Benimki doğduğu ilk bir hafta hiç almak istemedi sağ memeyi ama sonra zorlaya zorlaya alıştı, şimdi sorun yok, belki senin sağ göğsünden istediği gibi süt gelmiyo olabilir, diğerinden daha tazyikli bol geliyosa onu tercih ediyodur. akıllı bunlar akıllı :ecrin_bebek:
ay cidden yüzsüzlük..Böyle durumlarda ben de hiç sakin olamamselamlar kimseler yok halbuki ben çok kötüyüm size ihtiyacım var yarın kayınvalideleer geliyormuş anam ne yüssüzler evden kovdum gene geliyolar sinir falan kalamdı bende kocişle kavga ettim ay çekip gitsem idyorum şimdi sinirimden çıldırcam valla
lajonde benimde sağ memeyi almıyor sola yatırır gibi yap altına yastık koy öyle emzir yoksa süt azalır o mmede kandır yani bebeği ok
benim kizda az önce uyudu normalde mutfak beni bekliyor son anda esim elmali pasta istedi onu yaptim bulasiklari makineye dizmem gerek ama cok yorgunum bide buraya göz atim dedim ne var ne yok ama kimsecikler bisey yazmiyo
herkesin uykusu var galiba
yok kancicegim korkudan geri iptal ettirdik kizima kiyamadim geri biraz daha büyüsünde insALLAH bide bu domuz gribini felan duyunca dahada gözümüz korktu biletten cok zarara ugradik ama kizim icin herseye deger
esra ve ben görünüyoruz..Ya Esra Allah yardımcın olsun okul,bebek çok zor..Bi heyet falan alabilsen ne güzel olurdu..Sen not giricektin ,şimdi de bi telaş bi telaş...koştur koştur not girilir,rehberliğini aldığın sınıf varsa bi de o...ayyyyyyy..son zamanlarda yaptığımız hep kağıt işi zaten...eğitimcilikten ziyade katip gibim yaz babam yaz...bi dolu dosya..git git gel..neyse canım ya..çok kolay gelsin..iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?