2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tam kk'yı açtım sohbet etmek için Efe bitti bu seferde kocam uyandı kahvaltı için çıkmak zorunda kaldım ... günlerdir okuyamıyorum neler yapıyosunuz bilmiyorum umarım herkesin keyfi yerindedir.

merhaba kızlar bir şey sorucam s.ocağındaki hemşire demir damlasını dişinin rengini etkilemesin diye dilinin altına damlat dedi ben bu damlaları verirken ağzını açması için bile baya çaba harcıyorum bide dilinin altına nasıl denk getiricem ya siz nasıl veriyosunuz.

Bana oyle bir uyari yapmadilar. ben d vitamini gibi veriyorum. Dilinin altina konulsa bile
yalandigi icin yine damagina gitmez mi :uhm:

Kizlar bu arada havalar cok guzel ya evde durasi gelmiyor insanin. Iyiki ocakta
dogumlarimin olmus yazin bebisler biraz daha buyumus olucak ve rahatla gezebilecegiz.

Ikinci bebegide umarim ocak a denk getirebilirim. 3-4 yil sonra ikinciyi dusunuyorum. Kizlar sizlerde durum nasil ?

aslı bu benim 3.cü zaten bir tane daha olduğunu düşünmek bile istemiyorum.delikafadulden

inci umarım evden kaçmamışsındır... :) akşama kadar girmezsen kaçmışımdır demişsin akşama daha çok var.. ümitliyim ben arkadaşım... inş herşey yolundadır. keyfini bozmalarına izin verme...

ismiye 3.cü mü???naptın bacım sen:))Allah bağışlasın..
kızlar ben bi daha giremem sanırım bugün,yola çıkarız,ii bakın kendinize,öpücükler bebişlere:)))

slm kızlar
walla hava acayıp bunaltıcı basık burda çıkılacak gibi deil
annemde eşimde yok kızımla başbaşa ewdeyız

duygucum ii yolculuklar

nohcoy,ismin tuğbamıydı?

ben hiçbişeyı aklımda tutamıorum yaa

avatarını yenı farkettim eşin sanırım

arkdaşlar destekjleriniz için tek tek teşekkür ederim öbür türlüde teşekkür edicem salıyı bekleyin bu gece kalıp yarın gidiceklermiş

selam kızlar benimde kayınvalidemle görümcam burdaydı az önce bindiler otobüse kızlar sormayın bugün ne geldi başımıza annemler burda diye gezelim biraz dedik kalktık hidiv kasrına gittik bizim oğlan yolda emmeye başlamıştı neyse hidiv kasrına geldiğimizde hala emiyordu bende arabada kaldım eşimde dışarıda bekliyor annemlerde içeri girdiler bahçede dolaşıyorlar neyse oğlan bıraktı memeyi bu aradada uyuyor kapıyı açtım çıktım oğlanı bebek arabasına koydum arkamı döndüm arabanın kapısını kapatıcam birden bir araba sol ayak bileğiminin arkasından ezerek geçti arabanın kapısınada çarptı kapıyı kırdı yanımdan geçen araba yani eşim başladı bağrınmaya ben ayağııım deyip duruyorum yazık oğlum arabasında uyuyor ayy sormayın çağırdık içerden kayınvaldemleri geldiler bindik taksiye eve geri geldik eve girmeden hastaneye gittim röntgen çektiler kırık çıkık yok ama doku ezilmesi var pansuman yaptılar şimdi çok acıyor bileğim bükemiyorum yürürken falan düz baıyorum ayağımı sürterek hep eşimde aldı arabayı servise götürdü kapı kapanmıyor kırık neyse verilmiş sadakamız varmış yinede

inci ii bari 1 gün sabredersin artk

ekinsu çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız gerçekten,sana daha fazlada zarar werebilirdi allah korusun,peki nasıl becerdi şoför o kadar yakından geçmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…