2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e normal ozaman iremcim sen takma milletin dediğini, için rahat etsin diye sor tabi yine doktora ama benimki de öyle, 6 aydan önce dimdik duramazlar zaten, yoruluyo tabi bir müddet sonra, benimki de kaldırıyo kafayı bakınıyo sağa sola yorulunca bırakıyo kafa öne eğiliyo.

normal cnm bebeğinde bişey yok boşu boşuna kafaya takıyorsun sen millete ne bakıyosun onlara kaldın mı pehhh kafamçokkarıştı

arada bu yalanları söylemek gerekiyor haketiyorlar çünkü :mymeka:

her bebeğin gelişimi aynı değildir diyorum ama yok her defasında ynı şeyler.neyse teşekkür ederim hepinize.

ben bu yalani tuttum iyi fikir bende denerim artik ama ne kadar desekde bazen insanlara bos geliyor ama
bende daha oturtmaktan yana degilim fazla oturtmuyorum biraz daha bekleyim diyorum babasida benden titiz o daha
cok tepki veriyor
yinede i sizin fikrinizi almak istedim tesekkürler hepinize

iyi akşamlar bayanlar.. Nasılsınız keyifler nasıl. Geçmişi okumadım henüz. Herkes iyidir umarım..

Bugün babayla kuzumu evde bıraktım kuaföre gittim... Saçlarım felaket dökülüyordu o yüzden biraz kısalttırıp kat kestirdim.. Rahatladım..

Neyse ben geçmişi okumaya gideyim.. kız uyanmazsa tabi...

benim oğlum da tutamıyo ben ben çok sorun etmiyorum... yani normalde tutuyo bastırdığımda yüzüstü yatırdığımda dik duruyo.. ama kucağımda oturduğunda kafası öne eğik.... düzelicek die bekliyorum.. hatta benim oğlumun koca yanaklıda yanakları ağır basıyo diyoruz:roflol:

evet ya uykusuzluk perişan edio bizi,tekrar geçmiş olsuna.s.

teşekkürler İnannacımmm

Benimki de kendisi oturuyo ama kucakta..öyle bildiğin oturmuyor yani

Bizim kız da yüzüstü yatırdığımda kafasını kaldırmaya gerek duymuyor..Kafayı sağa ya da sola çevirip yanağını yere dayıyor ve elini emiyornaniknanik

Ya arkadaşlar bişi sorucam..Kızım bi kaç gündür sağ memeyi almıyor..Sağ taraf biraz ters geliyor..ben de zorlanıyorum gerçi sağ memeyi emdirirken ama yeni başladı bu olay..Solda çok rahat ediyor,sağ tarafa geldi mi huysuzluk var..var mı böyle bişi yaşayan?

Benimki doğduğu ilk bir hafta hiç almak istemedi sağ memeyi ama sonra zorlaya zorlaya alıştı, şimdi sorun yok, belki senin sağ göğsünden istediği gibi süt gelmiyo olabilir, diğerinden daha tazyikli bol geliyosa onu tercih ediyodur. akıllı bunlar akıllı :ecrin_bebek:

selamlar kimseler yok halbuki ben çok kötüyüm size ihtiyacım var yarın kayınvalideleer geliyormuş anam ne yüssüzler evden kovdum gene geliyolar sinir falan kalamdı bende kocişle kavga ettim ay çekip gitsem idyorum şimdi sinirimden çıldırcam valla

lajonde benimde sağ memeyi almıyor sola yatırır gibi yap altına yastık koy öyle emzir yoksa süt azalır o mmede kandır yani bebeği ok

dünürüm,ne die gelio gene bunlarklava:daha yeni kovmadın mı:uhm:bare biraz zaman geçseydisenağlama
kocanla kavga etme ,sinirini ondan çıkarma tatlım,güzel güzel yaklaşalkisalkisalkiso konuşsun ailesiyle..gerçekten merak ettim nie geliolar gene,çağandan önce de bööle sık sık geliolar mıydıklava:

sıkma canını,sen onlar için düzenini bozma bakalım nasıl davranacaklara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…