öyle gözüküyor,annemlerde nette görünce çok şişko demişlerdi sonra ankaraya annemlere gittim nekadar küçükmüş diye şaşırdılar.günde kaç kez tarttığımı bilmiyorum.6700 filan şimdi.bir ara iyi gidiyordu,bu ay 300 gr almış
resimlerde daha büyük görünüyo zaten bebekler, kilosu iyi maşallah, zaten bu aylarda 6500-7000 civarı olmalı ama 300 gr çok az almış, önceki ayın ya da bu ayın tartısı yanlış olabilir belki,
sen ek gıda veriyomusun
monte kene demişken eşimede yapışmış kene bugün.birde koparmış bende biraz evhamlandım kızdım neden götürmedin test ettirmedin diye.burdaki keneler zararlı değilmiş diyor.inşallah bir problem çıkmaz
ay iki defa da ablama yapıştı kene, doktor çıkardı ama burada da zararlısı yokmuş Allahtan, zaten bu nedir anlamadım her sene bi hastalık çıkıyo, şimdide domuz gribi
benim kizda az önce uyudu normalde mutfak beni bekliyor son anda esim elmali pasta istedi onu yaptim bulasiklari makineye dizmem gerek ama cok yorgunum bide buraya göz atim dedim ne var ne yok ama kimsecikler bisey yazmiyo
evet kuzi bende sirf o korkudan türkiyeye gelmekten vazgectim zaten bilet felan alinmisti ama havaalanlari daha kötü binbir cesit insan geliyor seneye ne yapacagiz acaba