma olayına takmış durumdayım.kontrolede gidemedik.kafasını tutuyor ama öne eğik tutuyor kızım.şimdi netten araştırmaktan başım döndü.4. ayını tamamladığında dik tutamıyorsa çocuk nöroloğuna götürün diye yazıyor nette...of bu bebekler konusunda herşeyi çok takıyorum ya
ya kızacaksınız ama ban bu kafa tutma olayına takmış durumdayım.kontrolede gidemedik.kafasını tutuyor ama öne eğik tutuyor kızım.şimdi netten araştırmaktan başım döndü.4. ayını tamamladığında dik tutamıyorsa çocuk nöroloğuna götürün diye yazıyor nette...of bu bebekler konusunda herşeyi çok takıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?