2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ikisi de aynı ama sağ tarafı istediği gibi kavrayamıyor..tepiniyor kucağımda..şimdi emzirdim bi de hastayım zaten hapşurdum 3 kez falan ödü koptu çocuğumun

ay cidden yüzsüzlük..Böyle durumlarda ben de hiç sakin olamam

lajonde benimde sağ memeyi almıyor sola yatırır gibi yap altına yastık koy öyle emzir yoksa süt azalır o mmede kandır yani bebeği ok

saol canım,emmiyor koştur koştur sağıyorum..Tavsiyene uyucam ,bi de bunu deneyelim

maşallah yaf,üşenmeden elmalı pasta mı yaptın..çok ii valla

yok kancicegim korkudan geri iptal ettirdik kizima kiyamadim geri biraz daha büyüsünde insALLAH bide bu domuz gribini felan duyunca dahada gözümüz korktu biletten cok zarara ugradik ama kizim icin herseye deger

tabii kızlar..önce çocuklarımız:ecrin_bebek:

esra ve ben görünüyoruz..Ya Esra Allah yardımcın olsun okul,bebek çok zor..Bi heyet falan alabilsen ne güzel olurdu..Sen not giricektin ,şimdi de bi telaş bi telaş...koştur koştur not girilir,rehberliğini aldığın sınıf varsa bi de o...ayyyyyyy..son zamanlarda yaptığımız hep kağıt işi zaten...eğitimcilikten ziyade katip gibim yaz babam yaz...bi dolu dosya..git git gel..neyse canım ya..çok kolay gelsin..iyi geceler

ben geldim kimsecikler kalmamış,eh tükkanıda ben kapatıım bari...mirmirmirmir

günaydınnn:))
bu güzel pazar gününden tüm dostlara merhaba:))))))))
tükkanı süpürmeyeceğim de:))))))

irem düşünme o kadar kilo işini,sağlık en önemlisi..
üstünde kene olan benim kocişti ama balım size daha büyük geçmiş olsun..
earzcım kolay gelsin sana da çok ..
dünürüm umarım günün güzel geçer..
ben de bu akşamüstü ankaraya gitçem..
bi de nil beni parçalamaya başladı çok fena ısırıo..

günaydınn
dedimki bugun üşenmeyip açayıp pc yi duygudan önce yine olmadıkaydirigubbakcemile3
bu sabah yine 2 dk ka şaştık 5.50 deilde 5.48 te kalktık ,yoğun çabalarıma rağmen 7 de uyudu 45 dk sonra uyandı ve şimdi burdayız artık

saol canım çok ii anlarsın beni,şimdi bide e okul warya yok davranış notu yok yöneltme yok okuduğu kitap ismı yok okula ne ile gidip gelıo ew ne ile ısınıo gibiiii biiiiiii sürüüüüü soru ve iş war,rehberliğimde war aaaa olmazmı ayıpsın,yarına kadar 300 öğrencinin davranış notlarını girmiş olmam gerekıo,ben daha 100 girmedim bile,oyyyyyyyyyyyykafamçokkarıştı
bu arada hala sınav yapıp sınav okuorum bide

kızzz duygu nereye gittin
2 muhabbet edelim die senin için geldım bak sabahın köründe
sen gittin amasenağlama

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:,
ben açayım dedim tükkanı ama benden önce davranmışsınız bakıyorum..iannacım süpürme tükkanı ,bugün pazar sende dinlen biraz,kene olayları gene başlamış bende tv de gördüm senin koçişte yok bişi dimi canım,bu senede piknik hayal olmasa bari,geçen sene benim zorumla sadece 1 kere götürebildim koçişi,bu aradada iyi yolculuklar canım...
esra ay sus sen söylerken ben yoruldum vallakafamçokkarıştı,allah gani gani kolaylık versin canım tez zamanda bitir bütün işcağazlarını...berrak hn.da tükkanı biz açalım demş anlaşılan..hihoyyyt.
kızlar siz bugün yoğunsunuz anlaşılan size kahvaltıyı ben hazırlıyım bugün,buyrun efendim sofraya,çaylarda geliyor birz sonracokacimcoook

esraaaaaaaa nereye kayboldun,eh o zaman bende kahvaltıma sensiz başlarım...

günaydın zeynep,walla ben de yazarken yoruldum aslında işlerimi

oo kahvaltı çok güzel ya,saol eline sağlık
walla gözüm kapıda annem kalksada berrağı ona verip uyusam azcık

afiyet olsun canım...benim kızda başladı vızıldanmaya,sabah 6:30 ta kalktı ya uyku saati geliyo yavaş yavaş...ah bu anneler onlar olmasa biz naparız....

ben şu kızı uyutayı,yine gelirim....tabii bende uyumazsam:))))

ben naz ,:ecrin_bebek:iyi uykular arkadaşım,annelerimizi üzmeyelim hemen uyuyalım tamammı:1hug:

ay elektrik gitti şimdi geldi,kaçırdım kahvaltıyı,eline sağlık canım,teşekkür ederim hem kahvaltı hem yol için:)
esracım bende 6 da kalkıorum da anca açıorum tükkanı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…