2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saolun kızlar ya yazık adamcağzıda yandaki başka bir araba şıkıştırmış yoksa oda yaşlı bir amcacıktı

inaysa kaynananla fln noldu bilmiyorum ama istemiyormuşsun o zaman inş. bir an önce giderler diyeyim:)

ya berrağın sağ gözünün iç kısmı kanlanmış,yüzünü gözünü ovuşturuken acaba parmağıylamı yaptı,hepte kucağımdaydı ama nasıl oldu anlamadım

bekliorum zaten,muhtemel o yaptı uykusu gelınce yüzünü gözünü ovuşturuo,uyudu şimdi zaten

merhaba hanımlar sizlersiz duramadım net bulur bulmaz baktım..
nazo doğum günün kutlu olsun a.s.
mote hayırlı olsun erkeği öpüyorum canım
hera geçmiş olsun
unuttuklarım varsa kusura geçmişe fazla dalamadım
annemde keyfim yerinde bol bol dinleniyorum.birde net olsa keyfim tam olacak:)))

ekinsu geçmiş olsun canım ucuz atlatmışınız
ben kaçmak zorundayım..hepinize iyi pazarlar

merhaba emel çok geçmiş olsun allah korumuş:teselli:bizimde geçen akşam eşim eceyi mama sandalyesine oturtmaya çalışıyodu mutfaktan bi geldim cocuğun kolu ters dönmüş havada nasıl bağırıyo ayy kolu dedim gözlerime inanamadım hemen aldım kucağıma neyseki bişey olmadı,valla allah koruyo büyük belalardan

durusu bende bi kere bacağı ters dönmüş sandım aklım çıktı,allahtan yanlış görmüşüm sonra çok güldüm kendime

şimdide benim eşimin annnesiyle babası aradı berrağı görmeye geliceklermiş akşama
yaa iyiler hoşlarda herhafta sonu ya cumartesı ya pazar bize gelıolar torun görmeye uzak die biz gidemıoruz,ama demıolarki ya bunlarında bi planı olur yada dinlensinler,
eşim işte çalşıo,az önce berrağın gözü kanlanınca ona açtım söledim,oda ben çıkamam işten istersen annemlere söyleyım yanına gelsinler dedi,bende gerek yok benım bi sürü işim var dedım yarına yetişecek okulla ilgili,peki madem dedi,az önce babası aradı gelicez die,bu kadar olur yani peessklava:

ya akşama geldiklerinde zaten berrak uyku moduna girmiş olacak,bu sefer sevicez derken uyku düzeni şaşacak,yine bana olan olcak,bugün tersimden kalktım sanırım asabiyim

aaa regl oldum acaba ondanmıCADIARZU

çok geçmiş olsun cnm

ekinsu geçmiş olsun canım
hemşom he valla bir gün sabredifcem en iyi kaynana ölü kaynana seninkilerde ilginçlermişde benimkiler kadar olmazl

ay içerde aynı babası muahbbeti yapıyolar ay benzese bari çocuk yanından geçmiyor görgüsüzler işte klava:

ekinsu çok geçmiş olsun.

durusu kızının kolu nasıl ters dönmüş.allahtan birşey olmamış canım.

bugün evi temizldim dip köşe temizliği yaptım.şimdi yemeğe dışarı çıkıcaktık oğlan uyudu.ne kadar ters bu bebekler ya.uykusu bölünmesin diye çıkmayalım dedim.çünkü bana dar getirir lokantayı.eşimde eve sipariş verdi artık.

nohcoy,ismin tuğbamıydı?

ben hiçbişeyı aklımda tutamıorum yaa

avatarını yenı farkettim eşin sanırım

evet cnm ismim tuğba. Avatarımdakilerde benim canım eşim ve kızım.. Başka bir yerde eşin ve oğlunmu diye sormuşlar. bu sıralar kızıma erkekmi diye soruyolar.. :)))

cnm geçmiş olsun... Gerçektende verilmiş sadakanız varmış... Allah beterinden korusun..

benimde yeğenim küçükken abisi kolundan tutup dönderirken kolu çıkmıştı bizde çok telaş yapmıştık. bir yıl sonrada diğer kolu çıkmıştı. ben çok korkuyorum böyle durumlarda yaa.. Allahtan bişey olmamış cnm...

ya akşama geldiklerinde zaten berrak uyku moduna girmiş olacak,bu sefer sevicez derken uyku düzeni şaşacak,yine bana olan olcak,bugün tersimden kalktım sanırım asabiyim

aaa regl oldum acaba ondanmıCADIARZU

olabilir cnm bende özel günlerimde çok alıngan ve asabi oluyordum.. tabi bir yıldır olmadım o başka...

ohh cnm mis gibi olmuştur evin... bizim bir küçük oda var yakında bebek odası olacak ama şimdilik kitap kolileri ütü masası küçük tv felan var böyle ıvırzıvır yani.. bebek olduğundan beri toparlayamadım orayı ne varsa doldurdum şimdi girilmez hale geldi. bugün eşimle toplayacaktık ama vazgeçtik ikimizinde keyfi yok.. orası gözümde büyüyor...

bu arada bebişlerin hepsi öyle galiba. Bizde dışarı yürüyüşe çıkacağımız zaman kızım uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…