2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heraaaaaaaaa seni de merak ediyorum eger izmir e gelirsem görüsürüz....2 yıl önce gelmiştik karsıyaka da arkadaslar var şimdi bayraklı ya tasınmıslar ekim gibi düşünüyoruz yazın sıcak olur cok serinde olsun havalar istiyoruz birde tatile cesmeye gitmiştik ömrümün en kabus tatiliydi ne kadar esiyor orası öyle donmustuk resmen
barcli gecmiş olsun canım
gülceeeeeee iki laflayalım yaw duru nasıl

evet ismiye zor oluyo ama annem yanımda şimdi de salı gidicekk ((

filizcim metin sünnet olmuş..hayırlı olsun allah damatlığını göstersin inş. nasıl şimdi iii mi?

bende cok korkak oldum anne olunca ogluma degil ama bana yada eşime bişiy olcak kuzum da boynu bükük büyücek:çok üzgünüm:benneyaptımkibenneyaptımki diye üzülüyorum nedense bu düşünce var 1 aydır aklımda deli miyim neyimkaydirigubbakcemile

tmm o zaman bak bende bayraklıda oturuyorum hem a.s

çeşme aslında güzeldir ama rüzgarlı oldu mu kötü oluyor

montesori sağol valla çok hoşuma gitti!!
bende görüşmek isterim seninle ayarlasak yazda geldi ne güzel olur kaydirigubbakcemile2waterfull nerde ???ben denk gelemedim ona

can sıkıcı bir pazar geçirdim..
berat sabahın köründe uyandı. durmuyor, yatmıyor. çığlık çığlığa.
halbuki benim tek boş günüm pazar, yıkanacak dağlar gibi çamaşır, bulaşık beni bekliyor, ev pis, dolap boş..markete gidilecek.
sadece yemek yapıp, bebeğin çamaşırlarını yıkayıp asabildim. geri kalan heeerşey duruyor.
bu arada eşim bütün gün uyudu, üstelik yarın ben işe gidicem, onun boş günü.
eş seçimi ne kadar önemli değil mi? bazen kendimi alpay'ın şarkısındaki fabrika kızına benzetiyorum.
çok ağladım bugün.
neyse, Allah beterinden saklasın.
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir.

barcli doğru düzenleri bozuluyor diye kıyamıyoruz ama onlarıda yavaş yavaş bizim düzenimize alıştırmamız lazım büyüdüklerinde daha zor alışırlar.

baya kalabalık var şimdi muhabbet iyi olur ama yorgunum biraz dinlenmem lazım hepinizi öptüm uyamazsam gelirim uyursam da iyi uykular herkese

dagevi takma kafana cnm erkekler böle işte işlerine geldikleri gibi yaşıyolar hayatı

filizcim idare ediyoruz anneme gitmiştim 5 gün kaldım geçmiş olsuna gelen şok oluyo:1shok:çok memnuniyetsiz milleti inceliyo bi görsen gözünü bi dikiyomisafirler sonrada azarlar gibi bağırıyo herkes çok zor işin diyo kaydirigubbakcemile3

monte bütün anne babalarınkorkusudur bu,bütün dünya deli o zaman

gülce sen dısarı cıkarken haber ver haftaya filan araban vardı dimi üsküdar a gel linay emel de gelsin burda bahce içinde cok nezih bir cay bahcesi var az kişi bilir orayı emzirme ve uyutma sorun olmaz görüşelim onlar gelemzese sen gel....
kestane kebap acele cevap gülceeeeeeeee
ismiye ne biliiim böyle mi oluyo anlamadım he hehehe tek degilmişim delilikte

ah canım bazen nasıl sevip evlendiğim adam bumu diyorum bende nasıl böyle bencil oluyolar anlamakta zorlanıyorum acımasızlar kötükedihüsobizi seviyolarsa bu acımasızlık boş vermişlik niye of of :çok üzgünüm:

dagevi okurken içim cız etti arkadasım ....calısınca insan tepetaklak oluyor eşinde cok anlayıslıymıs yani....
benim eşim evde oldugu için hep yardımcıdır sagolsun ama gecen laz damarı tuttu deli etti beni ayyyyyy dedim şu eşlerini dograyan öldüren kesen kadınları şimdi daha iyi anlıyorum diye avazım cıktıgı kadar bagırım korktu benden hemen yardım etti

dünürüm geçmiş olsun çok allah korumuş yaa...verilmiş sadakanız varmış valla..ikimizinde ayaklarda sorunu var dünürüz yaa ondan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…