2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse yazmaz mı yahu,neys ben de kaçıorum,yarın sabah görüşürüss:)
bi ben kaldım uyumayan evde benim kafam kel mi die espiri yapsammm ,kel ..bi tadı olmayacak,neys geyik geyik nereye kadar??
tatlı rüyalar:)

gideyim şu bebeğin çamaşırlarını katlim gelirim yine ay bugece uyku haram bana

ayy çok gıcık bi durum,bizde bi süre yaşadık o gerilimi,annemle kayınwalidem arasında kalıodum,gerilmekten kendim zarar görüodum,neyse atlattık şimdi
duygunun dediği gibi sakın kocanla aranı bozma,sonuçta onun ailesi,senin en büyük destekçin kocan olmalı ewde onuda kaybedersen ewde yalnız kalırsın sinirden ölürsün
bencede bı duş al sakinleş,umarım kısa süre kalırlar,
görümceyle konuşup kayınwalidenleri gönderen senmıydın doğumda,karıştırıomuyum yoksa:uhm:

duygu ben geldim gitme
offf çok yoruldum bugun
yazlıkları kışlıkları deiştirdim ütü yaptım ewi sildim süpürdüm yemek yaptım mutfağı topladım
şimdi oturdum daha yerıme
hem size laflıcam hemde yazılı sonuçlarını gircem nete

slm herkese

bende bugün görümcedeydim.

irem herkesin söylediğini kafana takma dicem ama bende çok takılıyorum.sonrada aman ya doktordan iyimi bilcek bunlar diyrum

bende eşimden pc yi almak için yalan söylüyorum.eymene mozart dinletcem öyle uyuyor ancak diyorum:jeyyar:

ay dünürüm sorma istanbuldalarmışta çağanı görmeye geliceklermiş çağandan önce gelmezlerdi hayır ciddi ciddi ben sizi istemiyorum dedim görüşmeyelim dedim sanki onlara söleemişim gibi yarın kalkıp geliceklermiş kociş zaten anasına babasına kıyamaz ama dur ben ona cehennem hayatı yasatmnassam banada inci demesinler bakalım hayat nasıl oluyormuş bundan sonra

ya saat ne çabuk geçıo 11 i geçmiş,

çok işim var okulla ilgili,çok uykusuzum,yarın yıne erkenden kalkarız,pazartesi 6 da kalk işe gitttt
çok yoruldum yaaaa imdatttttttttttt

inci hayatı cehennem edicen ama seninkide öle olacak,boşver yaa,biraz daha sık dişini,onlar sana aldırmadan gelıolarsa sende aldırma,zaten amaçları senı sinir etmekse istedikleri olmasın,bide kocanla aran açılırsa daaha kötü

kuzi sen bebeğine sadece anne sütümü veriyorsun.maşallah bebişine.benim kızla aynı gün doğmuşlar ama benimki daha 7 kilo bile olmadı.

kıslar çağanda anladı galiba acaip huysuz dalamıyor bir türlü neyse hepinize ii geceler belki yarın giremiyebilirim eğer uzun süre giremessem anlayınki evi terkettim

inaysa boşver ya.bazen ne kadar kızsakta katlanmak zorunda kalıyoruz bazı şeylere.

ayyy bu izmirin sokak düğünlerinden nefret ediorum,havalar ısındıya başladılar,bu saat hala cangır cangır çalıolar yaaa

yaz gelince burasıda aynı.düğün yapılan alan bizede çok yakın.birde havai fişek ptlatmıyorlarmı en çok ona sinir oluyorum

kuzi sen bebeğine sadece anne sütümü veriyorsun.maşallah bebişine.benim kızla aynı gün doğmuşlar ama benimki daha 7 kilo bile olmadı.

Evet sadece anne sütü veriyorum, bazı sütler yağlı oluyomuş yarıyomuş bebeğe, benimki de öyle sanırım, boğazıda iyi maşallah, ama seninki de ayına göre tam kilosunda şuanda, benimki biraz iri gidiyo

ısırgan çayı içiyorum gece süt yapsın diye,herşey yiyor içiyorum inşallah süt olarak geri döner ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…