heraaaaaaaaa seni de merak ediyorum eger izmir e gelirsem görüsürüz....2 yıl önce gelmiştik karsıyaka da arkadaslar var şimdi bayraklı ya tasınmıslar ekim gibi düşünüyoruz yazın sıcak olur cok serinde olsun havalar istiyoruz birde tatile cesmeye gitmiştik ömrümün en kabus tatiliydi ne kadar esiyor orası öyle donmustuk resmen
barcli gecmiş olsun canım
gülceeeeeee iki laflayalım yaw duru nasıl
barcli doğru düzenleri bozuluyor diye kıyamıyoruz ama onlarıda yavaş yavaş bizim düzenimize alıştırmamız lazım büyüdüklerinde daha zor alışırlar.hoşbulduk cnm bende çok istiyrm görüşmek keşke öle bi imkanımız olsa ne güzel olurdu...
heracım bi yere gidince ben çok üzülyrm kıyamıyrm düzen kaçıoo uykusuz kalıyolar...elvinde iii yerde yuvarlanıyo şimdi uyandı emdi yorulsun biraz daha uyutucm...
monte bütün anne babalarınkorkusudur bu,bütün dünya deli o zamanbende cok korkak oldum anne olunca ogluma degil ama bana yada eşime bişiy olcak kuzum da boynu bükük büyücek:çok üzgünüm:benneyaptımkibenneyaptımki diye üzülüyorum nedense bu düşünce var 1 aydır aklımda deli miyim neyimkaydirigubbakcemile
can sıkıcı bir pazar geçirdim..
berat sabahın köründe uyandı. durmuyor, yatmıyor. çığlık çığlığa.
halbuki benim tek boş günüm pazar, yıkanacak dağlar gibi çamaşır, bulaşık beni bekliyor, ev pis, dolap boş..markete gidilecek.
sadece yemek yapıp, bebeğin çamaşırlarını yıkayıp asabildim. geri kalan heeerşey duruyor.
bu arada eşim bütün gün uyudu, üstelik yarın ben işe gidicem, onun boş günü.
eş seçimi ne kadar önemli değil mi? bazen kendimi alpay'ın şarkısındaki fabrika kızına benzetiyorum.
çok ağladım bugün.
neyse, Allah beterinden saklasın.
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?