2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe kıslar gidiyolar bu akşam nasıl korkuttuysam gözlerini kalamıyolar kaydirigubbakcemile3

saol hemşocum bugünde kimselr yok galiaba dünürüm iyi yolculuklar canım bol bol gezin ankarada ben ankarayı severim buarada liseyi orda bitirmiştim keçiörende kalabada güzeldir oraları buarada eşinede kene yapışmış canım işallah sorun yoktur yinede dikkatli olsun buaralar hortladı gene kene olayı çimen gördümü uzaklaşıyorum artıkın :)

emel neler yasamıssın :1shok:öyle gecmiş olsun canım şimdi nasılsın....
esraaaa ayyy bende senin kaynananla kayınpederi cok severdim gözümden düştüler kıskaydirigubbakcemile3ne o öyle her hafta her hafta dimi amakaydirigubbakcemile2
bende gelenden gidenden bezdim yaaaaa kaydirigubbakcemilegelmeyin uleeeeeeeeeeeeeeeensüprizzzzz
bende kaynanamla kayınpederimle görümcemlerle filan az görüşürdüm metin dogdugundan beri vıcık vıcıgızkötükedihüso

alkisalkisalkis inaysa seni en iyi bennn alarım... bizde de var ayyynı babası..sanki babası doğurdu ya.. ama ben naapim alt katımdalar.Beni düşün şükret haline

alkisalkisalkis inaysa seni en iyi bennn alarım... bizde de var ayyynı babası..sanki babası doğurdu ya.. ama ben naapim alt katımdalar.Beni düşün şükret haline
ana şaka gibi hiç katlanamazdım herhalde Allah yardımcın olsun bacım benim doğumama iki kay kala gelip kaldılar arkadaşlar bilir bende hamileyken şeker çıktı diyet yapıyordum da karşımda homili gırtlak yiyorlardı görgüsüzler doğumdan sonrada 1 ay kaldılar baktım gitmicekler bir kavga çıkardım kovdum evden ciddi ciddi kovdum sizi istemiyorum evimde dedim gittiler şimdi ist gelmişler geçerkende torunlarını özlemişler hiç yüz vermedim bugün yüzlerine bile bakmadım kardeşleride vardı onlara hoşgeldiniz dedim okadar sözde kalıcaklardı yüz vermeyince gidip bilet almışlar akşam 10,30 a yüz versem kalıcılar okadar yüssüzler yani ay beni kovan insanların evine tövbe uğramam bunlar hiç sanki ben bunları kovammaışm ay birde akrabaları var bugün almış oığlumu basacakmış dr 7aydan önce bastırmayın oturtmayın dedi deyip aldım elinden seslerini çıkaramadılar analadılar ben izin verirsem sevebilirler oğlumu neyse çok yazdım ama deşarj oldum oh iyi geldi

cancağızım kolay gelsin sanada berrağın uykusu gelinecede hiç taviz verme canım sonra düzen bozuluyor sen uğraşıyorsun

kız inci cok cadolozsun he:))kovulur mu kıs misafir annnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne gelin be:))KK da kedi gibisin ama

kıs fifoş aslında ben çok anlayışlı biriyim ama onların ta düğün zamanından kaşıntıları vardı senin anlıcağın

kıslar bauarada yeni bir dr buldum çok tavsiye ettiler çok iyimiş salı günü sabah gidicez bakalım varsa sorularınız şimdiden yazmaya başlayın ok sorarım ben

bende hafta sonu kayınvalideyi bebeğe kek verirken yakaldım .. varyaa kan beynime sıçradı.. zaten sadece anne sutu veriyorum diye hergun tantana.. mama veemliymişim de.. su veröeliymişimde allahım yaa. keke verilirmi yaaa... okadar kızdım kii. hayır şeker zaten yasak bebeklere..çok zor valla.. nazik olmaya çalışıyorum ama sorun bebek olunca insan çizgisini bozabiliyor arada.. ağzından öpme geç konuşur.. ensesinden öpme yalancı olur... ufff uffff.. uyurken fotoğraf çekme bilmem ne olur.. ayyy bende deşarj oldum

ekinsu büyük geçmiş olsun canım ...
monte metin kuzusunada geçmiş olsun olduda bitti maşşallah olmş:))
inaysa gözün aydın ne deyim:) kalaba lisesi bana çok yakın bu arada:))

bu arada arkadaşlar,kendimde hemşire olduğum için bir çok doktorla çalıştım,az çok iyiyi kotuyu (kotu demek olmadı da neyse),ayırabiliyorum.Hasan bey var, dr hasan önal, hem çocuk,hem çocuk endokrin uzmanı.askerliğini yapıyordu bitirmiş.Kendisi gonul rahatlığıyla bebeğinizi emanet edebileceğiniz birisi.Eşide çocuk doktoru,aynı zamanda kendiside kuçuk bir kız bebek babası.Bebeğini buyuttuğu için daha iyi anlıyor,daha net cevap veriyor. Henuz bir yerde çalışmaya başlamadı sanırım.öğreneyim nerde çalışacak sizlere bildiririm.Çok iyi bir doktordur.

çok geçmiş olsun cnm
ekinsu geçmiş olsun canım
ekinsu çok geçmiş olsun.
cnm geçmiş olsun... Gerçektende verilmiş sadakanız varmış... Allah beterinden korusun...
emel neler yasamıssın :1shok:öyle gecmiş olsun canım şimdi nasılsın....
ekinsu büyük geçmiş olsun canım ...

çok teşekkürler kızlar , şimdi iyiyim sadece yürürken acıyor bileğim bir iki güne geçer inşallah

ben burda ilçedeki devlet hastanesindeki doktora götürüyorum,zaten arasıra gelişimini kontrol ettirmek için gittik şimdiye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…