ayaktayken dik tutuyor,biraz sallandırıyor kafasını..yere yüzükoyun koyunca kaldırıyor.beline kadar kalkıyor.oturtunca kucağımda öne eğik duruyor.aslında takmıyorum ama bi oturmaya gidip geliyorum sinirlerim bozuluyor.hala niye sağlam tutmuyo kafasını deyip duruyorlar.hatta 2 aylıkken niye ayağını basmıyor diye tutturmuşlardı.
slm kızlar...daha bende oturtmuyorum oglumu oturtanlara da aaaaa doktor teyzemiz oturtmayın dedi 6 aylıga kadar diyorum:))bazende yalan söylüyorum öpmek isteyenlere doktor öptürme cildi hassas dedi sunu yaptırmam doktor böyle dedi yok şöyle dedi filan diorum ben cok sevdim ama bu yalanı:))))
hera esra nerdesiniz bakem:))
slm kızlar...daha bende oturtmuyorum oglumu oturtanlara da aaaaa doktor teyzemiz oturtmayın dedi 6 aylıga kadar diyorum:))bazende yalan söylüyorum öpmek isteyenlere doktor öptürme cildi hassas dedi sunu yaptırmam doktor böyle dedi yok şöyle dedi filan diorum ben cok sevdim ama bu yalanı:))))
hera esra nerdesiniz bakem:))
ya kızacaksınız ama ban bu kafa tutma olayına takmış durumdayım.kontrolede gidemedik.kafasını tutuyor ama öne eğik tutuyor kızım.şimdi netten araştırmaktan başım döndü.4. ayını tamamladığında dik tutamıyorsa çocuk nöroloğuna götürün diye yazıyor nette...of bu bebekler konusunda herşeyi çok takıyorum ya
evet ya uykusuzluk perişan edio bizi,tekrar geçmiş olsuna.s.
metin dün sünnet oldu,
bu hafta aşık da sünnet ettirecek:)
balımın canı sıkkın
hamarat hanımlar hala iş yapıo:))
nazonun doomgünüydü..
lajoconde hasta..
ben sabahtan beri bilg. başındayım,az önce kociş aradı üzerinde kene yakalamışlar(!!!!!!!!!!!allah korusun..
mısırdaki redsea hastanesi tahlilleri yanlış çıkıo:)
valla not kağıtlarında bu kadarı yazıo:))
sen neler yapıosun??ezgi nasıl?
kuzicim ben öyle yazilari hic okuyamiyorum okusamda etkisinden hic kurtulamiyorum ALLAHim bol sabir versin bizimde kaynimlarin bi komsusu dogumdan iki saat sonra bebegini kaybatmisdi yakin zamanda duyduktan sonra kendimi bi türlü toparlayamadim ALLAhim hic kimseyi evlat acisiyla sinamasin cok zor gercekten(
arkadaslar benim soruma cvb yazmamissiniz yavastan bebeklerinizi oturtuyormusunuz? benim kizim daha yeni 4 aylik oldu
benim oğlum da tutamıyo ben ben çok sorun etmiyorum... yani normalde tutuyo bastırdığımda yüzüstü yatırdığımda dik duruyo.. ama kucağımda oturduğunda kafası öne eğik.... düzelicek die bekliyorum.. hatta benim oğlumun koca yanaklıda yanakları ağır basıyo diyoruz:roflol:
Ya arkadaşlar bişi sorucam..Kızım bi kaç gündür sağ memeyi almıyor..Sağ taraf biraz ters geliyor..ben de zorlanıyorum gerçi sağ memeyi emdirirken ama yeni başladı bu olay..Solda çok rahat ediyor,sağ tarafa geldi mi huysuzluk var..var mı böyle bişi yaşayan?
selamlar kimseler yok halbuki ben çok kötüyüm size ihtiyacım var yarın kayınvalideleer geliyormuş anam ne yüssüzler evden kovdum gene geliyolar sinir falan kalamdı bende kocişle kavga ettim ay çekip gitsem idyorum şimdi sinirimden çıldırcam valla
gideyim şu bebeğin çamaşırlarını katlim gelirim yine ay bugece uyku haram bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?