2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inci askol yani sen seker dostumsun:))
esra ne iyi olurdu izmir in altını üstüne getirirdik....
bu arada 8 den beri mutfagı temizliyordum dolap içlerini filan hem de kk daydım:)))buzdolanın içi hariç tüm işim bitti bende bittim:))
kacıyorum bende herkese iyi geceler

geç kaldım yine kimsecikler kalmamış..

ayy ne yorucu bi haftasonuydu..pazartesi gelsede dinlensek:))
dün bütüngün gezdik ,bugünde misafir ağırladım..kayınvalideler,kuzenler,akşamda maç var diye kardeşlerim geldi harala gürele geçti bu haftada

bu haftasonu kaynana haftasıydı herhalde..benimkiler de bugün geldi kahvaltıya 4 te gittiler..bende çok kızıyorum bazen ama acıyorumda bizden başka kimseleri yok insancıkların..eşim tek çocuk :bbo:

inci bu hafta saklıbahçeye gitmedik,çamlıcaya çıktık:) gözünaydın seninkiler gitmiş ,kocana ne yaptın dünyayı adama dar ettinmi eli maşalı gelin :)

monteee metincik nasıl oldu keyfi yerindemi,pipişi yara falan olmadı dimi..bu arada toplantı var galiba bana çarşamba perşembe haric uyar gelebilirim..incinin de gelebileceği birgünü ayarlayalım..

emelcim geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınız hemen bir sadaka verseydin..nedir bu arabanın başına gelenler böyle üst üste..neyseki size bişey olmamış..şimdi nasılsın ?

oooo ben geldim herkesler kaçmış,neyse bende yatıyım vaktince...

günaydın kızlar a.s. bugunde ben kahvaltı hazırlayayım artık her gun hazıra konmak olmuyor

günaydın kızlar karnım çok aç bu sabah kahvaltı yok galiba:)))

canım malesef bazen öyle oluyor eşim bana Allah annelere farklı bir dayanma gücü veriyor herşeye yetişip uykusuz kalabiliyorsunuz bize öyle bir güç vermemiş ben yoruluyorum diyor:)) sıkma canını hepsi gelip geçiyor
slm millet.umarım herkes iyidir.ekinsu geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın.
saol canım
heeee iyi olur gülce emelle aylin e de söyleriz
geliriz geliriz
emelcim geçmiş olsun canım ya ucuz atlatmışsınız hemen bir sadaka verseydin..nedir bu arabanın başına gelenler böyle üst üste..neyseki size bişey olmamış..şimdi nasılsın ?

saol canım şimdi iyiyim ayağımı fazla kullanmamaya çalışıyorum sadece onatın işleri için kalkıyorum uzattım öyle hemencecik geçsin diye

günaydınlar bu sbaha erkenciyiz ailece kociş bana kahvaltı hazırladı -tatlicadiarzu-bende abh sabah ütü işimi hallettim bugün tek yemek yapıcam valla oh rahatım yani hihoyyyt

hera kahvaltıyı bi tek ben görüyorum galiba,neyse canım ben bu oburlukla hepsini bitiririm riyan olmaz merak etme.
cokacimcoook

afiyet olsun ismiye senden benden başka kimse yok zaten baksana benim görümcelerde kayseride oturuyor geçen yıl onları ziyarete gelniştik ay ne soğuktu orası öyle k.ç mız dondu valla arabadan inince

görümceler merkezdeydi canım biz şubatta gitmiştik zaten soğuk olan hava iyice soğuktu orda mesela ordan nevşehire geçmiştik ordada acaip güzel hava vardı halbuki 2 sattlik mesafede ama havası çok farkediyordu siz görev nedeniylemi ordasınız yoksa aslen oralımısınız

evet inaysa görev nedeniyle burdayız aslen ankaralıyız,bu senede tayin bekliyoruz 3 ay sonra nerde olacağım belli değil yani

ay canım hayırlısı artık işallah ankara falan çıkarda sende daha rahat edersin :) kıslar çağana çorba tatırıcam bugün heracımın tarifine uyarak attım yarım patates ve yarım havucu haşlanıyorlar bakjalım :)

ana kimsler yok gene bbende nette fink atrken çorbe için tenecereye patates havuç atmıştım unut sen onu kaynaya kaynaya su bit şimdi yeniden yapıcam ay bu ek besin olayı gercek beni :bbo:

:) kolay gelsin inaysa..
herkese selam..
keyifler yerindedir inşallah..heç bişi okumadım daha, ödevimi biriktirdim ben de emre nin uyumasını bekliyorum (daha çok beklerim, ahanda pırtlattı, değişirken uykusu açılcakkk..)

bugün pazartesi değilmiya nerdesiniz millet işim yok dedim sohpete kimseyi bulamıyorum şimdi çağanda uyanır bir daha da giremem hu hu kıslar nersesiniz senağlama

merhaba arkadaşlar,burada okumuştum sanırım anne sütüyle mama hazırlıyan biri vardı nasıl yapıldığını soracaktım anne sütünü kaynatarakmı yapmıştı?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…