2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hera, ayça sizin meslekler nedir hep merak ediyorum sorcam bir türlü soramadım hep unuttum
[/url]

ben maden mühendisiyim. en son serbet çalışıyodum mesleğimde, buraya gelmeden bıraktım. dönünce bakarız, oğlum da biraz büyüsün hem :)

tekrar geçmiş olsun, kısa sürede iyileşir inşallah..darısı tüm erkek babişlerimizin başına..metin yırttı kaydirigubbakcemile2

inşallah temiz çıkar sonuç kuzi..bu sonuç beklemek adamı deli eder..bizi merakta bırakma

gerçi şimdi de linay ın basın danışmanlığına başladım. tecrübesizim bu konuda ama sağolsun iş verdi -tatlicadiarzu-

slmlar hanımlar kimsler kalmamış haftaosnu dolayısıyla bizde evde pinekliyoz bakalım belki çıkarız biara ama pek canım istemiyor çağanda huysuz zaten

kuzicim ben öyle yazilari hic okuyamiyorum okusamda etkisinden hic kurtulamiyorum ALLAHim bol sabir versin bizimde kaynimlarin bi komsusu dogumdan iki saat sonra bebegini kaybatmisdi yakin zamanda duyduktan sonra kendimi bi türlü toparlayamadim ALLAhim hic kimseyi evlat acisiyla sinamasin cok zor gercekten(

arkadaslar benim soruma cvb yazmamissiniz yavastan bebeklerinizi oturtuyormusunuz? benim kizim daha yeni 4 aylik oldu

selam hanımlar oğlum 4 aylık oldu nihayet:)maşallah hera seninki 5 aylık olmuş maşallah 4 aylıkken mi başladın oturtmaya.ben yeni yeni oturtuyorum yastıkla destekleyerek

Sağol ayçacım,
doktor demişki bu testte bi gariplik var, bu sonucun çıkması için değerin 15000 falan olması lazım ama 1000 çıkmış, 1000 değerine göre iltihap olmamalı ama var diye yazmışlar testte, anlamadım demiş, bana göre bişey yok ama siz içimiz rahat etsin diyosanız tekrar yaptırın demiş. Ne yapsam acep şimdi neyse çişi normale döndü gibi zaten yaptırmam belkide tekrar.

Birgülcüm ben kucağımda oturtuyorum 1 aydır ama koltukta falan oturtmuyorum henüz, oto koltuğunda oturuyo sadece

selam hanımlar oğlum 4 aylık oldu nihayet:)maşallah hera seninki 5 aylık olmuş maşallah 4 aylıkken mi başladın oturtmaya.ben yeni yeni oturtuyorum yastıkla destekleyerek

daha 4 aylık bile yoktu oturmaya başladıgında. tabi tek basına oturamıyor daha ama kucakta,ana kucagında,yastık destegıyle falan.

slm kızlar,
bende uzun zamandır kucağımda oturtuorum ama öle çok dik deil,taşıma koltuğunda yine eğik şekılde oturuo,ama koltukta falan otrtmadık daha ,bizimde yarın 5.ayımız bitio

slm kızlar...daha bende oturtmuyorum oglumu oturtanlara da aaaaa doktor teyzemiz oturtmayın dedi 6 aylıga kadar diyorum:))bazende yalan söylüyorum öpmek isteyenlere doktor öptürme cildi hassas dedi sunu yaptırmam doktor böyle dedi yok şöyle dedi filan diorum ben cok sevdim ama bu yalanı:))))
hera esra nerdesiniz bakem:))

benimkide oturayım istiyor ama ben çok oturtmamaya çalışıyorum,henüz erken gibi geliyor bana...

ya kızacaksınız ama ban bu kafa tutma olayına takmış durumdayım.kontrolede gidemedik.kafasını tutuyor ama öne eğik tutuyor kızım.şimdi netten araştırmaktan başım döndü.4. ayını tamamladığında dik tutamıyorsa çocuk nöroloğuna götürün diye yazıyor nette...of bu bebekler konusunda herşeyi çok takıyorum ya

esra teyzesi geceyi rahat gecirdi hiç sünnet olmamıs gibi sanki normal hayatına geri döndü sadece işerken biraz canı yanıyor o kadar...

canım sen en iyisi dr.a götür iremi,şimdi biz ne söylesek boş çünki bebekten bebeğe değişiyor.senin için rahat etmeyecek dr.a götürmezsen....

ii aman rahat geçsin zaten,maşallah metine:)))

irem bence dr a götür hem senin için rahatlasın hemde eğer birşey varsa ki umarım yoktur önlemini almış olursun

ptesi götürcez kontrole.3. ay kontrolünde normal dedi doktor.çevre varya insanın içini kemiriyor resmen.

irem kendi kendine kafasını kaldıramıyomu ? mesela benimki de ayağa kaldırdığımda, oturttuğumda falan öne doğru eğik duruyo, yere bakar vaziyette ama isteği zaman kaldırıyo etrafa bakınıyo, bir süre sonra tekrar bırakıyo, yoruluyo tabi sürekli dik duramaz, seninki de böyleyse bi sorun yoktur.

ayaktayken dik tutuyor,biraz sallandırıyor kafasını..yere yüzükoyun koyunca kaldırıyor.beline kadar kalkıyor.oturtunca kucağımda öne eğik duruyor.aslında takmıyorum ama bi oturmaya gidip geliyorum sinirlerim bozuluyor.hala niye sağlam tutmuyo kafasını deyip duruyorlar.hatta 2 aylıkken niye ayağını basmıyor diye tutturmuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…