2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reyhancım geçmiş olsun benim kızımda öksürüyodu antibiyotikle geçti sen olmazsa ılık ıhlamur kaynatta ver cnm

inaysaaa yazınca hatırladım şimdi kaynananların yaptıklarını kötükedihüso

esra seninkilerin de kalır yanı yok yani. aman benimkiler uzak ya pek bi rahat böylesi

iiim cnm saol yürüyebliyrm artık 3 günde 1 pansumana gidyrm işte ayın başına kadar sargılı duracak çok sıkıldım ama böle yaa offf..dayancam mecbur..15 gün kalacak dikişler dedi dr...sen nasılsın kuzucuk nasıl??

yorulmuşum valla ayaklarımın altı agrıyo resmen. alışveriş,piknik ve batuhan -tatlicadiarzu-

hera çok küçüktüm gerçekten,çok tecrübesiz kaynanamla kalıyorduk o zamanlar çok faydası oldu bana sağolsun,ama şimdi keşke daha sonra olsaymış diyemiyorum ona bakınca iyiyki o zaman olmuş diyorum,oynaya oynaya beraber büyüdük .reyhan balgamdan öksürüyorsa soğuk buhar rahatlatıyor,biraz büyük olsa pekmez iyecem ama daha çok küçük.

azcık daha sık dişini cnm sürekli çekmektense. ben iyiyim ama yorgunum. batuhanda ordan oraya bugun dogru duzgun uyuyamadı bugun huysuzlandı şimdi uyudu artık. elvin napıyo uyudu mu o da.

heraaaaaa nbr batu nasıl
barcli hosgeldin
bende hepinizle görüşmek istiyorum emel linay gülce alisha ile özellikle .....
göremediklerimi de rüyalarda filan....
hiç tanımadıgın birini de rüyanda tasvir etmek zor zanaat dimi ama

evet cnm beraber büyümüşsünüz az daha büyüyünce arkadaş gibi olursunuz. teyzemde genç anne oldu genç kız gibi hala anne kız olduklarına inanmıyolar valla

hoşbulduk cnm bende çok istiyrm görüşmek keşke öle bi imkanımız olsa ne güzel olurdu...
heracım bi yere gidince ben çok üzülyrm kıyamıyrm düzen kaçıoo uykusuz kalıyolar...elvinde iii yerde yuvarlanıyo şimdi uyandı emdi yorulsun biraz daha uyutucm...

hayırlı geceler hanımlar:)
kızımı babası uyutmaya çalışıyo
bugün bizde dışardaydık kızım mahfoldu sıcaktan bi ter bi ter
inş hasta olmaz
dışarda emzirmekte çok zor
siz nasıl yapıyosunuz dışardayken?

barcli iyi dayanıyorsun yine,allah kolaylık versin bebekl beraber iyie çekilmez oluyor hastalıklar.

iyi valla cnm çok gezmişim bugun. sen nasılsın? pinponette iyiymiş okudugum kadarıyla sünneti de çıkardı valla kaşla göz arasında.

demek bizimle görüşmek istemiyosun ha öyle olsun :dilcikar:

Korkusundan devamlı endişe içinde yasayan bir fare vardır. Büyücünün biri fareye acır ve onu bir kediye dönüştürür. Fare, kedi olmaktan son derece mutlu olacağı yerde bu kez de köpekten korkmaya başlar. Büyücü bu kez onu bir kaplana dönüştürür. Kaplan olan fare, sevineceği yerde avcıdan korkmaya baslar. Büyücü bakar ki, ne yaparsa yapsın farenin korkusunu yenmeye imkan yok. Onu eski haline döndürür.
Ve der ki,
"Sen cesaretsiz ve korkak birisin. Sende sadece bir farenin yüreği var. O yüzden ben sana yardim edemem.'
KIZLAR cok begendim paylaşmak istedim sizlerle...

ay sorma cnm aynen öle oldu bugun araba da uyuyo inince uyanıyo şaşkuna döndü çocuk

şişşşşş tribün niye yazmıyosunuz bakim sengözlerimebaksanab uykum geldi valla

f.ebrar dışarı gezmeye giderken bebek bakım odası olan avm lere gidiyorum yada arabada emziriyorum.

saol cnm a.s. şimdi kendime de bi pay biçtim burdan anne olunca iyice korkak oldu benimde yüreğim oğluşumun kılına zarar gelsin istemiyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…