ana şaka gibi hiç katlanamazdım herhalde Allah yardımcın olsun bacım benim doğumama iki kay kala gelip kaldılar arkadaşlar bilir bende hamileyken şeker çıktı diyet yapıyordum da karşımda homili gırtlak yiyorlardı görgüsüzler doğumdan sonrada 1 ay kaldılar baktım gitmicekler bir kavga çıkardım kovdum evden ciddi ciddi kovdum sizi istemiyorum evimde dedim gittiler şimdi ist gelmişler geçerkende torunlarını özlemişler hiç yüz vermedim bugün yüzlerine bile bakmadım kardeşleride vardı onlara hoşgeldiniz dedim okadar sözde kalıcaklardı yüz vermeyince gidip bilet almışlar akşam 10,30 a yüz versem kalıcılar okadar yüssüzler yani ay beni kovan insanların evine tövbe uğramam bunlar hiç sanki ben bunları kovammaışm ay birde akrabaları var bugün almış oığlumu basacakmış dr 7aydan önce bastırmayın oturtmayın dedi deyip aldım elinden seslerini çıkaramadılar analadılar ben izin verirsem sevebilirler oğlumu neyse çok yazdım ama deşarj oldum oh iyi geldialkisalkisalkis inaysa seni en iyi bennn alarım... bizde de var ayyynı babası..sanki babası doğurdu ya.. ama ben naapim alt katımdalar.Beni düşün şükret haline
ay geldilerrrrr
merhaba emel çok geçmiş olsun allah korumuş:teselli:bizimde geçen akşam eşim eceyi mama sandalyesine oturtmaya çalışıyodu mutfaktan bi geldim cocuğun kolu ters dönmüş havada nasıl bağırıyo ayy kolu dedim gözlerime inanamadım hemen aldım kucağıma neyseki bişey olmadı,valla allah koruyo büyük belalardan
çok geçmiş olsun cnm
ekinsu geçmiş olsun canım
ekinsu çok geçmiş olsun.
cnm geçmiş olsun... Gerçektende verilmiş sadakanız varmış... Allah beterinden korusun...
emel neler yasamıssın :1shok:öyle gecmiş olsun canım şimdi nasılsın....
ekinsu büyük geçmiş olsun canım ...
ekinsu geçmiş olsun canım ucuz atlatmışınız
ben kaçmak zorundayım..hepinize iyi pazarlar
geçmiş olsun ekinsu,verilmiş sadakanız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?