iiim cnm saol yürüyebliyrm artık 3 günde 1 pansumana gidyrm işte ayın başına kadar sargılı duracak çok sıkıldım ama böle yaa offf..dayancam mecbur..15 gün kalacak dikişler dedi dr...sen nasılsın kuzucuk nasıl??
hera çok küçüktüm gerçekten,çok tecrübesiz kaynanamla kalıyorduk o zamanlar çok faydası oldu bana sağolsun,ama şimdi keşke daha sonra olsaymış diyemiyorum ona bakınca iyiyki o zaman olmuş diyorum,oynaya oynaya beraber büyüdük .reyhan balgamdan öksürüyorsa soğuk buhar rahatlatıyor,biraz büyük olsa pekmez iyecem ama daha çok küçük.
heraaaaaa nbr batu nasıl
barcli hosgeldin
bende hepinizle görüşmek istiyorum emel linay gülce alisha ile özellikle .....
göremediklerimi de rüyalarda filan....
hiç tanımadıgın birini de rüyanda tasvir etmek zor zanaat dimi ama
hoşbulduk cnm bende çok istiyrm görüşmek keşke öle bi imkanımız olsa ne güzel olurdu...
heracım bi yere gidince ben çok üzülyrm kıyamıyrm düzen kaçıoo uykusuz kalıyolar...elvinde iii yerde yuvarlanıyo şimdi uyandı emdi yorulsun biraz daha uyutucm...
Korkusundan devamlı endişe içinde yasayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Kaplan olan fare, sevineceği yerde avcıdan korkmaya baslar. Büyücü bakar ki, ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok. Onu eski haline döndürür.
Ve der ki,
"Sen cesaretsiz ve korkak birisin. Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardim edemem.'
KIZLAR cok begendim paylaşmak istedim sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?