2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar anneme gitmiştim eve yeni geldim geçmişe bakamadım inşallah tüm anneler ve melekleri iyidir:Saruboceq:
montesori dünürcüm nasılsın??
ekinsu geçmiş olsun canım geçmişe bakayım biraz geliyorum kaydirigubbakcemile2

fifoşcum hg metin nasıl oldu iyimi ay kız bravo sana valla ben kıyamıyorum eşim ısrar ediyor ama işte ben olmaz diyorum sizin yuva işi noldu mayısda değilmiydi açılış

arkadaşlar sizin bebekler de çığlık atıyor mu? son günlerde bu adet çıktı bir de, zaten huysuzdu şimdi de çığlık dinliyoruz.birşeyle de avunmuyor. diş sıkıntısı desem daha çok küçük. şimdiden başladıysa yazık bana.
bir de nasıl oyalıyorsunuz siz bu canavarları?
of ya pazarım resmen savaşmayla geçti....

dağevi 1 haftadır bizimkide çığlık atmaya başladı,oturup sürekli onunla oynarsam avunuyor yoksa çığlığıyla evi inletiyor işlerimi ancak o uyuyunca olduğu kadar hallediyorum,hafta sonları benden çok eşime zehir oluyor çünkü o evde diye ben ona verip bi kaç işi aradan çıkarmaya çalışıyorum,adam betül sayesinde işe gitmek için can atıyor.

gülce nbr:))rüyamda senle eşini gördüm bize geliyosunuz ama duru yok önce biz bir tanısalım diyosun eşim diyo ki bak filiz bunlar iyi aile hemen kızlarını göstermiyolar iyi gelin bulmussun diyo:)))tamammıs bu iş......
emel iyiki yaptırmısım ilk gün zor sadece metin i görsen cok mutlu iki gündür sanki sünnet olmamıs gibi yaptır sende cıksın aradan ileride zor olur düşünsene sünnet 6 yasındaki bir cocuga nasıl acıklanır ki pipim kesilcek ama neden diyolar hastaneye gitmek olay cocugun basına 50 kişi üsüsür biri kolunu biri bacagını tutar yasadıgı psikolojiyi düşünsene metin in her anını cektik kameraya izletirim büyüyünce:))))

Ya ben de rüyamda Asık ın kızını gördüm ,alerji oluyordu..Şu ek besin olayıyla çok uğraşıyorum ben ondan..
Emel çok geçmiş olsun canıım,benim de ayağımın üzerinden taksi geçmişti,hem de ben taksiye binmeye çalışırken:1shok:
Şu saçlarımı kurutma işi beni nasıl yoruyor anlatamam..Şeytan diyorki Helly Berry gibim kestir..Ya kızlar ben bi türlü iş bitiremiyorum herşey yarım..Yemek yarım,ev işi yarım..Temizliğe gelen hatunu da hep yönlendirmek gerekiyor..kendini yönlendiren profosyoneller de annemin nikahınıi stiyor ....Ayyyyyyyyy..böle bi yeteneksiz kadınım işte

monte sünnet konusunda haklısın gerçekten bizimki olduğunda 7 yaşındaydı,herkezin gözü önünde iki arada bir derede yataktan fırlayıp kaçtı o kadar kişi zor yakaladık tekrar ikna etmek bir hayli zor oldu.

Size bişi anlatıcaktım..
Aylar önce Lina isimli bi arkadaşımız sütünün fazla olduğunu istersek verebileceğini söylemişti..Herneyse o da adaşımmış ısmi Gamze..Bana sütlerinden getirdi Gamze..Tanıştık..çok hoş,çok donanımlı bi hatun..Geçenlerde eve geldi kızıyla ve annesiyle..Oturduk sohbet ettik..KK bana hoş bi arkadaş kazandırdı Anakara da..
Başak canım..Seni de bekliyorum ben

ayyy benim damadım sünnette olmuş erkekliğe ilk adım atılmışkaydirigubbakcemile3oy kıyamam ben ona Şeniz
inaysa canım valla seni en iyi ben anlarım bizde çok kötü kavga ettik çok kötü günler yaşattılar bana görümcemlerde dahil beni en çok üzen eşiminde beni onlarla aynı oranda suçlu görmesi senağlamaay evlilik çok zor valla aileler girince araya dahada zor :çok üzgünüm:

ben de şimdi humana still tea içip yanında kivi yiyorum..ıkisi yanyana iğrenççç
Kız Kançiçeğiii sana sesleniyorum
bu Hipp denilen markayı bize önerdin ya,bu gavurlar içine domuz yağ falan koymuyolardır değil mi!!Aldım bugün çeşit çeşit..ıçindekilere baktım masum,sempatik meyveler vardı..Bi de patatesli hindi vardı onu almadım..
Bu ayda ne hindisi ya Allasenn

herkese merhaba hepinize geçmiş olsun dilekleriniz tşk ederim umarım herkes bebişlerinle iiidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…