2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durusu anne sütü kaynatılmaz diye biliyorum canım ben mama yapanıda ilk defa duydum senden

bende burda okumuştum öyle hatırlıyorum anne sütüne davam maması katarak yanlışmı hatırlıyorum acaba merak ettimde kaynatılıyomu die

Son düzenleme:
inci gider kıslar kısmetse artıkın çağanla işim bitince gelirim yani akşama doğru özleyin beni anacım kaydirigubbakcemile3

inci kız gitti seninkiler keyfin yerinde bakıyorum da

durusu evet anne sütü ile pirinç unundan muhallebi yapmışlardı bende soracaktım senin gibi anne sütü ile nasıl pişiriyorsunuz diye sen benden önce sordun

iyiyim onatcımda iyi birşey kalmadı ayağımda allahtan az ezilmiş demekki, birazdan bankaya bilem gidicem sen nasılsın gittimi kayınvalden

iyiyim canım , kayınvalide 2 gün kaldı gene gelirim dedi gittisüprizzzzz..hazirandada görümcem gelicek bi kaç gün kalırlar:1closedeyes:

slm kızlar emel nasılsın cok işim var cok aksama grşrz inci de konuscak kimse bulamamıs :)) neyse waterfullu aradım merak ettim iyiymiş işleri yogunmus ege ile santiyedeymiş arabada emzirip uyutuyomus sizlere cok cok slm var.....
bana doktor pirinç unlu mamayı suyla degilde sütünle karıstırabilirsin demişti sanırım böyle oluyo devam mamasıyla olanı bilmiyorum umarım yardımcı olmusumdur

o zaman piriç unu ve anne sütünü beraber pişiricez demek oluyor bu, benim oğlan gece saat başı kalkıyor nerdeyse acıkıyor yavrum deniyim diyorum

bende denemek istiyorum akşamları en azından,bu ay hiç kilo almadı gibi geliyo bana hafta sonu dra götüreceğiz bakalım nasıl kilo alımı bide çok kusuyo yaa üzülüyorum:çok üzgünüm:

Selam kızlar..herkese iyi bir hafta dilerim..

bugün pek sakin buralar..birsürü işim var bugün çamaşır yıkanıyor bir yandan mutfak temizleniyor -tatlicadiarzu-

durusuu bizim doktorumuz gidiyormuşsunuz..bizim yarın randevumuz var 10,30 da gideceğiz süleyman beye..

slmlar kıslar emelcim valla keyfim iyi bugün işallah böle devam eder ben ne zaman iyiyim desem bişey çıkıyor ya hayırlısı aylin kıs kolay gelsin yorma kendini yarında yaparsın birazını ayçacım anladım zaten cevap yazmayınca dedim bu altını temizle emzir uyut zor takılır burlara kıs sheeda nabersin kilo alımı nasıl buaralar sizde gittnizmi dra ay aşağıda birde chef varmış sen nasılsın bakalım arkadaşım
kıslar ben kek yapıcam geçen hemşom diyordu galiba içine puding koyun diye şeker yerinemiydi puding acele cevap istiyorum

inaysa puding koyuyordu,bende denedim güzel oluyor,puding harici şeker hiç koymadım iyi oldu.

günaydın aslında tünaydın daha doğru olur millet...
ancak açabildim pc yi bende bugün çamaşır yıkadım havada güzel balkona astım hemde çabucak kurusun diye bi partim daha var..sonrada annemlere gitcez oğluşumla ..
emel ayağının ii olmasına sevindim,inaysa anne sütü pişirilmez mamaya katıp yapılıyordur

bilmiyorum inaysa, belki yarım bardak şeker eklersen daha iyi olur..
geçmişi okuyodum da, hadi atlatmışsın gözünaydın :))
ekinsu sana da çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş yine ya..dışarı çıkamıcaz nerdeyse..

keki attım zati fırına kıslar tadına baktım az şeker ilave ettim bakalım işallah iyi olur ayçaçcım saol canımcım atlattım kıslar bugün sebze suyu verdim çağana hiç beğenmedi arkasından sağılmış süt vardı varya o sütü sevmeyen çocuk mım mım yapa yapa içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…