2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy hala bu saat şarkıcı söyluo yaaa bas bas,lolooo looooww halay çekıolar
ayıp ya walla,milletın bebeğimı var hastasımı war düşünen yok

benim kuzen amerikadan geldi de yeni, diğer ülkelerin havaalanlarında hiçbir önlem yokmuş, bizimkinde sıkı denetim varmış hatta teşekkür almışız bu yüzden

ezra disari dügünümüki sikayet edemezmisiniz ne sacma orda saat 1 e geliyor bu saatte okadar sesmi olur

kuzi dogrudur ben tvden izliyorum gercektende iyi tedbir alinmis ama yine insan korkuyor bende kizima kiyamadim daha kücük bizim bilit tarihide haziranin 20 siydi kizim tam bes aylik olacakti o halde ucagada bindirmek istemedim bu senede türkiye hasreti cekecegiz yine

burda düğün için izin alınıyor ve bitiş 12 diye imza atılıyor.12 den sonra jandarma geliyor düğün yerine.

aman bence de gelme birgül, nolur nolmaz, grip olmasa bile hava değişimi bile etkiler onu şimdi, daha küçük

bende yatar kıslar, sabahın köründe kalkar benim zilli şimdi
herkese iyigeceler tatlı rüyalar

ewet birgül sokak düğünü,ilk defa böle bu saaate uzadı 12 de biterdi normalde,neyse sustular az önce,az kalsın arıcaktım polisi

kizlar ben niye iki kere istedigim kisilere puan veremiyorum??
puan verdigim kisilere bazen bidaha vermek istiyorum ama olmuyorrr nedenki

Son düzenleme:
ii geceler esra Allah kolaylik versin canim.dügün patirtisi bitmez.
birgul nasilsin hemso?izine gitmeyecekmisin?

kancicegim hg canim
ben cikacagim zaman sen geldim
herkese ii geceker arkadaslar bende yatmaya gidiyorum benim kizimda sabah erkenden uyaniyor öptüm hepinizi :))

yok kancicegim korkudan geri iptal ettirdik kizima kiyamadim geri biraz daha büyüsünde insALLAH bide bu domuz gribini felan duyunca dahada gözümüz korktu biletten cok zarara ugradik ama kizim icin herseye deger

evt canim biz de onun icin 9.aya aldik hem biraz büyür kizim diye.
neyse siz de 9.aya alin hem o zaman biletler ucuzluyormus..sezon gectigi icin.
Allah korusun bebislerimizi.hadi iyi geceler canim.öptüm.

amin cnm insALLAH esimde zaten kismetse 10.aya izin alacak ozamana nasip olursa insALLAH kizimda büyür hem
iyi geceler canim tekrardan hadi size ii sohbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…