2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim gittiler az önce
zaten onlar geldi 1 saat sonra beim kız esnemeye başladı,kayınwalide anlayışlıda kızım biz varız die uyanık tutma sen al uyut bozma düzenini dedi bende uyttum

ee siz naptınız çok kaynatmışınız ya okiimm bi:))

beni listeye bile almamışın aşkolsun eski dünürüm:a015:

iim burcu saol,walla tam gözünün dibi ,kanlanma aynı artmadı daha,bakalım sabaha kadar geçecekmi,parmağını falan sokup incitti sanırım

sen nasıl oldun,daha varmış sargının çıkmasına,kızın napıo?

iim biraz daha cnm yürüyebiliyrm en azından ağrımda yok eskisi gibi kızım uyucak şimdiii

başak benim çocuk dr.bağdat cad.götürüyodum 175tl alıyodu yeditepedeki dr.sevkle gidiyorum 130tl alıyor:bbo:
esra keşke istanbulda olsaydın yawŞeniz

esra sen listenin basındasın canım da sehir farkı işte naparsın elbet bir gün kavusuruz:))
gülce ne kadar cok veriyosun kız öyle...
ben 20 tl veriyorum doktorumu da cok seviyorum

oo buluşmlar ayarlanmaya başlamış bile monte hiç bizi çağırmıyon sen gene hamiş olursun yazarsın bana şeker arkadaşım diye bak pas vercemmi o zaman :jeyyar: aylin nerdeki görünmedi hiç kesin saklıbaHÇemi ne oraya kaçmıştır haftasonu yine meralde yok ya en son zeynep merale yazdım niye gittiğimi diyordu ondan sonra meralde görünmedi alişhanın da tatil bitmedi galiba

burdayımda netten okul notlarını girourm inci
geçen bende sordum merali msn de yok,zeyneple beraber odamı gitti ne
ii geceler bol sütler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…